nynna scrie:adi scrie:ati vazut ca incetul cu incetul crestem in numarul de utizatori ?
Bine ati venit! >:D</quote>:D< >:D<
CLAUDIA scrie:AM PLECAT LA SEDINTAAAA CEAU VA PUP
ADI ASTEPT CONFIRMAREA LA INTREBARE..
adiem scrie:dragilor
deschid calculatorul cu treaba, (am de dat niste mailuri) si ajung din doua miscari in club...mana executa automat incapabila de a se opune poruncilor sufletului...ce fac oare bucurosii ?
irezistibila intrebare...
gabrielle scrie::-/ iar intra astia cu linkuri aiurea :( astia chiar nu au ce face :-/
gabrielle scrie:nynna scrie:adi scrie:ati vazut ca incetul cu incetul crestem in numarul de utizatori ?
Bine ati venit! >:D</quote>:D< >:D<
nynna am descoperit ca d-na de langa tine seamana cu invatatoarea fiului meu :) care e o doamna in puterea cuvantului,ne vorbeste asa de frumos si noua si copiilor :)
Adina scrie:adiem scrie:dragilor
deschid calculatorul cu treaba, (am de dat niste mailuri) si ajung din doua miscari in club...mana executa automat incapabila de a se opune poruncilor sufletului...ce fac oare bucurosii ?
Te inteleg perfect , cunosc atat de bine sentimentul ! Ce zici, draga Marie , ne punem pe distractie ? Acum ne indreptam spre pagina 1000 ![img]htt
://www.kolobok.us/smiles/standart/party.gif[/img]
adiem scrie:gabrielle scrie::-/ iar intra astia cu linkuri aiurea :( astia chiar nu au ce face :-/
chiar, ce dumnezeu vor astia adi?stii miscarea cu numarul de deschideri...poate au publicitate pe ele...sa fie sanatosi...
eu nu cred ca le acceseaza cineva...doar gasesti pe "gogu" tot ce vrei cine are nevoie de linkuri ?
malimai scrie:adiem scrie:malimai scrie:am avut azi si am luat un 8.5 frumos si mai am duminica.Mai am patru examene in fiecare duminica,plus practica.Vorba ceea...practica te omoara!
trece el si anul III si mai ramane unul.Iar la pensie mi-oi gasi si eu de lucru in contabilitate :(
Mali , esti la zi ? mai ai un an ?
NUUUU,nu as fi putut.Sunt la ID,dar fac tot 4 ani.
Adina scrie:adiem scrie:dragilor
Te inteleg perfect , cunosc atat de bine sentimentul ! Ce zici, draga Marie , ne punem pe distractie ? Acum ne indreptam spre pagina 1000 !
malimai scrie:adi scrie:adiem scrie:
ce ziceam ? colegii ? ma, tu vorbesti serios ?
Ca vad ca n-ai pus ghilimele la colegii
pai da... din Iulie vor fi colegii cu acte in regula, urmeaza sa plec sa lucrez in Realitatea Media, La romantica, pentru site-ul romantica
SI abia acuma spui???
Pai asta e veste de
tu asa ne comunici lucrurile importante?
myky scrie:LA MULTI ANI ADI! tocmai ca te-am vazut in reluare la TEO, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, viata lunga si sanatoasa si norocoasa si dragastoasa!
BUNA DIMINEATA DRAGELOR, o saptamana frumoasa!
amika scrie:Dragi bucuroşi
Chiar dacă intru mai rar ,sufletu-mi este alături de voi care-mi face-ţi viaţa mai frumoasă şi insuflaţi bucuria de a trăi !
Vă mulţumesc că existaţi !
pupici din suflet
amika
gabrielle scrie:da nynna :)
adiem scrie:amika scrie:Dragi bucuroşi
Chiar dacă intru mai rar ,sufletu-mi este alături de voi care-mi face-ţi viaţa mai frumoasă şi insuflaţi bucuria de a trăi !
pupici din suflet
amika
si eu te pup draga amica
adiem scrie:la voi cum merge site-ul ? la mine se deruleaza greu de data asta
amika scrie:Dragi bucuroşi
pupici din suflet
amika
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori