carmen scrie:gabrielle scrie: :)) :)) camere si microfoane :)) :)) ca sa ne fie mai usor cu tastatu
Daaaaaaaaaaa, ce duios o sa fie
carmen scrie:gabrielle scrie: :)) :)) camere si microfoane :)) :)) ca sa ne fie mai usor cu tastatu
carmen scrie:Am o problema cu glanda salivara. Ofeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa Ameliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde-s sarmalele?
CLAUDIA scrie:EU NU SUNT DEACORD CU CAMERELE ..MA PASTREZ PENTRU LIVE.... :))
gabrielle scrie:carmen scrie:gabrielle scrie: :)) :)) camere si microfoane :)) :)) ca sa ne fie mai usor cu tastatu
ceva mult mai usor :)) :))
gabrielle scrie:CLAUDIA scrie:EU NU SUNT DEACORD CU CAMERELE ..MA PASTREZ PENTRU LIVE.... :))
:)) :)) :)) pana la live e bun si camere
...SARMALELE SUNT INCA LA FIERT .......TI-AS TRIMITE ...DAR NU STIU CUM SA FAC ..... :-* :)) :)) :))carmen scrie:Am o problema cu glanda salivara. Ofeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa Ameliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde-s sarmalele?
multumim...pina primim sarmalutele ...e foarte bine venita portia de ficatei cu orez!multumim...Catutza scrie:offf nu va mai chinuiti cu sarmalele, uite mai am eu o portie de orez si ficatei de pasare... impartim?
Catutza scrie:offf nu va mai chinuiti cu sarmalele, uite mai am eu o portie de orez si ficatei de pasare... impartim?
Catutza scrie:offf nu va mai chinuiti cu sarmalele, uite mai am eu o portie de orez si ficatei de pasare... impartim?
ofelia scrie:...SARMALELE SUNT INCA LA FIERT .......TI-AS TRIMITE ...DAR NU STIU CUM SA FAC ..... :-* :)) :)) :))carmen scrie:Am o problema cu glanda salivara. Ofeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa Ameliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde-s sarmalele?
carmen scrie:gabrielle scrie:CLAUDIA scrie:EU NU SUNT DEACORD CU CAMERELE ..MA PASTREZ PENTRU LIVE.... :))
:)) :)) :)) pana la live e bun si camere
Ai dreptate gabrielle. Poate vedem si sarmalele ofeliei. Macar sa le
ofelia scrie:...SARMALELE SUNT INCA LA FIERT .......TI-AS TRIMITE ...DAR NU STIU CUM SA FAC ..... :-* :)) :)) :))carmen scrie:Am o problema cu glanda salivara. Ofeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa Ameliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde-s sarmalele?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori