....SI CE TI-AI CUMPARAT ,GABRIELLE ...?gabrielle scrie:am mers la o plimbarica cu al meu sot si am colindat un piculet prin magazine
adi scrie:gabrielle scrie:am mers la o plimbarica cu al meu sot si am colindat un piculet prin magazine
si tu ca si claudia te-ai golit, de bani
gabrielle scrie::)) eu nimic pentru copii ca cel mic numai avea adidasi :( si ii trebuia deh copii sunt mai importanti acum noi mai putin
adi scrie:gabrielle scrie::)) eu nimic pentru copii ca cel mic numai avea adidasi :( si ii trebuia deh copii sunt mai importanti acum noi mai putin
da, asa e, voi parintii mereu va sacrificati pentru noi NERECUNOSCATORII de copii! :(
...UITE CUM AI PUS PUNCTUL PE ... ,, I ,, .... :)) :)) :))Jokep scrie:Balantele sunt echilibrate deci nu cheltuiesc mult
gabrielle scrie:adi scrie:gabrielle scrie::)) eu nimic pentru copii ca cel mic numai avea adidasi :( si ii trebuia deh copii sunt mai importanti acum noi mai putin
da, asa e, voi parintii mereu va sacrificati pentru noi NERECUNOSCATORII de copii! :(
nu zice asa ceva si noi am fost copii si asa sau comportat si parinti nostri si nu e un sacrificiu :)
gresit.... eu daca ma duc sa fac piata ,cumparaturi..uneorii uit de "buget"si chelui pina la ultimul banut..se intimpla cam des...Jokep scrie:Balantele sunt echilibrate deci nu cheltuiesc mult
nynna scrie:gresit.... eu daca ma duc sa fac piata ,cumparaturi..uneorii uit de "buget"si chelui pina la ultimul banut..se intimpla cam des...Jokep scrie:Balantele sunt echilibrate deci nu cheltuiesc mult:)) :D
gabrielle scrie:adi scrie:gabrielle scrie::)) eu nimic pentru copii ca cel mic numai avea adidasi :( si ii trebuia deh copii sunt mai importanti acum noi mai putin
nu zice asa ceva si noi am fost copii si asa sau comportat si parinti nostri si nu e un sacrificiu :)
Jokep scrie:nynna scrie:gresit.... eu daca ma duc sa fac piata ,cumparaturi..uneorii uit de "buget"si chelui pina la ultimul banut..se intimpla cam des...Jokep scrie:Balantele sunt echilibrate deci nu cheltuiesc mult:)) :D
Poate cumperi ce trebuie nu te abati de la lista,fiecare cu tactica lui de marketing
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori