Adina scrie:Fiti atenti cum se distreaza oamenii astia , acu' sunt rosii ? Oare de manie :)) sau au stat prea mult la soare

carmen scrie:Adina scrie:Fiti atenti cum se distreaza oamenii astia , acu' sunt rosii ? Oare de manie :)) sau au stat prea mult la soare
carmen scrie:Adina scrie:Fiti atenti cum se distreaza oamenii astia , acu' sunt rosii ? Oare de manie :)) sau au stat prea mult la soare
nynna scrie:Adina scrie:nynna scrie:Multumesc tuturor ..vorba Adinei .:pe forum s-a rasturanat carul cu 'MULTUMESC" :-* :-* >:D</quote>:D< >:D< >:D< :x :x
malimai scrie:Dragii mei am lipsit doar vreo 2 ore si deja mi-ati dat de citit 10 pagini.Pai se poate asa ceva?
AAA,ce frumos arata scris la portita Adina cu albastru si Carmen cu rosu.
Adina scrie:adi scrie:ati vazut ca incetul cu incetul crestem in numarul de utizatori ?
Bine ati venit! >:D<
Da, da ! Ne bucuram tare mult !
Heeeeeeeei ! Lumeeeeeee , pagina 900 !
adiem scrie:dragilor
deschid calculatorul cu treaba, (am de dat niste mailuri) si ajung din doua miscari in club...mana executa automat incapabila de a se opune poruncilor sufletului...ce fac oare bucurosii ?
irezistibila intrebare...
adiem scrie:malimai scrie:adiem scrie:malimai scrie:am avut azi si am luat un 8.5 frumos si mai am duminica.Mai am patru examene in fiecare duminica,plus practica.Vorba ceea...practica te omoara!
trece el si anul III si mai ramane unul.Iar la pensie mi-oi gasi si eu de lucru in contabilitate :(
Mali , esti la zi ? mai ai un an ?
NUUUU,nu as fi putut.Sunt la ID,dar fac tot 4 ani.
am mare incredere in capacitatea ta...abia astept sa termini si sa ne spui ca esti fericita !
malimai scrie:adiem scrie:dragilor
deschid calculatorul cu treaba, (am de dat niste mailuri) si ajung din doua miscari in club...mana executa automat incapabila de a se opune poruncilor sufletului...ce fac oare bucurosii ?
irezistibila intrebare...
cat esti de haioasa,draga bucuroasa.ma binedispui de fiecare data cand te citesc :)) :))
adiem scrie:amika scrie:Dragi bucuroşi
Chiar dacă intru mai rar ,sufletu-mi este alături de voi care-mi face-ţi viaţa mai frumoasă şi insuflaţi bucuria de a trăi !
Vă mulţumesc că existaţi !
pupici din suflet
amika
si eu te pup draga amica
malimai scrie:nynna scrie:Adina scrie:nynna scrie:Multumesc tuturor ..vorba Adinei .:pe forum s-a rasturanat carul cu 'MULTUMESC" :-* :-* >:D</quote>:D< >:D< >:D< :x :x
imi dau seama ce emotii ai avut.cred ca te-ai simtit ca o mica rasfatata.si ce poze frumoase ai facut!
adiem scrie:sper ca te-am activat...acum va tzuc, ies sa invat ceva engleza ca de maine...jar mananc nu mai stiu nici un pahar de apa sa cer !
pup-iu !
carmen scrie:Buza ziua barfitoarelor, buna ninuca :-* , buna gabrielle :x , buna amelia >:D<
Sa va vad acum daca mai aveti curaj sa vorbiti de facturi
>:D< >:D< >:D< >:D<Adina scrie:Gata , limuzima ma asteapta ! As mai sta ca tare mult superglue am pe tastatura da' cred ca plec cu tot cu ea![]()
Sa fiti cuminti ! Va imbratisez cu mare drag si va doresc sa aveti o zi minunata ! >:D< :-*
malimai scrie:adiem scrie:amika scrie:Dragi bucuroşi
Chiar dacă intru mai rar ,sufletu-mi este alături de voi care-mi face-ţi viaţa mai frumoasă şi insuflaţi bucuria de a trăi !
Vă mulţumesc că existaţi !
pupici din suflet
amika
si eu te pup draga amica
si eu iti trimit pupici,amika.ce mai e nou pe la tine?
adi scrie:malimai scrie:buna Carmen.Ai devenit scumpa la vedere,sau mi se pare mie.
Daaaa, normal ca este scumpa la vedere, daca o tin in sedinta de administratie la telefon. cate 2-3 ore / pe reprize
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori