CLAUDIA scrie:SALUTARI DE LA DRAGA NOASTRA COSTINA II ESTE DOOOOORRRRRRR DE VOI....
si noua de ea :-*
CLAUDIA scrie:SALUTARI DE LA DRAGA NOASTRA COSTINA II ESTE DOOOOORRRRRRR DE VOI....
CLAUDIA scrie:aetheia scrie:Seara buna, bucurie! :-* :-*
AI mei au cazut pe front. :)) ...eu am venit la datorie!
DA-MI SI MIE RETETA...
gabrielle scrie:CLAUDIA scrie:SALUTARI DE LA DRAGA NOASTRA COSTINA II ESTE DOOOOORRRRRRR DE VOI....
si noua de ea :-*
aetheia scrie:gabrielle scrie:esti haioasa foc :x aetheia
:)) :)) sa nu radetzi de mine.....sa radetzi cu mine :)) :))
CLAUDIA scrie:NU VA AUDE DAR VA SIMTE ..DRAGA DE EA ARE MULT DE INVATAT ....EU SUNT MESAGERUL EI IN SEARA ASTA...SE TEME CA DACA INTRA ...STITI VOI EFECTUL SUPERGLUE..
CLAUDIA scrie:DOAMNE CE IMI VAD OCHII,AM CRESCUT SUNT DEJA...ASTA DA BUCUROS...URA.....SUNT MARE..
COSTINA scrie:bUNA BUCUROSI!!!
iertare ca n-am mai trecut de mult pe-aici, imi e dor de innebunesc de voi, dar..am extrem de mult de lucru...de citit si scris..ca sa pot aduce si eu un banut in casa.
Recuperam, sa stiti!!!
Va pup pe toti si sa stiti ca imi lipsesc tare mult ...discutiile noastre!
>:D< :-*
acum..ma retrag si va urez la toti somnic dulce sau..noapte alba, dupa caz :D
iertare ca n-am mai trecut de mult pe-aici, imi e dor de innebunesc de voi, dar..am extrem de mult de lucru...de citit si scris..ca sa pot aduce si eu un banut in casa.
Recuperam, sa stiti!!!
nynna scrie:Pai in spate am stat si eu( eram cu fata in brate...mai stateam ca nu era graba, dar erau toate usile descxhise si un curent mare).....dar ma totouitam in primele randuri dupa voi. Stiu ca Floarea a fost ocupata ca mi-am intrebat colegele din primarie....si cand spuneau ca-i afara...c.and cu personalitatile.....am fost si la sala de sport....si tot nimik. Noi cu sigurantza de vom intalni .....dar cu Ofeliaaaaaa???? :(
Recuperam, sa stiti!!!
aetheia scrie:nynna scrie:Pai in spate am stat si eu( eram cu fata in brate...mai stateam ca nu era graba, dar erau toate usile descxhise si un curent mare).....dar ma totouitam in primele randuri dupa voi. Stiu ca Floarea a fost ocupata ca mi-am intrebat colegele din primarie....si cand spuneau ca-i afara...c.and cu personalitatile.....am fost si la sala de sport....si tot nimik. Noi cu sigurantza de vom intalni .....dar cu Ofeliaaaaaa???? :(
draga mea...ni s-a spus ca ai un eveniment deosebit in fam..si nu se stie daca poti venii la intilnire,plus ca noi am fost 2 zile la rand
...
:( :( :(
sincronizarea nu a fost buna din pacate! :(
Niciodata nu-i tarziu..viata e plina de surprize!
Te pupik dulce precum tortuletul tau numai sa-ti treaca supararea... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori