gabrielle scrie:seara buna bucurosilor si noapte buna si somnic pufos au mers la somn >:D< :-* eu acum am reusit sa intru si am citit ce ati scris eu ma simt mai bine ca intreba adi :) nu sunt ragusita si felicitari ca ai luat examenul :-*
florina scrie:CLAUDIA scrie:MA APUC DE GATIT PENTRU MAINE SI MI-AM LUAT SI UN AJUTOR..
sper sa iti iasa bine.... daca nu iti mai trimitem ajutoare :D
ca doar e ziua ta si meriti :-* :-* :-* la multi ani ! frumoaso :-* :-* :-*
ofelia scrie:BUNA DIMINEATA ,BUCUROASELOR ,AM TRECUT DOAR SA VA SALUT :x :x :x TREBUIE SA PLEC LA GRADINITA , MA SATEAPTA TRUPA DE PRICHINDEI . VA PUPICI MULTI PE TOATE BUCUROASELE :-* :-* :-* :-* :-* SI SA AVETI O ZI MINUNATA :-* :-* >:D< >:D< >:D<
carmen scrie:'Sfintii Constantin si maica sa Elena sunt parinti ai sfintei cruci.
Constantin in ziua premergatoare luptei cu Maxentiu a vazut pe cer o inscriptie luminoasa care-i spunea sa-si insemneze stegurile armatei sale cu o cruce si astfel va birui.
Constantin l-a ascultat pe Hristos si iese triunfator din lupta.
Imparatul a vazut in Hristos adevaratul Dumnezeu si s-a botezat impreuna cu maica-sa Elena, cea vrednica de lauda.'
"La Multi Ani!" tuturor celor care poarta numele de Constantin sau Elena!
La multi ani CLAUDIA, Elena noastra draga
adiem scrie:a meritat sa va citesc mesajele din ziua in care am absentat...mi s-a luat o piatra de pe inima ,bravo Ameli ptr examenul luat !
La multi ani Claudia-Elena !
Acum inchid si va doresc o saptamana plina e bucurie !
COSTINA scrie:Buna dimineata scumpi prieteni, vreau sa va pupic pe toti cu mare drag si s aurez din suflet Caudiei LA MULTI ANI!
si tuturor care-si serbeaza azi onomastica.
In week-end nu am putut fi cu voi, ne-am plimbat non-stop si ..astazi..nu prea o sa stau pe net, am intrat acum sa urez LA MULTI ANI!
Si pt ca esti si ziua mea, v-am pregatit cu mare drag un tort din care sa gustam cu totii!
VA IUBESC NESPUS SI NE AUZIM MAINE!!
malimai scrie:gabrielle scrie:seara buna bucurosilor si noapte buna si somnic pufos au mers la somn >:D< :-* eu acum am reusit sa intru si am citit ce ati scris eu ma simt mai bine ca intreba adi :) nu sunt ragusita si felicitari ca ai luat examenul :-*
da' chiar ca esti liliac...
pupici
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator