nynna scrie:pai cea care tine ceasca de cafea e subsemnata iar celalta fata draguta care seamana cu tantelul e Flory....! :-* :) :) :)
Floarea ? ce scumpa e , ghidusa de ea !
Adina scrie:gabrielle scrie::)) :)) nu ma uit pentru ca inca nu a inceput :)) :)) si pe mine ma amuza foarte mult emisiuneanu am ce invata dar am cum sa rad :))
Aha deci este o emisiune....de tot rasul !![]()
adiem scrie:adinuta ma tot gandesc la Carmen...poate o suni tu de acolo...daca poti !
adiem scrie:gabrielle scrie:>:D< mersi o sa incerc ,sti eu deobicei sunt mai panicoasa![]()
a decedat Ralu Filip :( dumnezeu sa il odihneasca :(
esti sigura?
a spus la tv ?
adiem scrie:gabrielle scrie:>:D< mersi o sa incerc ,sti eu deobicei sunt mai panicoasa![]()
a decedat Ralu Filip :( dumnezeu sa il odihneasca :(
esti sigura?
a spus la tv ?
CLAUDIA scrie:HAI CA M-AM APUCAT SI EU DE INVENTAT VERSURI...
800 DE PAGINI SCRISE
SI TOT PE ATATEA ,...VISE...
BUCUROSI NE-AM ADUNAT
SI NE PUNEM PE POSTAT
DEH, SUNT SI EU LA INCEPUT..
Adina scrie:adiem scrie:adinuta ma tot gandesc la Carmen...poate o suni tu de acolo...daca poti !
Da, sigur , am sa incerc ! Ii transmit ceva legat de " a fi sau a nu fi " ?
Si, apropo, marie, ti-am citit strofa pe care ai postat-o . Mi-a placut foaaaarte mult ! Am mai lasat un mesaj legat de asta , da' probabil ca l-ai sarit (daca citesti din doua-n trei :)) )
adiem scrie:buna Gabrielle , ce de lume intra si iese pe portita azi...
se apropie marile vacante, asta-i ! ( ma rog si unele examene inainte )
Gabrielle nu te mai gandi frate la sedinta, se poate sa te doara capul pentru atata lucru ?
ai bani dai, nu ai, nu dai, incearca sa-ti fie clar un lucru : sunt chestii marunte pentru care nu merita sa te consumi . Gandeste-te ca e minunat ca sunteti toti sanatosi si restul lasa sa curga.
Incearca sa fii asa cum esti tu, naturala, spune ce simti, fa ce poti si bineinteles incearca sa poti cat mai mult dar fara patima , cu relaxare draga mea. OK ?
Adina scrie:adiem scrie:Adina scrie:Mai, mai , aici cum te-ntorci putin cu spatele , cum ai parte de surprize .Unu' vine, altu' pleaca !
asa-i frumos !
Ba nu-i frumos asa![]()
Am vazut ca esti melancolica astazi , draga marie si vreau sa iti spun ca imi place foarte mult strofa pe care ai postat-o . Unde ai fugit iara ? Parca iti pusesesi anunt pe usa ca esti plecata la club ...Hei , cum sunt unii , ne induc in eroare , si pe noi si pe cei care ajung in fata usii:))
Adina scrie:Buna, Amalia si buna, Ana Maria ! Va vad ca sunteti la portita ! Ce faceti , dragelor ? >:D< >:D<
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 2 vizitatori