COSTINA scrie:Buna dimineata scumpi prieteni, vreau sa va pupic pe toti cu mare drag si s aurez din suflet Caudiei LA MULTI ANI!
si tuturor care-si serbeaza azi onomastica.
In week-end nu am putut fi cu voi, ne-am plimbat non-stop si ..astazi..nu prea o sa stau pe net, am intrat acum sa urez LA MULTI ANI!
Si pt ca esti si ziua mea, v-am pregatit cu mare drag un tort din care sa gustam cu totii!
VA IUBESC NESPUS SI NE AUZIM MAINE!!
ofelia scrie:....DE LA CINE ............ :)) :)) :))gabrielle scrie:wow asa de grav e ca ati si ragusit, eu nu am ragusit ca am baut ou :)) :)) :)) :))
ofelia scrie:....SA-TI TRAIASCA , SA TE BUCURI DE EI . SI EU AM TOT 2 BAIETI ....MARI ,UNU E ING. INFORMATICIAN SI CELELALT ,TEHNICIAN LA TELEVIZIUNEA PRIN CABLU ........AM SI UN NEPOTEL DE 1 AN SI JUMATATE ...gabrielle scrie:2 baietii :)
myky scrie:mi-e soooomn, sunt obosita, am avut ieri la birou o zi SCARBOASA, azi am zis pas, si am intrat pe forum sa-mi iau xanaxul adica pe voi.
ma revigoreaza dialogurile voastre si faptul ca sunteti asa de apropiate
myky scrie:mi-e soooomn, sunt obosita, am avut ieri la birou o zi SCARBOASA, azi am zis pas, si am intrat pe forum sa-mi iau xanaxul adica pe voi.
ma revigoreaza dialogurile voastre si faptul ca sunteti asa de apropiate
CLAUDIA scrie:ZANA DRAGA ZANA NU STIU CE S-A INTAMPLAT CU SAMPANIA ...O FI AVUT STICLA VREO GAURA DE S-A GOLIT ASA REPEDE?
LAS CA MA REVANSEZ EU ....TE IMBRATISEZ CU MULT MULT DRAG SI DOR
myky scrie:trezireaaaaaaa, pai daca stati noaptea pe forum normal ca a doua zi sunteti lenese, hai o zi frumoasa!
'neata carmen
merci pentru cafeluta!
Adina scrie:
Din pacate :( , urmeaza niste perioade mai grele , acum ca incepe sesiunea si deja avem examene partialeasa ca ...voi avea mai multe absente ! Dar astea se motiveaza , nu-i asa ? :D
adiem scrie:
carmen draga dar noi chiar suntem copii...si asa copil cum sunt eu mi-e asa de dor de mama-zana, cum imi spune ea seara somnic usor si imi acopera piciorul iesit din plapuma, cum dimineata imi spune cuvinte calde mangaietoare...cand voi sta cu fata la soare si el ma va mangaia pe fata ma voi gandi la tine si voi simti adierea ta blanda, zana mea buna ...atunci voi sopti un te iubesc si cei din preajma mea vor crede ca m-am indragostit iar eu voi zambi cu gandul la tine !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori