carmen scrie:Cum sa nu florinate rog serveste
Poate lua oricine?
ma servesc si eu. :-11
malimai scrie:carmen scrie:Cum sa nu florinate rog serveste
Poate lua oricine?
nynna scrie:Poate vin dupa amiaza ce zici dupa ora 15???fly scrie:mai ninus :-40 :-5 nu fi tristuta
hai maine la mine la cumpana
bem o cafea ... hai ca stiu sa fac cafea buna....m`a invatat zana dragutza de ea :-20
Eu vorbesc serios..zau!
:-5 :-20
malimai scrie:nynna scrie:Buna dragelor!Am intrat sa va citesc repede sa va salut sa va pupicesc cu drag ca imi e tare dor de voi ..dar treb sa las cal.ca au copii nevoie la el :-3 :-20
asa ca poate maine am mai mutl liber!Pana atunci o seara minunata ,somnik pufos tuturor si un weekend minunat ! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5
Un weekend minunat si tie,nynna
fly scrie:malimai scrie:fly scrie:deja mi`a trecut :-4 se pare ca bucurosii...nu se desmint :-5 :-5 :-5
chiar ma gandeam:suntem bucurosi ori ba?
astia DA bucurosi!
carmen scrie:fly scrie:mai ninus :-40 :-5 nu fi tristuta
bem o cafea ... hai ca stiu sa fac cafea buna....m`a invatat zana dragutza de ea :-20
Pentru cafeluta aceea trebuie sa vina si adi sau sa inventati un adi ceea ce nu se poate. ADI este unic.
malimai scrie:nynna scrie:Poate vin dupa amiaza ce zici dupa ora 15???fly scrie:mai ninus :-40 :-5 nu fi tristuta
Eu vorbesc serios..zau!
Ei,vedeti?asa am facut si eu cand i-am zis Adinei "ca vin maine la ea".Dar drumul era TIMISOARA---ALBA-IULIA.Si ce bine a fost!!!
carmen scrie:fly scrie:malimai scrie:fly scrie:deja mi`a trecut :-4 se pare ca bucurosii...nu se desmint :-5 :-5 :-5
chiar ma gandeam:suntem bucurosi ori ba?
astia DA bucurosi!
Ai mare dreptate florina. Ce zici amalia?
carmen scrie:malimai scrie:carmen scrie:Cum sa nu florinate rog serveste
Poate lua oricine?
Cum sa nu draga mea bucuroasa? Chiar va ofer si cescutepentru toti care vor sa povesteasca un ceai sau o cafeluta cu noi
nynna scrie:malimai scrie:nynna scrie:Poate vin dupa amiaza ce zici dupa ora 15???fly scrie:mai ninus :-40 :-5 nu fi tristuta
Eu vorbesc serios..zau!
Ei,vedeti?asa am facut si eu cand i-am zis Adinei "ca vin maine la ea".Dar drumul era TIMISOARA---ALBA-IULIA.Si ce bine a fost!!!
Poate la vara ve=ti veni cu totii la MARE ..va asteptam cu mare drag!Mai ales ca in august eu si AMELIA ..vom face lansarea 2 volume de poezii...sa va asteptam sa ne fiti alturii ..voi cei mai dragi prieteni! :-5 :-5
malimai scrie:Adi este unic si noi il iubim.Dar el stie asta...
malimai scrie:Am o propunere.Sunteti de acord sa pastram ultima pagina ,cea de 300,pt maine sa o sarbatorim impreuna cu Adina?
Oare se poate?Ne putem muta la Alan-Dala?Zic si eu :-8
Trebuie sa -mi duc puiutul la culcare.si daca trebe,trebe.
pupici
aetheia scrie:Sa nu va duceti cu toatele la culcare, ca pun trambitele in miscare. Am luat cate o gura de cafea, mmmm......miroase tare bine, am tras si-o tigare pe balcon. Am un chef de palavrageala de`mi alearga destele ca nebunele pe tastatura. Va imbratisez pe toate
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori