adi scrie:Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ai dreptate tare buna a fost cafeluta de la bucuresti :)))) pe langa ingredientele strict necesare am pus in ea si un strop de ras..
Tare as mai vrea sa fiu eu sub masa..... stim noi de ce.
Nu va ganditi la prostii, totul s-a petrecut in spiritul conceperii cafelutei :)) ce amintiri :)))) :-5
A fos chiar MINUNATA asa cum spui.
Da noroc cu vacantam va urma o luna de nebunie vin tezele dupa care liniste :-20
ofelia scrie:BUNA ,ADINA . CE-AI MAI FACUT DE CAND NU NE-AM MAI VAZUT ?
carmen scrie:Adina scrie:Poate zana si-a lasat undeva borcanasele sau le-o fi imprumutat cuiva ...
Nu am cum sa le las undeva sau sa le imprumut pentru ca Borcanasele sunt in sufletul meu si le umplu de fiecare data cand va citesc
ofelia scrie:MULTUMESC ,ADINA !INREGISTRARILE MERG ...LENT ... IN SCHIMB SUNT SOLICITATA F. DES LA FILMARI ... TARE M-AS BUCURA SA FILMEZ SI PT ROMANTICA .....! :-5 :-5 :-5 :-5
carmen scrie:Adina, stiu ca ti-ai dorit sa auzi din nou melodia Romantica. Acum Ludmila o canta iar noi ne gandim la tine. :-5
adi scrie:Da, frumoasa melodie.
Adina te asteptam si nu fi trista ca mereu esti cu noi.
ofelia scrie:AAAAAAAAAAA! CE BINE CA N-ATI PLECAT.....! ASA ESTE ,ADY , NU SE STIE NICIODATA.....BINE AR FI ....DAR AM O PROPUNERE ..CE-AR FI SA NE FACEM CUNOSCUTI IN ,,MASS MEDIA,, DESPRE FUNCTIILE NOASTRE (! ? ) SI DESPRE ,,GUVERNUL ,, NOSTRU .... SA STIE POPORUL ,DOM,LE , CINE SUNTEM NOI ....! :-8
adi scrie:aici suntem... mai sorbim din cafea mai cu gandul la zana, la romy, la toti cei care nu sunt cu noi. :-5
HANA79 scrie:mai e calda cafeluta?mai aveti un strop si pentru mine?n-am mai avut timp sa o fac, de-abia acum mi-a adormit bebe
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori