nynna scrie:COSTINA scrie:Buna Gabrielle si tuturor Bucurosilor :-* >:D</quote>:D< >:D< >:D< >:D<
si mie, draga Nynnutza, tare,tare dor :-* :-* :-*
COSTINA scrie:Imi lipsiti tare mult, v-am mai spus..dar trebuie sa ma repet :-*
aetheia scrie:nynna scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:mie mi se intampla sa citesc si sa ma napadeasca lacrimile :(
ce bineeeeeeeee!
nu sunt singuraAAAAA!
E bineeeeeee, e bineeeeeeeeee, e foarte bine! :)) :)) :)) :))
vreau sa-i multzumesc Nynei pentru gandurile frumoase....sa va multzumesc tuturor ca suntem cu toatili aici, va simt a-mi fi surori, o familie.
va ador si va iubesc. :-* :-* :-*
sincer...cu mana pe inima....jur pe rosu! :-* :-* :-*
Te cred draga mamaika de ingerascu nasuc rosu....numai caind te privesc(iar ma repet) zambesc si totul in jur imi pare luminos... :) :) :) :)
spontanietatea ,spiritualitatea ...ta ...e revigoranta......! >:D< >:D< >:D< :) :) :)
ma bucur enorm!
va multmesc din inima ca dincolo de monitro regasesc de fiecare data suflete....suflete dragi....pe zi ce trece prindetzi lipici la cordu` meu :)) :)) :))
gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia am pus linkurile ,daca nici asa nu merge ma las pagubasa, maine imi iau carnetelu si imi zici cum sa le micsorez
se vede ca esti fetitza silitoare.....asa cum ingrosi literele cu "b"....exista o optiune unde dai click pe dimensiunea dorita aimagini....
maine, placerea va fi de partea mea....sa=ti ofer un autograf pe spatele caietului :)) :)) :))
:-/ mai bagat in ceata
aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia am pus linkurile ,daca nici asa nu merge ma las pagubasa, maine imi iau carnetelu si imi zici cum sa le micsorez
se vede ca esti fetitza silitoare.....asa cum ingrosi literele cu "b"....exista o optiune unde dai click pe dimensiunea dorita aimagini....
maine, placerea va fi de partea mea....sa=ti ofer un autograf pe spatele caietului :)) :)) :))
ziceam ca esti silitoare...nu prezentatoare la meteo.....ce nu e clar? :)) :)) :)) :))
ofelia scrie:BUCUROASELOR ....MA RETRAG ...A SOSIT MOS ENE PE LA GENE ......PATUL MA ASTEAPTA .....VA DORESC SA AVETI O SEARA BUNA SI UN SOMN LINISTIT .......... :-* :-* :-* >:D<
ofelia scrie:BUCUROASELOR ....MA RETRAG ...A SOSIT MOS ENE PE LA GENE ......PATUL MA ASTEAPTA .....VA DORESC SA AVETI O SEARA BUNA SI UN SOMN LINISTIT .......... :-* :-* :-* >:D<
gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia am pus linkurile ,daca nici asa nu merge ma las pagubasa, maine imi iau carnetelu si imi zici cum sa le micsorez
ziceam ca esti silitoare...nu prezentatoare la meteo.....ce nu e clar? :)) :)) :)) :))
1 unde ingros litere eu nu le ingros :-/
2 de unde iau dimensiunile :-/
:)) :)) :)) :)) :))aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia am pus linkurile ,daca nici asa nu merge ma las pagubasa, maine imi iau carnetelu si imi zici cum sa le micsorez
nynna scrie::)) :)) :)) :)) :))aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia am pus linkurile ,daca nici asa nu merge ma las pagubasa, maine imi iau carnetelu si imi zici cum sa le micsorez
fata draga de unde le scoti??? prezentatoare meteo :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
gabrielle scrie::)) :)) la cum arat ocup toata harta la meteo asa ca sigur nu sunt:))
aetheia scrie:nynna scrie::)) :)) :)) :)) :))aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia am pus linkurile ,daca nici asa nu merge ma las pagubasa, maine imi iau carnetelu si imi zici cum sa le micsorez
fata draga de unde le scoti??? prezentatoare meteo :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
pai ceatza....nu tzine de starea vremii? :)) :)) :)) :))
COSTINA scrie:nu stiu sa pun poze din calculator si nu am avut timp sa invat...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori