Adina scrie:CLAUDIA scrie:ADINUTA..AZI E O ZI MINUNATA IN CARE NE SARBATORIM COPII ASA CA HAI SA LASAM EMOTIILE DEOPARTE(MA FACI SA PLANG)...SI SA NE BUCURAM DE EI...
>:D<
Este intr-adevar o zi minunata , dar iti dai seama ca traiesc niste emotii extraordinare vazand ce se intampla aici si mi-este greu sa trec peste atatea mesaje minunate ! Voi ati plans si v-ati bucurat aseara , stiu ca emotiile se simt si acum , le traiesc si eu alaturi de voi ! >:D<
Adina scrie:CLAUDIA scrie:BUNA DIMINEATA...COPILARIE.....
DAR CE VAD EU..?ROMY S-A REINTORS...
REPEDE SA BEAU O CAFELUTA...PARDON DOUA..UNA E PENTRU DRAGA NYNNA CARE NE IMBRATISEAZA DIN CALATORIE...
NU AM GASIT IBRICELUL MAGIC AL ZANEI,DAR VA OFER O CAFELUTA INDULCITA CU DRAGOASTEA MEA...
Am luat si eu din cafeluta ta , mai ales ca ai pus asa indulcitor ! Multumesc !
aetheia miha scrie:Buna ziuaaaaaaaa bucurieeeeeeee!
O sa-mi fie tare dor de voi! V-am mai spus ca tati este plecat pana la sfarsitul lunii, iar noi doua ne-am copt aici in 'cutia de chibrituri". Voi pleca la mama la Cumpana unde nema internet. :)) :))
Va sarut si va imbratisez cu drag si dor! :-* :-* :-* :-* :-*
S-avetzi grija de voi si de bucurie!
Va iubesc!
multe zambete las in urma....la intoarcere sper sa gasesc mii de zambete. :-* :-* :-*
aetheia miha scrie:
LA MULTI ANI, TEO!
malimai scrie:Romy scrie:Pina si eu is pe aici !
Buna seara !
Nu se poate!!!
MARE EVENIMENT<MARE!
Sunt extrem de bucuroasa sa te pot citi,Romy.Mi-a fost un dooor de avatarul tau. :-* :-* :-* :-* :-*
malimai scrie:carmen scrie:Buna dimineata. M-am sculat tare bine dispusa. Oare pentru ca este sambata? S-ar putea si pentru asta dar, cum sa nu te trezesti bine dispus dupa o seara ca cea de ieri. Si acum cand ma gandesc ma cuprinde un val de caldura si involuntar zambesc. Cat de minunati sunteti. Minunati, minunati, dar neiertatori daca ma intand la vorba si nu pun de cafeluta mai ales ca, am avut si ajutoare. Asa ca ma duc in bucatarioara si .... nu-mi vine sa cred. Ibricelul meu s-a transformat
. Oare vrea sa-mi spuna ceva sau are chef de joaca de dimineata? Da, stiu. Nu l-am folosit ieri de ziua noastra si vrea ca, macar astazi, de ziua bucuriei noastre, sa fac cafeluta in el. Bine, atunci am sa rastorn tot borcanasul cu bucurie in ibricel.
Apoi am sa pun multa dragoste, caldura si multumire sufleteasca, frumusete, buna dispozitie, zambete si buna dispozitie. Am sa adaug viata, placerea de a darui, puterea de a trece peste toate obstacolele, intelepciune, multa imaginatie, sinceritate, daruire, chiar si un strop de nebunie, un strop de sensibilitate, toleranta, bunavointa si peste toate sanatate, vise si dorinte realizate si iar sanatate, binecuvantare si viata implinita. Indulcitor este TEO.
La multi ani TEO, muzica sufletelor noastre
am asteptat cu nerabdare mesajul acesta.
Sa-ti fie viata calda precum sufletelul tau
malimai scrie:carmen scrie:malimai scrie:Unde mergeti azi?Ce faceti?
Azi sunt doar cu fetita mea cea mica.Diana,domnisoara mea , a plecat in excursie iar sotul la pescuit.Cred ca acusi plecam si noi la plimbare.
Program:
la gara sa-l recuperam pe sefu (adi)
la masa la gabita (o sarbatorim ca luni e ziua ei)
program de voie, adica BARFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Distractie placuta,fetelor si baietilor.
Transmitei gabitei toate urarile nostre de bine si binenteles LA MULTI ANI!
adi scrie:ofelia scrie:buna seara ,adita ....! cum te simti ...in deplasare ..... >:D< :-* :)) :)) :))
Bunaaa seara cetateni, foarte bine in deplasare
ne distram mult de tot, fli o vopseste pe carmen, iau eu le pozez :))
..MI SE PARE NORMAL.....E O SCUMPA....NU EXISTA PRET .....TE PUPIK FLY! :-* :-* :-* :-*adi scrie:Jokep scrie:Sunt de ajuns?
NUUUUU FLIII E SCUMPA
ofelia scrie:aetheia miha scrie:ofelia scrie:dragele mele bucuroase am depasit cifra de 1500 de mesaje adresate voua cu mult drag si respect .... :x :x :x
La mai multe mesaje, Ofelia! :-* :-* :-* :-*
MULTUMESC .IUBIRE ..... :-* :-* :-*
aetheia miha scrie:gabrielle scrie:aetheia miha scrie:CLAUDIA scrie:MIHA...TE-AM VAZUT PE VIZOR..UNDE ESTI.../
pe aici...pe aici....tu esti deja la nani.....vise placute draga Claudia! :-* :-* :-* :-* :-*
:)) :)) e obosita ca aseara am facut o lata pe mess
pai voi stati pe mess?...va messegeriti fara mine? :)) :)) :)) :)) :))
id-ul meu este aetheia@......
CLAUDIA scrie:asa e draga mea ..dar sunt atat de fericita inct chiar nu mai conteaza ca timpul trece ...
malimai scrie:bine ca a fost vreme frumoasa.
Va doresc noapte buna si daca apare Nina ,va rog frumos sa-i spuneti ca sunt ingrijorata ca nu a mai dat niciun semn de viata.
Pupici :-* :-*
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori