gabrielle scrie::)) :)) :)) ok ok acum caut numai strigatii :)) :))
si pun si lacat
gata am pus >:D< :-*
NOapte bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :-* :x >:D<
BUNA DIMINEATA ,SA AI O ZI PLINA DE BUCURII :-*myky scrie:'neata, sunt inca obosita dupa ziua de ieri si maine dimineata o sa fiu si mai si, am motafiri asa ca plec sa incep pregatirile de rigoare, va pup si sa aveti o zi placuta
:)) :)) :)) :)) :)) BUNA :)) :)) :)) DIMINEATA :)) :)) :)) :))carmen scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma scol eu de la 6 pusa pe fapte mari si intru sa pregatesc cafeaua. Si incepe carmen si citeste, si citeste, si citeste ......... de nu se mai opreste. Na, ca m-am molipsit. Auzi propunere, (mihaela)
‚ar fi o idee s-o punem de un poker pe dezbracatea’. Asta mai lipseasi sa va gasesc
si cu musculosii de dimineata.
. Bine ca v-a venit mintea la cap ca altfel astazi lucram la poponeata voastra in loc de cafeluta. Cu ochii rosii de la lacrimile de ras ma duc la bucatarie. Auzi poker si pe ce miza!!!. Gasesc printre lacrimi
si-l pun la foc. Prima lingurita este cu intelegere (Adi) ‘hai iu si iara iu/danseaza forumu' /haideti cu toti la joc /sariti de pe loc /dar nu prea tare /ca bucurosii...dorm oare?’
, apoi vigoare (adiem) ‘haideti cu totii la joc /din pamant sa iasa foc !’
, hotarare (ofelia) ‘BATE TALPA DE PODEA , NU TE DA ,NU TE LASA’
, perseverenta (Marie) ‘haide iu si iarasi iu /danseaza forumu' /haideti cu toti la joc /din pamant sa iasa foc ! /Bate talpa de podea /nu te da nu te lasa !’
, pasiune (mihaela ) ‘haideti cu totii la joc /din pamant sa iasa foc ! /si din forumul asta tare /dati mai iute din picioare!’ ****, compasiune (adi) ‘virusii stau stau si se uita /cum forumul danseaza si canta’, un pic de ajutor (ofelia) ‘HAI SA DAM DE-UN ANTIDOT SA NU RAMANA DELOC’
, un strop de nebunie (Marie) ‘si acum la ora unu /canta adi ca nebunu’, altul de bucurie (ofelia) ‘CANTA DE RASUNA ZAREA C-A VENIT IAR PRIMAVARA’ si altul de inviorare (Mihaela) ‘pe taramul bucuriei /nu e loc de virusat /de tu esti un bonsumflat /treci aici la un cantat’
si iar un strop de nebunie (adi) ‘adi nebunu sunt /eu tot va cant, va cant /ca azi am fost la votare /duminica-i sarbatoare /in club, soarele rasare /facem toti o urare /bucuria eeeeeeee maaaaaaaareeee!’
altul de grija (Adi) ‘zana mea cea buna /doarme de tuna /draga de ea se odihneste /fli nu mai soste /or fi multe voturi de numarat /eu la cumpana am plecat /sa-mi ajut liliacu /ca e greu cu numaratu’ . Sa mai pun un pic de plimbare (marie) ‘adi pleaca la Sovata /unde copilu-i "de gata "!’ (mihaela) ‘iar pe harta lui scria /Cumpana, nu renuntza’
si unul de dragoste (marie) ‘Rasare soarele curand /Si ma prinde cu voi in gand /Mai bine zic somnic pufos /Si sa visati numai frumos !’
. Peste toate pun multa, multa VESELIE (Gabrielle) ‘si bag iar un iuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu’ (Mihaela) ‘hi hihihihiihihih’
Va iubesc de nu mai pot.
O zi plina de frumusete ca sufletul vostru
carmen scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma scol eu de la 6 pusa pe fapte mari si intru sa pregatesc cafeaua. Si incepe carmen si citeste, si citeste, si citeste ......... de nu se mai opreste. Na, ca m-am molipsit. Auzi propunere, (mihaela)
‚ar fi o idee s-o punem de un poker pe dezbracatea’. Asta mai lipseasi sa va gasesc
. Bine ca v-a venit mintea la cap ca altfel astazi lucram la poponeata voastra in loc de cafeluta. Cu ochii rosii de la lacrimile de ras ma duc la bucatarie. Auzi poker si pe ce miza!!!. Gasesc printre lacrimi
si-l pun la foc. Prima lingurita este cu intelegere (Adi) ‘hai iu si iara iu/danseaza forumu' /haideti cu toti la joc /sariti de pe loc /dar nu prea tare /ca bucurosii...dorm oare?’
, perseverenta (Marie) ‘haide iu si iarasi iu /danseaza forumu' /haideti cu toti la joc /din pamant sa iasa foc ! /Bate talpa de podea /nu te da nu te lasa !’
, pasiune (mihaela ) ‘haideti cu totii la joc /din pamant sa iasa foc ! /si din forumul asta tare /dati mai iute din picioare!’ ****, compasiune (adi) ‘virusii stau stau si se uita /cum forumul danseaza si canta’, un pic de ajutor (ofelia) ‘HAI SA DAM DE-UN ANTIDOT SA NU RAMANA DELOC’
, un strop de nebunie (Marie) ‘si acum la ora unu /canta adi ca nebunu’, altul de bucurie (ofelia) ‘CANTA DE RASUNA ZAREA C-A VENIT IAR PRIMAVARA’ si altul de inviorare (Mihaela) ‘pe taramul bucuriei /nu e loc de virusat /de tu esti un bonsumflat /treci aici la un cantat’
si iar un strop de nebunie (adi) ‘adi nebunu sunt /eu tot va cant, va cant /ca azi am fost la votare /duminica-i sarbatoare /in club, soarele rasare /facem toti o urare /bucuria eeeeeeee maaaaaaaareeee!’
altul de grija (Adi) ‘zana mea cea buna /doarme de tuna /draga de ea se odihneste /fli nu mai soste /or fi multe voturi de numarat /eu la cumpana am plecat /sa-mi ajut liliacu /ca e greu cu numaratu’ . Sa mai pun un pic de plimbare (marie) ‘adi pleaca la Sovata /unde copilu-i "de gata "!’ (mihaela) ‘iar pe harta lui scria /Cumpana, nu renuntza’
si unul de dragoste (marie) ‘Rasare soarele curand /Si ma prinde cu voi in gand /Mai bine zic somnic pufos /Si sa visati numai frumos !’
. Peste toate pun multa, multa VESELIE (Gabrielle) ‘si bag iar un iuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu’ (Mihaela) ‘hi hihihihiihihih’
Va iubesc de nu mai pot.
adi scrie:adiem scrie:800...799...numaram cat mai e pana la pagina 800 ...e cam mare norma !
ma gandesc numai la bietii bucurosi cat o sa trebuiasca sa citeasca !
Ce face Adina luni cu atatea pagini ?
Mai cu mila fratilor !
draga de ea are de citit...
dar stiin ca o iubim prea mult citeste cu spor si drag
adinaaa: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
BUNA SATI FIE INIMA CUM ITI ESTE SI CAUTATURA .....CITESTE ,CITESTE ...CA AI CE ....SI NINNUTZA S-A DUS LA CITIT ... :)) :)) :))aetheia scrie:ziua buna fratzilor! :-* :-*
am trantit o cioarba de pui cu taitzei si asteptam sa se treezsca pitica sa iesim la aer.
ma duc sa va citesc :-*
adi scrie:dragi bucurosi in afara de vot , ce activitati ati mai avut
eu de ieri am zugravit, data fiind si absenta rezumtelor tevoziunii., azi, singur le-am pus la loc, sa vedeti distractie eu si mobilierul,
:)) :)) :)) :)) :)) :)) Pai avea motive ..intemeiate...zana surprizelor! :D :Dadi scrie:ofelia scrie:...DE CE PLANGE ...? :(adi scrie:[plange andreea marin ...
ca nu s-a uitat nimeni la, surprize-surprize :))
toti eram ocupati cu fotbal si domnul presedinte
carmen scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Va iubesc de nu mai pot.
adi scrie:apropo de citit, ca vad ca toata lumea citeste si eu la noapte asta voi face,ca am cam ramas in urma...
ofelia scrie:BUNA SATI FIE INIMA CUM ITI ESTE SI CAUTATURA .....CITESTE ,CITESTE ...CA AI CE ....SI NINNUTZA S-A DUS LA CITIT ... :)) :)) :))aetheia scrie:ziua buna fratzilor! :-* :-*
am trantit o cioarba de pui cu taitzei si asteptam sa se treezsca pitica sa iesim la aer.
aetheia scrie:ofelia scrie:BUNA SATI FIE INIMA CUM ITI ESTE SI CAUTATURA .....CITESTE ,CITESTE ...CA AI CE ....SI NINNUTZA S-A DUS LA CITIT ... :)) :)) :))aetheia scrie:ziua buna fratzilor! :-* :-*
am ajuns la mal cu cititul....pentru ca-s in criza de timp si nu pot da replay la mesajele voastre.....va spun doar atat:
Va iubescccccccccccccc si va sarutttt pe toti bucurosii meiiiiii! :-*
Ma simt cea mai fericitaaaaaaaaa, ceaaaaaa maai frumoasaaaaaaaaaa si ceaaaaaaaa mai bucuroasaaaaaaaa datorita celor mai frumooooooosi si celor mai bucurooooosiiiiiiii!
Pe curand, bucurie!SI NOI TE IUBIM SI TE PRETUIM ....PE CURAND ..... :-* >:D< :x
....zambete pentru voi :)) :)) :))
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori