Jokep scrie:http://www.tvr.ro/articol.php?id=7966&c=47
uite aici stirea
MUltumesc, am citit .
Dumnezeu sa-l odihneasca !
...asa se zice .....ca ar semana .... :)) :)) :))malimai scrie:ofelia scrie:....PE NAZDRAVANUL MEU NEPOTEL IL CHEAMA EDUARD - GABRIEL HARANGUS SI ARE 1 AN SI 10 LUNI ,ESTE UN VULCAN DE COPIL .... :-* :-* :-*CLAUDIA scrie:OFELIA SPUNE-MI CUM IL CHEAMA PE DRAGUL NOSTRU NEPOTEL?
sa-ti traiasca.
micul vulcan seamana cu bunica?
felicitari ....la mai mare.... :)) :)) :))CLAUDIA scrie:HAI CA M-AM APUCAT SI EU DE INVENTAT VERSURI...
800 DE PAGINI SCRISE
SI TOT PE ATATEA ,...VISE...
BUCUROSI NE-AM ADUNAT
SI NE PUNEM PE POSTAT
DEH, SUNT SI EU LA INCEPUT..
felicitari ....maaaaaai ce de poete avem aici.... :))Adina scrie:adiem scrie:chestia cu rimele se ia...
mamaaaa... ce de bucurie...
sa vezi ce-o fi la 1000 !
da, marie , bucurie
la o mie si-nc-o mie
dac-o tinem tot asa
bucurie vom manca
si nu ne-om mai ingrasa :)) :))
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) ...versurile astea merg pe melodie ..... :)) :)) :))CLAUDIA scrie:SUNT O MICA POETA...
TALENTATA,COCHETA.. :))
....BUCUROSI DIN TOATE TARA / :-* CE-MI MANGAIE INIMIOARA :-*Adina scrie:CLAUDIA scrie:SUNT O MICA POETA...
TALENTATA,COCHETA.. :))
...CORONITA MI-AM LUAT
CU BUCUROSI M-AM ADUNAT
SI M-AM PUS SI PE RIMAT :D
...SIGUR ...RAUL FILIP A DECEDAT .....DUMNEZEU SA-L IERTE ..... !adiem scrie:gabrielle scrie:>:D< mersi o sa incerc ,sti eu deobicei sunt mai panicoasa![]()
a decedat Ralu Filip :( dumnezeu sa il odihneasca :(
esti sigura?
a spus la tv ?
malimai scrie:I-am cantat fetitei "Alunelu' ,alunelu',hai la joc" si "Podul de piatra" si a adormit pe loc.
Ce mai ,sunt buna.Bine ca nu m-a auzit nimeni.
Te pup gabrielle.trebuie sa plec.'Trebi' importante
:)) :)) :)) ...DACA PERSEVEREZI ,SIGUR O SA SE NASCA UN NOU GENIU....... :)) :)) :)) :-* >:D<CLAUDIA scrie:OFELIA,AI VAZUT CE TALENTE ZAC ASCUNSE IN MINE?NICI MACAR EU NU STIAM...CE ZICI AM VREO SANSA SA-MI REVIN? :))
Adina scrie:adiem scrie:gabrielle scrie:>:D< mersi o sa incerc ,sti eu deobicei sunt mai panicoasa![]()
a decedat Ralu Filip :( dumnezeu sa il odihneasca :(
esti sigura?
a spus la tv ?
Da, Dumnezeu sa -l odihneasca ! Socant , la 47 ani , infarct ! Eu am aflat azi dimineata la radio !
malimai scrie:Adina scrie:adi scrie: Pag 800
800 PAGINI S-AU SCRIS CU DRAG SI SPOR
SA ADUCEM BUCURIE INTREGULUI POPOR :)) :)) :))
Maaama,da' le aveti cu rimele!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori