gabrielle scrie:pentru ca lui al meo sot i sa umflat o masea si trebuie sa ii dau antibiotic :-23 deh daca nu a gandit cand si a luat prima pastila :-10
offf...sananate!!
DA ,IUBIRE ...PE 26 MAI O SA FIU LA CUMPANA LA INVITATIA D-NEI PRIMAR MARIANA GAJU ......TE PUPILICI ..... :15 :4nynna scrie:ofelia scrie::15 :15 :7 MULTUMESC FLY STIU CA TU ESTI SINGURA DINTRE BUCUROSI CARE MA CUNOSTI DE CAND AM FOST INVITATA DE PRIMARITA VOASTRA,IN RECITAL ALATURI DE ION SI IONUT DOLANESCCU ,DE MARIA CIOBANU , DE VALERIA PETER PREDESCU ETC........EMISIUNEA A FOST REUSITA ...NUMAI CA EU SUNT F.F.F. EXIGENTA CU MINE INSAMI ......SA AI O SEARA PLACUTA ... :4 P.S. ---NU MAI AM ACCES LA CALCULATOR ....ASA CA II SALUT PE TOTI BUCUROSII SI LE DORESC O SEARA PLACUTA :15
abia astept sa vii la cumpana si sa te reascult ...din nou! :-5 :-5 :-10 :-10 :-10 :-10 :4 :7 :14
:-9 PAI....SE ZICE ....CATINEL.....CATINEL .... :-8 SAU HOPA - HOPA , HOPA - HOPA ....C-AM INTRAT IN EUROPA ......CAND PE DEAL , CAND PE CARARE ...PE LA POARTA DUMITALE ......... :-7 HAI CA AM INCEPUT SA VORBESC IN VERSURI .... :15 :15 :15 TE PUPICI MULTI ... :4adi scrie:clatinatu se obtine de la multa bere si vin
HOP HOP
BUNA S-ATI FIE INIMA PRECUM ITI ESTE SUFLETUL ....DA...AM AVUT UN WEEKEND....CU PROBLEME DE ... ,,.ARTA DISCUTATA ,,( sedinta) IMPANATA CU INTALNIRE LA TV- FAVORIT CU FLY.... A FOST EXTRAORDINAR ....... :4Adina scrie:Buna ziua , bucurosilor ! Desi se pare ca sunt doar eu pe aici ! Da' stiu ca tare v-ati mai distrat voi in weekendul ce tocmai a trecut !
HAI ...TE PUPICI F.F.F MULTI .... :15 :15 :15 ....SI UN CANTEC ITI DARUIESC ..... :14 ....CU TOT DRAGUL.... :12 .....CE FACI ? ESTI LA SERVICI > :-8 :-8 :-8Adina scrie:Heeeei ! Buna, Ofelia ! Ma bucur tare mult ca te-ai intalnit cu Florina ! Si mie mi-e tare dor de ea si de ceilalti bucurosi !
BINE AI FACUT ..... :-6 :-6 :-6 :-6 - MAI AI MULT DE TREABA ? EU AM SOSIT ACASA MAI DEVREME ...AM INTRAT PE FORUM...CA DUPA ACEEA ...ACCESUL MEU LA CALCULATOR INCETEAZA LA ORELE 16 .....IMI SOSESTE BAIATUL ACASA SI.....ADIO .....FORUM.... :-28 :-28 :-28 .............. :-22 :-22 :-22 ........................TE IMBRATISEZ CU DRAG SI SA AI O ZI REUSITA SI IMPLINITA ...... :15 ......... :4Adina scrie:Da, da, pe la serviciu , si abia acum am reusit sa intru si eu ! Am avut o zi aglomerata si acum mi-am luat o pauza de respiro ! :-20
ofelia scrie: BINE AI FACUT ..... :-6 :-6 :-6 :-6 - MAI AI MULT DE TREABA ? EU AM SOSIT ACASA MAI DEVREME ...AM INTRAT PE FORUM...CA DUPA ACEEA ...ACCESUL MEU LA CALCULATOR INCETEAZA LA ORELE 16 .....IMI SOSESTE BAIATUL ACASA SI.....ADIO .....FORUM.... :-28 :-28 :-28 .............. :-22 :-22 :-22 ........................TE IMBRATISEZ CU DRAG SI SA AI O ZI REUSITA SI IMPLINITA ...... :15 ......... :4
adiem scrie:SALUT Adina bine ca am cui sa-i spun :SUNT BUCUROS!!!!!!!
Abia acum am observat ! Ha , ha, m-am repezit in topicul cel mai solicitat ca sa dau vestea cea mare !
adiem scrie:Adi si Hana la plimbare ? Da, da, te pomenesti ca de-aia mi-a disparut mie sloganul de la mesaje...i-am scris sa mi-l puna la loc ! Cand pisica nu-i acasa....
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori