malimai scrie:Eiiii,mi-am adus aminte!Nu ati zis nimic de avatarul meu.Vedeti ce diferenta este intre fetele mele?Parca cea mare ar avea o papusa langa ea.
fly scrie:Mai zana la "lilieci " nu te gandesti???? multumim Amalia pentru cafea... buna , buna merge la fix :-40 .
carmen scrie:Iarta-ma amalia, dar atat sunt de bucuroasa ca suntem iar impreuna incat n-am reusit sa va citesc cum trebuie si sa va raspund pe masura. Oricum, atata dragoste este pe acest forum incat mi-e greu sa nu ma emotionez si sa nu fiu incurcarcata cand e vorba sa va raspund.
carmen scrie:In ziua de Buna vestire, 25 martie, la ora 9, va avea loc lansarea postului Romantica, lansare binecuvantata de parintele Marius Ciprian Pop. Vor participa toti cei care vor avea emisiune pe postul Romantica.....
Tot in aceasta zi mare, din doua in doua ore ne vom intalni cu draga noastra TEO si echipa ei. Va fi o zi minunata, o zi in care vom cunoaste noua grila de programe a postului si pe cei care le vor sustine. Iar de Florii, pe 1 aprilie, TEO ne da intalnire la Circul Globus
malimai scrie:Eiiii,mi-am adus aminte!Nu ati zis nimic de avatarul meu.Vedeti ce diferenta este intre fetele mele?Parca cea mare ar avea o papusa langa ea.
carmen scrie:Iarta-ma amalia, dar atat sunt de bucuroasa ca suntem iar impreuna incat n-am reusit sa va citesc cum trebuie si sa va raspund pe masura. Oricum, atata dragoste este pe acest forum incat mi-e greu sa nu ma emotionez si sa nu fiu incurcarcata cand e vorba sa va raspund.
Adina scrie:carmen scrie:Iarta-ma amalia, dar atat sunt de bucuroasa ca suntem iar impreuna incat n-am reusit sa va citesc cum trebuie si sa va raspund pe masura. Oricum, atata dragoste este pe acest forum incat mi-e greu sa nu ma emotionez si sa nu fiu incurcarcata cand e vorba sa va raspund.
Ce bine ca ai revenit , draga Carmen ! Dupa ce pregatisem deja planul de lupta (cred ca nu ai vazut strategia propusa) si te asteptam cu drag si dor, ajunsesem deja sa ne simtim cam asa ...... Sa stii ca tot timpul
.
Si ai dreptate , este multape acest forum ! Stim noi cui se datoreaza faptul ca ne-am intalnit toti aici ! :-5 :-5
steff scrie:sunt bine, exceptand faptul ca nu am vrut sa las iarna sa plece fara sa colectionez cativa virusi...si acum evident tusesc, stranut, imi lacrimeaza ochii si tot arsenalul:-3
sa stii in schimb ca v'am citit chiar daca am lipsit :-17
tu ce mai faci?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori