. Sa spunem ca, prima abatere se iarta mai ales caadiem scrie: vad eu ca o cautam cu lumanarea ! ban pentru destrabalare ! abia am scapat de banul pentru politica !
gabrielle scrie::-/ dar nu am facut nimic ,doar ne am uitat asa un pic pe gaura cheii
. Sa incep cu placerea de a fi impreunanynna scrie:.cel mai important e ca va citesc, va simt aproape ,sa-mi iau doza miraculoasa de bucurinol..,sa-mi savurez delicioasa cafeluta a zanei si sa vb cu voi dragi mei..care imi aduceti multa bucurie in suflet!
, apoi un pic de dornynna scrie: Gata ..va pupik ..distractie placuta in continuare...!!!!! Plangg,,ca nu mai pot ramaine.. :( :( :( :( :( asat-i viata..
, caldura sufleteascaCOSTINA scrie:
Ce dor mi-a fost de voi si ce implinita m-am simtit aseara ca am apucat sa citesc si sa stau si eu la vorba cu bucurosii!
, ganduri buneAdina scrie: Este suficient soare si muuuulta caldura aici , incat afara poa' sa fie gi geru' bobotezii ..
, sustinereCOSTINA scrie:MEREU BUCUROSI SI PRIETENI! La fiecare sorbitura, ne gandim la fiecare prieten drag: Adi, Carmen, Adina, Florina, cuscra mea :D , Nynna, Ofelia, Adiem, Claudia..la totiiiiiiiiiiii
, un strop de emotie si incantarea cu care numaram paginileadi scrie: Toti sunteti foarte importanti pentru acest club, si mai ales pentru Teo Trandafir, care stie de voi toti,chiar daca nu am fost multi la bucuresti, stie ca aici suntem o mana de suflete care ii incarca bateriile.
dar, si frumusetea gestului de a renunta la aceasta placere pentru bucuria unui prietenCOSTINA scrie:da, sa prind si eu o sarbatoare :)adi scrie: mai stam ca facem 700 de pagini imediat!
, intelegere, duiosie si multa prietenieCOSTINA scrie:auziti, dar nu apstram pagina 700 pt Zana Buna
La cate cafelute minunate si ganduri bune, si cat de mult ne iubeste,sa-i facem si noi o surpriza, ca azi ne-a inviorat ziua
, trairi minunate si intelepciuneCOSTINA scrie:Pentru ca acest mesaj vine cu o cifra rotunda, mesajul 1000, vreau sa va multumesc ca m-ati primit langa voi, ca m-ati facut sa ma simt printre prieteni minunati si adevarati. Ca, aici, pot fi simplu Costina. ...ca simtiti cand e nevoie de o vorba duioasa
Sunt fericita ca ati intregit universul meu! Intr-un oras cu totul nou, prietenii sunt putini, duceam dorul celor de-acasa, dar acum am chiar tot ce-mi doresc: un sot minunat, un copil superb si pe voi! Va iubesc mult de tot! >:D</quote>:D<
, un strop de dorintaaetheia scrie:.....mi-e sarac vocabularul acum dar mi-s putreda de bogata in simtiri! Cate cuvinte, ganduri, randuri si trairi minunate pot citi asa de dimineatza! ... ...nu va multzumesc voua pentru asta....ii multzumesc Celui de sus ca mi-a dat ocazia sa va intalnesc!
si altul de visarenynna scrie: nu-i bai zan..poate ai o premonitie ..in globul tau magic de cristal ..si voi primi schenarul,imprimanta si cal??? :D :D :)) :)) :)) ..cam multe vreau de 2 lei nu..dar vise..vise... :)) :)) :)) :)) :)) asa sunt bucurosii viseaza ... :)) :)) :))
si multa, multa iubire si recunostintaaetheia scrie: Sa aveti grija de voi ...io voi avea grija sa va visez! Pe maine, bucurie!
. Iar indulcitorul este FRUMUSETEflorina scrie: Buna dimineata! suflet drag Astazi ti`a venit randul sa "savurezi" si tu din sufletul nostru, asa cum o facem si noi zilnic din al tau , iubita noastra Sa-mi aduc ustensilele succesului : si gata cafeluta in care am pus toata dragostea noastra pentru tine . Te iubim draga aparatoare a sufletelor noastre! Bucurosii
aetheia scrie: haidetzi sa dansam si sa strigam cu putere :"suntem cele mai frumoase si mai bucuroase fete din lumeeee" :)) :)) :))
....MAAAAAAMMMAAAAA...!CE DE MUSCHI .....carmen scrie:Daaaaaaaaaaaaaaaa, au muschi. Si fac asa din ei
ofelia scrie:.MAAAAAAMMMAAAAA...!CE DE MUSCHI .....)
)
)
) SI CE JOC DE GLEZNE AU
)
)
) ZANAAAAAAAAAAAAA....!IA ZII ...CE SA CREEEEED...!? :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
malimai scrie:Intru si eu sa va salut.
Ori sunt cu voi,ori lipsesc tot nu ma fac simtita.
Asta e!Ochii care nu se vad se uita!Sau,oricine e de inlocuit.
Va sarut pe toti!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori