:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) DE CE SA TERMINAM ? :)) :)) :)) :)) :))malimai scrie:gabrielle scrie::)) :)) a nu ca alea-s clocite :)) :))
:)) :)) :)) :)) ,terminati!
ofelia scrie:....SA-TI TRAIASCA , SA TE BUCURI DE EI . SI EU AM TOT 2 BAIETI ....MARI ,UNU E ING. INFORMATICIAN SI CELELALT ,TEHNICIAN LA TELEVIZIUNEA PRIN CABLU ........AM SI UN NEPOTEL DE 1 AN SI JUMATATE ...gabrielle scrie:2 baietii :)
ofelia scrie::)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) DE CE SA TERMINAM ? :)) :)) :)) :)) :))malimai scrie:gabrielle scrie::)) :)) a nu ca alea-s clocite :)) :))
...MULTUMESC ,DRAGA MEA ....AM UN NEPOTEL NAZDRAVAN CU O PERSONALITATE INGRIJORATOARE PT PARINII LUI ... :-*malimai scrie:ofelia scrie:....SA-TI TRAIASCA , SA TE BUCURI DE EI . SI EU AM TOT 2 BAIETI ....MARI ,UNU E ING. INFORMATICIAN SI CELELALT ,TEHNICIAN LA TELEVIZIUNEA PRIN CABLU ........AM SI UN NEPOTEL DE 1 AN SI JUMATATE ...gabrielle scrie:2 baietii :)
ce dragalas!de ce nu te-ai laudat pana acum cu nepotelul?
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! :x
...LASA DRAGUTA CA RASUL TE MENTINE IN FORMA ... :)) :)) :)) :)) :))malimai scrie:ofelia scrie::)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) DE CE SA TERMINAM ? :)) :)) :)) :)) :))malimai scrie:gabrielle scrie::)) :)) a nu ca alea-s clocite :)) :))
vorba lui adi,'ca este copii in sala'
si ca ma prapadesc de ras
malimai scrie:gabrielle scrie:asa e malimaiazi am avut noroc ca al meu copil are mai putine teme :)
cel mare e la scoala?
carmen scrie:. Am venit pentru
de la ora 5. Ce faceti frumoaselor?
malimai scrie:Adina scrie:adi scrie:Buna Adina >:D< :-* ti-am cam dat de citit! :))Buna, Adi si tuturor bucurosilor ! Da, mi-ati dat de citit de am crezut ca se lasa seara pana termin eu si uite, acum trebuie sa plec ...Am fost anuntata de limuzina e-n parcare :D gata-gata de plecare !
Va imbratisez pe toti cu mare drag , si ......fie-va mila:)) :))
O ZI MINUNATA SA AVETI !
Salutari si Urari de Bine,Adinutza.
Pe unde ai umblat?Ai lipsit foooaaaarte mult
stiu cum e.pana citesti tot ce scriu oamenii 'cestia',trece ziua si nu mai apuci sa le zici nici Buna Ziua.
trebuie sa punem semn de carte la pagina ramasa,ca altfel pierdem sirul
ofelia scrie:...NE MENTINEM TENUL .... :)) :)) :)) :)) :)) :))carmen scrie:. Am venit pentru
de la ora 5. Ce faceti frumoaselor?
carmen scrie:Pai nu? Dar azi vom bea sampanie ca avem 2 imparatese pe forum claudia si costina. Sper sa dea si ele ceva udatura :D
malimai scrie:Multumim Claudia.NU POTI TRIMITE AJUTOARELE ALEA SI LA MINE?nU DE ALTA,DAR NU AM CHEF SA FAC MANCARE
carmen scrie:Fetelor va pupicesc. Plec si eu spre casa ca-mi da gabita peste mana. Ne citim mai pe seara.
Imparateselor va astept cu sampanie
..CRED CA SARBATORITELE SE PREGATESC INTENS SA-SI PRIMEASCA MUSAFIRII....gabrielle scrie::)) :)) iar o facem lata ca sambata :)) :)) dar unde sunt sarbatoritele :-/ :x cred ca ele se distreaza live
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori