fly scrie:sper... un troian vad ca-mi tot da tarcoale...cred ca vrea :-27 ....si doctoru` nu e prin preajma :-32
Sa aveti o zi buna! pupa si pe amalia :-40 :-40 :-40
fly scrie:Nu trebuie sa fiti "confuzi" asta i`am spus si 'zanei" si 'bosului" bine macar ca a iesit asa.... si Bucurosii au reprezentanti acolo... alta data poate va fi mai bine... eu oricum va invit la vara pe toti la mare, fara exceptii :-5 :-5 :-5
Adina scrie:Mi-a soptit cineva :-7 ca am trecut si de pagina 250 :-6 pe care tocmai eu am deschis-o si nu am punctat aspectul asta ! Mai ales ca la paginile 100 si 200 tocmai eu lipseam si voi sarbatoreati ! Asa ca , desi cu intarziere , o sa punctez si acest aspect cum se cuvinesi ca sa-i cuprind pe toti prietenii
malimai scrie:fly scrie:Nu trebuie sa fiti "confuzi" asta i`am spus si 'zanei" si 'bosului" bine macar ca a iesit asa.... si Bucurosii au reprezentanti acolo... alta data poate va fi mai bine... eu oricum va invit la vara pe toti la mare, fara exceptii :-5 :-5 :-5
oare nu se poate rezolva acolo pe loc?
mie imi pare foarte rau de voi care ati vrut sa mergeti dar nu ati primit invitatiile.
malimai scrie:Adina scrie:Prieteni ! Se pare ca astazi Carmen nu a mai avut timp sa ne pregateasca o cafeluta savuroasa ! Sunt sigura ca este in febra pregatirilor pentru marele eveniment ! Asa ca va invit eu la o cafeluta aburinda
Delicioasa.
Ce mai faci Adina?
malimai scrie:fly scrie:Nu trebuie sa fiti "confuzi" asta i`am spus si 'zanei" si 'bosului" bine macar ca a iesit asa.... si Bucurosii au reprezentanti acolo... alta data poate va fi mai bine... eu oricum va invit la vara pe toti la mare, fara exceptii :-5 :-5 :-5
oare nu se poate rezolva acolo pe loc?
mie imi pare foarte rau de voi care ati vrut sa mergeti dar nu ati primit invitatiile.
Adina scrie:Corina , vad ca esti din Bucuresti ! Mergi si tu duminica la Teo ?
corina scrie:Adina scrie:Corina , vad ca esti din Bucuresti ! Mergi si tu duminica la Teo ?
Sa vezi ironia sortii: voi ati facut tot ce ati putut sa ajungeti in Bucuresti pentru a participa la prima Teoviziune, eu PLEC din Bucuresti.
Din pacate nu pot veni pentru ca am aceeasi problema ca si Nicoleta : am 5 "floricele " in familie si in fiecare an de Florii se da cate o mare petrecere la una dintre ele. Anul acesta suntem la ...... BRASOV.
Vor mai fi ocazii sa ne intalmim, nu?
Oricum, evident, si eu ca si toti ceilalti absenti vom fi cu ochii pe voi. Sa ne faceti "din manuta" daca puteti. Eu voi urmari TOATA transmisia.
Succes dragi bucurosi si .... fiti "barbati" cei care veti fi alaturi de Teo : daca voi aveti emotii ea ce sa mai zica? Macar pe voi daca ar putea sa nu va vada emotionati! SA NU PLANGETI cumva ( si e valabil mai ales pt. Teo :-7 ) :-1
Va sarut acum.
corina scrie:Adina scrie:Corina , vad ca esti din Bucuresti ! Mergi si tu duminica la Teo ?
Sa vezi ironia sortii: voi ati facut tot ce ati putut sa ajungeti in Bucuresti pentru a participa la prima Teoviziune, eu PLEC din Bucuresti.
Din pacate nu pot veni pentru ca am aceeasi problema ca si Nicoleta : am 5 "floricele " in familie si in fiecare an de Florii se da cate o mare petrecere la una dintre ele. Anul acesta suntem la ...... BRASOV.
Vor mai fi ocazii sa ne intalmim, nu?
Oricum, evident, si eu ca si toti ceilalti absenti vom fi cu ochii pe voi. Sa ne faceti "din manuta" daca puteti. Eu voi urmari TOATA transmisia.
Succes dragi bucurosi si .... fiti "barbati" cei care veti fi alaturi de Teo : daca voi aveti emotii ea ce sa mai zica? Macar pe voi daca ar putea sa nu va vada emotionati! SA NU PLANGETI cumva ( si e valabil mai ales pt. Teo :-7 ) :-1
Va sarut acum.
nynna scrie:Nici eu nu am primit invitatie si mi-s tare trista...mai ales ca aveam posibilitatea sa ajung acolo... :-28 :-28 :-28 :-28 :-28 :-28 :-28 :-28
Dar o sa-mi treaca ..o sa fie poate si alte ocazii si sper sa va intilnesc pe voi o parte..... si mai ale pe TEO! :-28 Va doresc o zi minunata azi cu mult soare si sa aveti un weekend cit mai placut1 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5
nicoleta scrie:Buna fetelor acum am venit si eu si tin sa va spun daca nu stiati bineinteles ca duminica la Teo o sa va delecteti privirile cu Toto Cutunio nu stiu daca am scris bine,sper sa nu ma criticati si multi alti artisti romani deja sunt invidioasa pe voi.
carmen scrie:fly scrie:Vin numai cu o conditie ...daca Bucurosii vor sa ne intalnim cu totii.... :-25
Mai sa fie? Chiar ai spus asta? :-13 :-8 Nu cred, altceva ai vrut sa spui :-4
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori