carmen scrie:Buza ziua barfitoarelor, buna ninuca :-* , buna gabrielle :x , buna amelia >:D<
Sa va vad acum daca mai aveti curaj sa vorbiti de facturi
Buna Zana draga!chiar ne intrebam unde-i cafeluta ...??!! >:D< >:D< >:D<
carmen scrie:Buza ziua barfitoarelor, buna ninuca :-* , buna gabrielle :x , buna amelia >:D<
Adina scrie:gabrielle scrie:eu am iesit va pupic sa aveti o zi buna in continuare >:D< :-* o sa intru dupa sedinta, daca nu am dureri de cap
O zi minunata iti dorim, draga noastra Gabrielle ! Si nu uita : doua degetele si agenda :D
Adina scrie:gabrielle scrie:eu am iesit va pupic sa aveti o zi buna in continuare >:D< :-* o sa intru dupa sedinta, daca nu am dureri de cap
O zi minunata iti dorim, draga noastra Gabrielle ! Si nu uita : doua degetele si agenda :D
nynna scrie:[
Buna Zana draga!chiar ne intrebam unde-i cafeluta ...??!! >:D< >:D< >:D<
adiem scrie:intrebarea nr 4
credeti ca am putea clasifica bucurosii in cateva grupe ?
adica:
grupa mititica:jokep
grupa mica (mamici tinere):aetheia, malimai, claudia, gabrielle
grupa mijlocie adinuta, floarea...
grupa coptilor...nina, carmen, ofelia, amika
grupa inteleptilor adi adi adi adi
grupa marilor absenti: romi romi romi ...
mai completati eu nu m-am uitat la rubrica de zile nastere ci v-am incadrat aproximativ dupa informatiile din mesajele citite
adiem scrie:mai vorbim daca asa te facem sa apari
Adina scrie:adiem scrie:intrebarea nr 3
Intrucat la intrebarea nr 2 cunosc raspunsul si anume ca veti cauta sa ne depasiti in" apucaturi "...ati putea sa-mi reproduceti niscai chiuituri pe care le aveti in plan ?
Stai asa , sa ma gandesc ...hmmm , grea intrebare, pot sa-mi consult asistentul?
carmen scrie:Cafeluta era ofticoasa azi ca nu am putut intra pe forum. Si acum merge din 2 in 2. Cred ca am vizitator un troian cu calul lui cu tot. Eu ma plang pe toate canalele si sa vedeti ce moderator avem
Carmen carmen: merge tare incet forumul la mine
adina gadalean: pune-i combustibil , ca i-o fi sete
:)) :))carmen scrie:adiem scrie:mai vorbim daca asa te facem sa apari
Tare-mi sunteti dragi cand vorbiti dar, azi am aparut cand a vrut 'mnelui calc nu cand am vrut eu.
Doamna mea marie, grupa coptilor? Eu, la, dupa unii 35 ani dar de fapt 25? Pai se poate?
nynna scrie:No' draga Adina te invatam noi cei din constanta sa inoti..si sa vezi ce fain va fii!![]()
![]()
apeleaza la noi cu incredere!
>:D<
carmen scrie:adiem scrie:mai vorbim daca asa te facem sa apari
Tare-mi sunteti dragi cand vorbiti dar, azi am aparut cand a vrut 'mnelui calc nu cand am vrut eu.
Doamna mea marie, grupa coptilor? Eu, la, dupa unii 35 ani dar de fapt 25? Pai se poate?
Adina scrie:nynna scrie:No' draga Adina te invatam noi cei din constanta sa inoti..si sa vezi ce fain va fii!![]()
![]()
apeleaza la noi cu incredere!
>:D<
No , asta chiar mi-ar prinde tare bine ! Numai sa nu-mi dati drumul in apa si sa uitati de mine ... :))
amika scrie:Dragă Carmen
Aşa s-a întâmplat şi la mine până am formatat cal şi am schimbat reţeaua ! :D :) :))
carmen scrie:Ninuna punem de-o greva. Trebuie sa ne luam un reprezentant dar, in nici un caz moderatorul ca s-a dat cu grupa ..... in nici o grupa nu esti marie? Te inregistram la copti. AM ZIS
carmen scrie:Ninuna punem de-o greva. Trebuie sa ne luam un reprezentant dar, in nici un caz moderatorul ca s-a dat cu grupa ..... in nici o grupa nu esti marie? Te inregistram la copti. AM ZIS
Adina scrie:carmen scrie:Ninuna punem de-o greva. Trebuie sa ne luam un reprezentant dar, in nici un caz moderatorul ca s-a dat cu grupa ..... in nici o grupa nu esti marie? Te inregistram la copti. AM ZIS
Copti ? Cum , la cuptor sau pe vreun gratar ? :))
amika scrie:carmen scrie:adiem scrie:mai vorbim daca asa te facem sa apari
Dragă Carmen
Aşa s-a întâmplat şi la mine până am formatat cal şi am schimbat reţeaua ! :D :) :))
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori