adiem scrie:stai ca nu ti-am spus bine...merge iute pana la "trimite" dupa ce trimit mesajul se urneste greu de acolo, niciodata nu a fost asa...
da aceea este o redirectionare care si mie imi merge greu
adiem scrie:nu te mai gandi...sa vedem si alta data , o sa raman culoarea de acum?
adi scrie:oo pai atunci sa ne povestesti ce fac copilasii, vrem poze, sa-i vedem si noi.
adiem scrie:gabrielle scrie::-10 si la mine merge greu cand il trimit :-3[/quote
daca faci click la 'reveniti la forum" ajungi mai repede decat daca astepti sa te duca el la mesajul postat
gabrielle scrie:e mai luminoasa :-5 e mai fain asa :2 ok eu am iesit pa noapte buna :-34
adiem scrie:gabrielle scrie:e mai luminoasa :-5 e mai fain asa :2 ok eu am iesit pa noapte buna :-34
si eu zic, noapte buna Gabrielle, noapte buna Adi multumesc de companie daca ai stii ca de mult nu am mai lucrat noaptea dar daca plec maine...care maine? azi...
:-13
nynna scrie:COSTINA scrie:Sa va dau o veste! Plec la mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:)
Nu am mai dormit acasa la mama de peste jumatate de an!!! Si-a luat sotul concediu si luni si..gata..revenim marti seara!
Imi pare rau ca nu va voi citi decat miercuri, dar ma bucur asa mult ca ajung acasa!
Sa stau in curte, cu cateii, cu mamaia care are peste 85 de ani:) Vaiiiiiiiiii..abia astept!
Cu mama, tata!
Va pupic cu drag si sa va ganditi si la mine:)
Drum bun COSTINA sper sa te simti minunat la mama acasa!stiu cum e ..te simti rasfatata acolo ca de e la mama!Multa sanatate parintilor din partea mea si sa te intorci cu bine! :-5 :-5 :-5
ofelia scrie:...... :18 ....CONCEDIU PLACUT ...........SA AI ZILE INSORITE SA TE POTI RELAXA ASA CUM SE CUVINE ....... :15 ......... :12COSTINA scrie:Sa va dau o veste! Plec la mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:)
Nu am mai dormit acasa la mama de peste jumatate de an!!! Si-a luat sotul concediu si luni si..gata..revenim marti seara!
Imi pare rau ca nu va voi citi decat miercuri, dar ma bucur asa mult ca ajung acasa!
Sa stau in curte, cu cateii, cu mamaia care are peste 85 de ani:) Vaiiiiiiiiii..abia astept!
Cu mama, tata!
Va pupic cu drag si sa va ganditi si la mine:)
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori