florina scrie:Noapte buna bucuroase!
va iubesc ne vorbim maine :-* :-* :-*
noapte buna....ne amagesti ? apari si dispari?
te iertam...astazi a fost miercuri...ziua cea mai lunga si urata din primarie :)) :)) :))
florina scrie:Noapte buna bucuroase!
va iubesc ne vorbim maine :-* :-* :-*
adi scrie:aetheia miha scrie:CLAUDIA scrie:adi scrie:[
hihihiihihhiihihihhiihihhihihiihhiihihihihi :)) :)) :)) :)) :)) :))
Nu este de ras. este de plans ca v-a arata forumul urat.
Va rog aveti grija ca este casa voastra.
adi scrie:am si eu o rugaminte cand va schimbati numele de utilizator anuntati-ma si pe mine va rog.
gabrielle scrie::( nu merge asta e imi pare rau am poze mari si nu stiu sa le micsorez :(
adi scrie:gabrielle scrie::( nu merge asta e imi pare rau am poze mari si nu stiu sa le micsorez :(
adrian.vrauko@romantica.ro
trimite aici si micsorez eu. si iti trimit inapoi sa le pui unde trebuie
e valabil pentru toti.
adi scrie:vai de mine am de citit 86 de pagini, nu am lecturat pentru ca am avut mult de munca...
aetheia miha scrie:gabrielle scrie::( nu merge asta e imi pare rau am poze mari si nu stiu sa le micsorez :(
pai ai deschis imageshack?...ai vazut optiunea aceea resize image?
gabrielle scrie:aetheia miha scrie:gabrielle scrie::( nu merge asta e imi pare rau am poze mari si nu stiu sa le micsorez :(
pai ai deschis imageshack?...ai vazut optiunea aceea resize image?
da si i am dat pe cea mai mica si degeaba
gabrielle scrie::)) :)) eu le iau dupa google pozele alea nu din calculator :)) :))
nynna scrie:Bucurosilor ...acum chiar ma indrept spre patuk... dar ma desprind greu de voi ..mi s-au lipit mainile de tastatura ,ochii sunt undeva pe jos de somn...,, :D :D :D
Cand ma gandesc ca voi sta departe de voi de vineri pana luni imi vine sa plang de acum.Trebuie sa ma duc la o cununie civila tocmai la Bacau!
Nu am fost niciodata prin partile moldovei..Sunt dornika sa vad acele plaiuri moldovenesti!
..Dar pina joi seara nu scapati de mine ..ma tin cu dintii de cal.. :D :D :D :D
asa ca revin si maine cu mare drag !1va imbratisez muuuuuuult ca sa va simt caldura si bucuria si in peroada cat voi fii plecata! >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
gabrielle scrie:e o diferenta ca eu de acolo le iau asa cum sunt si le pun aici cu linkul numai trec prin image alasi nu sunt mari
aetheia miha scrie:gabrielle scrie:e o diferenta ca eu de acolo le iau asa cum sunt si le pun aici cu linkul numai trec prin image alasi nu sunt mari
straduieste-te ca e usor. pana ma intorc d ela fumatoare posteaza o poza.
eu numai prin imageshack postez aici.
nu egreu deloc....cauti poza respectiva cu browse...apoi alegi marimea....si o-ncarci
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori