CLAUDIA scrie:LA CAT SUNT DE OBOSITA NICI NU AUD SFORAITUL ASA CA MA INSCRIU..
Te astept.
carmen scrie:CLAUDIA scrie:DOI PASI INAINTE SI DOI INAPOI.IUUUUU TRA LA LA
sa ne grupam doi cate doi, tra la la
florina scrie:Noapte buna ZANA!si vise implinite :-* :-* :-*
carmen scrie:Maine sa-ti tineti pumnii ca este ziua cu A FI SAU A NU FI. Noapte linistita si somnic usor. Va las si voua cate un spirit sa va ajute in ceea ce va propuneti.
NOAPTE BUNA ...NE VEDEM CURIND .... :-*florina scrie:ofelia scrie:ACUM CHIAR VA LAS ...PETRECERE FRUMOASA ..... :-* :-* :-* >:D< >:D< >:D<
Noapte buna ofelia!
adi scrie:adiem scrie:adi scrie:No servus!
foaie verde e furtuna
rds e pe luna
vantu' bate
nu am rezumate
ca nu am avut tv-eu
am nervi la greu
foaie rosie, foaie albastra
bun venit in casa noastra
vai daca stia mama cat sunt de talentat nu mai ma interna la clinica unde toti sunt in albi, sunt cu tontii draguti ne tin legati, nu stiu de ce, dar bine ca pot scrie cu o mana
no, fain poetu ' te dezleg io daca n-are cine ca sunt altii mai nebuni ca tine , mancal-ar-mama de talent !
INCA O MAMA ???? - zice adi-n gandul lui !
eu am 3 si bune.
cine mai vrea, poftiti la preselectie...
FLorina, Carmen, si mama mea sunt cele trei
..SA AI VISE PLACUTE .... :-* :-* :-*aetheia scrie:ofelia scrie:ACUM CHIAR VA LAS ...PETRECERE FRUMOASA ..... :-* :-* :-* >:D< >:D< >:D<
somn usor, Ofelia! :-* :-* :-*
carmen scrie:aetheia scrie:[
wwwwwwwwwwwwooooooooooooooowwwwwwwww!
daca adorm acum la comanda primesc asemenea bunaciuni? :)) :)) :)) :))
Special pentru tine mihaela. E si natural :))
carmen scrie:Maine sa-ti tineti pumnii ca este ziua cu A FI SAU A NU FI. Noapte linistita si somnic usor. Va las si voua cate un spirit sa va ajute in ceea ce va propuneti.
CLAUDIA scrie:SI CA SA FIU SIGURA CA NU INDREPT PALMELE IMI PUN ASTEA ASA VOI AVEA PUMNI STRANSI..
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori