gabrielle scrie:as vrea eu carmen dar mai trebuie sa stau pana la 3 ca sa ii dau tratamentul e ultima zi sper sa rezist
o sa rezisti!
mai stau si eu vreo 30 minute:) iti tin companie
adi scrie:400 de pagini frumos si multumesc ca sunteti atat vorbareti!
suntem unici!
cand om avea 1000 va dati seama ce chef om trage ?
eu ma intreb cand o sa am eu copil adevarat care sa zbiere taaaaaaaaaatiii vreau pe club!!!!
oare cate pagini om numara?
. :18 ....PT. PUTIN......ITI DORESC SA AI O ZI PLINA DE EVENIMENTE PLACUTE ............ :4Romy scrie:Multumesc foooarte mult pentru informatie !!!!
Adi lepadatu
![]()
!!!!
La multi ani !
![]()
Numai succese si multa bucurie !
carmen scrie:![]()
Hai sa pregatesc cafeluta.este pe foc iar borcanasele se bucura de bucuria mea. Prima lingurita este cu bucurinol. Nu stiti ce este? O chestie inventata de adminul nostru pentru ca toti sa ne simtim bine impreuna. Apoi pun bucurie, zambete, distractie, un strop de nebunie, frumusete, mult dor, daruire, placere, multe sentimente, un strop de chef si copilarie, mult suflet, intelegere, prietenie si iubire. Sa mai adaug intelepciune, spor, realizari, speranta, incredere, optimism si calm, succes, noroc si bafta. Va astept cu completari. S-o indulcim cu RABDARE .
malimai scrie:zilele trecute am fost fooooc de suparata si am plans pe rupte ca un copil mic.
nimeni din familia mea nu este dispusa sa ma ajute.nimeni nu poate sta cu micuta.
sunt disperata si nu stiu ce sa fac.
cred ca mi-am pierdut timpul de pomana
HANA79 scrie:Bunaaaaaa cafeluta. O sorb doar virtula..ca am uitat sa cumpar:)
HANA79 scrie:Romy, ce masa copioasa! Hmmmm..ce de bunatati!
Adina scrie:Buna dimineata , bucurosilor ! Am venit si eu sa-mi beau cafeluta aici cu voi ! Deocamdata nu este nimeni , cafeluta nu o gasesc , dar am sa aduc eu si pentru mine si pentru cei care vor dori sa savureze o cafeluta plina de prietenie !
In schimb a revenit , in sfarsit , Romy si ce revenire ! Asa in forta , cum stie el cel mai bine ! Vreau si eu un gratarel ! :19
Adina scrie:Asa cum am spus , am adus si o cafeluta cum ne place noua bucurosilor , dozata bine cu bucurinol si multa caldura sufleteasca :carmen scrie:![]()
Hai sa pregatesc cafeluta.este pe foc iar borcanasele se bucura de bucuria mea. Prima lingurita este cu bucurinol. Nu stiti ce este? O chestie inventata de adminul nostru pentru ca toti sa ne simtim bine impreuna. Apoi pun bucurie, zambete, distractie, un strop de nebunie, frumusete, mult dor, daruire, placere, multe sentimente, un strop de chef si copilarie, mult suflet, intelegere, prietenie si iubire. Sa mai adaug intelepciune, spor, realizari, speranta, incredere, optimism si calm, succes, noroc si bafta. Va astept cu completari. S-o indulcim cu RABDARE .
nynna scrie:
sunt si eu pe aici ADINa..imi savurez cafeluta alaturi de bucurosi..care vad ca nu ma baga-n seama ..uneori vorbesc precum televizorul! :-20 :-20 :-20 :-20 :-22 :-22 :-22
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori