Petrica scrie:E`, si acum dupa ce am 3 saptamani de lucru, cred ca pot sa fiu sigur pe locul de munca.
Sunt casier, la o terasa din Bistrita.
In ce consta aceasta functie?
Sunt 8 ospatari, fiecare ia o comanda de la clienti, fiecare ospatar are sectorul lui. Ei vin cu comanda lor la mine la caserie, unde eu trebuie sa marc pe masa care ei imi spun ceea ce clientul isi doreste.
Se face bon la bucatarie sau bar, iar la final, cand omul pleaca, tot acel ospatar vine si imi zice sa ii fac nota la masa respectiva.
Eu, trebuie sa stiu majoritatea produselor, bauturi, mancaruri, deserturi, sunt in jur de vreo 200-250. Insa nu e greu ca sunt catalogate destul de bine.
Trebuie sa mai stiu si codurile la ospatari, insa asta nu e greu caci sunt doar 8.
Cam asta e, la finalul zilei se face monetar, sau ceva de genul asta. Se scoate o lista cu cat trebuie sa aiba fiecare ospatar.Eu trebuie sa numar banii la fiecare ospatar, si sa zic ca e bine sau nu. Dupa se incheie seara
Locul meu e de vreo 2 m patrati, in care am doua calculatoare, unul pe care ruleaza programul asta de marcare, iar altul unde sunt camerele video si de pe care se pune muzica.
Cam asa arata, trebuia sa se vada si scaunul, si ce mai e pe acolo, insa nu ai cum sa faci o poza inntr-un spatiu asa mic
(Ceea ce vedeti in ecranul de jos is mesele)