ofelia scrie:TU CE FACI IUBITA MEA NINNUTZA ...? VAD CA TE-AI PUS PE BUCATARIT .... ! CUM STAI CU SANATATEA ... ?
COSTINA scrie:Buna dragii mei bucurosi!
Iarasi vin cu scuze..nu am mai intrat de cateva zile bune rau pe-aici, maine dimineata primesc si eu raspuns..sa vad daca atat timp cat am lipsit de langa voi, imi aduce un raspuns favorabil de la firma care mi-a cerut sa propun cursurile.
In noaptea asta fac noapte alba, iara..ca sa pun la punct argumentarile pt fiecare curs...ce nebuneala, nu mai am timp de nimic...
Sulfina scrie:Dragele mele,
Au fost bune sarmalele? Ma da stiu ca aveti timp din belsug.Aseara erati la pag.930 si acum ati ajuns la 970. Sunt invidioasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Nu e drept. Eu cand mai recuperez ? Ma bazez pe voi sa ma tineti la curent cu noutatile.Mai am de dat si vreo 3 examene... DE... daca la tinerete am facut altceva acum stau sa invat.... Luatiaminte voi, cei tineri..Toate lucrurile se fac la timpul lor. Exista un timp ptr. fiece lucru. Aveti grija
COSTINA scrie:steff scrie:Adina scrie: Cambridge ? Sper ca ai dat amanunte ca nu am apucat sa citesc tot ! MULTA BAFTA !
poi amanunte nu prea am dat...nivelul e Advanced..am doua zile de examen 10 si 13 iunie...am 5 probe..si cam atat in mare
MULT SUCCES!!! Concentrare maxima!
Jokep scrie:Am lipsit cam mult dupa forum dar o sa revin in forta.Nu am avut timp sa va citesc si sa scriu dar vine vacanta acum cu trenu din franta
ofelia scrie:buna ,malimai ....ziua de astazi a fost destul de obositoare ....am epidemie de scarlatina la gradinita drept pt care au venit de la sanepid pt a le face micutilor exudatul faringian.... in perioada aceasta copiii sunt obositi de asemenea si noi , cadrele didactice .... iar de fire de par alb ....ce sa-ti spun .....poate ar fi bine sa ma intrebi daca mai am vre-un fir de par ...negru .... :)) :)) :)) :-* >:D<
Jokep scrie:Am lipsit cam mult dupa forum dar o sa revin in forta.Nu am avut timp sa va citesc si sa scriu dar vine vacanta acum cu trenu din franta
malimai scrie:Jokep scrie:Am lipsit cam mult dupa forum dar o sa revin in forta.Nu am avut timp sa va citesc si sa scriu dar vine vacanta acum cu trenu din franta
No,si daca vine vacanta,doar nu o sa stai in casa in fata calculatorului.
Distreaza-te,draguto,pana mai poti!
COSTINA scrie:Buna dragii mei bucurosi!
Iarasi vin cu scuze..nu am mai intrat de cateva zile bune rau pe-aici, maine dimineata primesc si eu raspuns..sa vad daca atat timp cat am lipsit de langa voi, imi aduce un raspuns favorabil de la firma care mi-a cerut sa propun cursurile.
In noaptea asta fac noapte alba, iara..ca sa pun la punct argumentarile pt fiecare curs...ce nebuneala, nu mai am timp de nimic...
Sulfina scrie:Dragele mele,
Au fost bune sarmalele? Ma da stiu ca aveti timp din belsug.Aseara erati la pag.930 si acum ati ajuns la 970. Sunt invidioasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Nu e drept. Eu cand mai recuperez ? Ma bazez pe voi sa ma tineti la curent cu noutatile.Mai am de dat si vreo 3 examene... DE... daca la tinerete am facut altceva acum stau sa invat.... Luatiaminte voi, cei tineri..Toate lucrurile se fac la timpul lor. Exista un timp ptr. fiece lucru. Aveti grija
ofelia scrie:Jokep scrie:Unde e carmen ca nu am vazut-o pe ziua de azi?
AI DREPTATE ... JOKEP.....PE UNDE O FI ZANA MEA CEA BUNA .... ?
ZANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... !
UNDE ESTIIIIIIIIIIIII .... ?
]Jokep scrie:malimai scrie:Jokep scrie:Am lipsit cam mult dupa forum dar o sa revin in forta.Nu am avut timp sa va citesc si sa scriu dar vine vacanta acum cu trenu din franta
No,si daca vine vacanta,doar nu o sa stai in casa in fata calculatorului.
Distreaza-te,draguto,pana mai poti!
Ma si distrez dar iau si o gura de bucurie
malimai scrie:Sulfina scrie:Dragele mele,
mai suntem ca tine.cel putin 3-4 persoane.
succes la examene!
carmen scrie:buna seara prezentilor si absentlor :x
ofelia scrie:carmen scrie:buna seara prezentilor si absentlor :x
CAREEEEEEEEEEEEEE....ABSENTI ...?
BUNA SEARA ,DRAGA ZANA ....PE UNDE MI-AI UMBLAT ... ?HAI ...SAPNE-NE .... :-* :-* :-* >:D<
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori