carmen scrie:Sa fiti cuminti pana ma intorc. Am lasat calculatorul deschis ca sa vad ce faceti si ce dregeti pe aici. Daca sunteti cuminti, vin si eu pe seara cu un transport de carti
gabrielle scrie:eu sunt aici dar si cu un ochi la televizor si ma uimesc de cum se pot certa :-/
Adina scrie:gabrielle scrie:eu sunt aici dar si cu un ochi la televizor si ma uimesc de cum se pot certa :-/
Am revenit ! Dupa cum va spuneam , unii imi cam dau batai de capsi am pus picioru-n prag
si i-am expediat
Cine, cine se cearta ??
gabrielle scrie:Adina scrie:Cine, cine se cearta ??
la emisiune nurorile cu mamele nu toate doar unele :)) foarte bine ai facut ca i ai expediat :-*
CLAUDIA scrie:MAI ADI TU CHIAR TI-AI PROPUS SA MA FACI SA MA SIMT BINE AZI,INTAI BOMBOANE, APOI COMPLIMENTE,ESTI UN SCUMP..... >:D<
malimai scrie:Buna ziua tuturor.
gabrielle,la ce inveti?si eu invat pt duminica,dar nu cred ca voi lua examenul pt ca nu ma pot concentra.
sunt intr-o stare mai proasta.
....SI TU SA AI UN WEEKEND LINISTIT ...... :-*Adina scrie:Din pacate trebuie sa plec, m-asteapta limuzina
...Am zburat
VA DORESC DIN SUFLET SA AVETI PARTE DE UN WEEKEND MINUNAT SI CAT MAI MULTE PETRECERI PE FORUM !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori