HANA79 scrie:Si acum pe bune, daca ai drum prin Gl sau nu doar daca ai drum, daca vrei sa vezi Dunarea, te asteptam:)
carmen scrie:HANA79 scrie:Si acum pe bune, daca ai drum prin Gl sau nu doar daca ai drum, daca vrei sa vezi Dunarea, te asteptam:)
Vreau sa vad dunarea in fiecare zi. eu sunt din braila doar de 10 ani sun in tg mures.
HANA79 scrie:da?
wauuuuuuuuuu
..Eu sunt din Ianca, jud. Braila, am facut acolo liceul si..de 1 an ne-am stabilit iin Gl..
pai, cand vii in Br?sa ne vedem..
carmen scrie:HANA79 scrie:da?
wauuuuuuuuuu
..Eu sunt din Ianca, jud. Braila, am facut acolo liceul si..de 1 an ne-am stabilit iin Gl..
pai, cand vii in Br?sa ne vedem..
Sper anul asta sa-mi caut amintirile prin braila (vezi la 'ce`ar fi sa ne intalnim... in orasul meu'). Daca merg la braila sigur te voi cauta
carmen scrie:Sper sa pot ajunge la florina la mare si atunci sigur trec si prin braila. ar fi minunat sa ne intalnim chiar la braila sa-l strabatem impreuna.
:-6 :-6 :-6 :-6 :-6 :-6 :4 :7 :7 :7 :15 :15 :15adi scrie:carmen scrie:A vorbit de adi. Felicitari admin-ule.
eeiii multumesc tuturor
da, cand va fi mai mare..e musai sa venim, sa vada si el mareafly scrie:costina te astept si pe tine la "aerosoli" daca soarele iti face rau...si cu victoras... are cu cine se juca ... o avem pe miruna mihaelei...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori