Alegem un colt de rai aici

Ne montam

Pana se face gratarul mancam niste

Facem o salata cu

Luam cu noi si niste inghetata

Si ne asezam cu totii la masa

ofelia scrie: ........BUNA DIMINEATA .ZANA MEA CEA BUNA ...ITI DORESC SA AI O ZI MINUNATA ..................... :15 :15 :15 ........ :4
COSTINA scrie:Sa va dau o veste! Plec la mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:)
Nu am mai dormit acasa la mama de peste jumatate de an!!! Si-a luat sotul concediu si luni si..gata..revenim marti seara!
Imi pare rau ca nu va voi citi decat miercuri, dar ma bucur asa mult ca ajung acasa!
Sa stau in curte, cu cateii, cu mamaia care are peste 85 de ani:) Vaiiiiiiiiii..abia astept!
Cu mama, tata!
Va pupic cu drag si sa va ganditi si la mine:)
.......... :-15 ......nu am dat bir cu fugitii....mai citeam si eu cateceva ..pe-aici ...pe forum ..........am mi scris si un mesaj iubitei noastre teo . :-5 :-5carmen scrie:ofelia scrie: ........BUNA DIMINEATA .ZANA MEA CEA BUNA ...ITI DORESC SA AI O ZI MINUNATA ..................... :15 :15 :15 ........ :4
Buna dimineata ofelia. Nu ai plecat la iarba verde?
Se pare ca m-a parasit sau se grabea sa prinda avionul bucuriei.
...... :-9 :-5 :-5 :-5 .....pe tine nu ma pot supara niciodata ......... :15 :12 tu esti un prieten adevarat.......si te respect ca atare ........ :18 ........sa ai o zi buna la servici ......... :4 mmmmmmmm ! ce gustos e ceaiul pregatit de tine ......multumesc draga mea ....! :15 .... :15 ..... :15.... :4 .......si suculetul este excelent......... :-5 .......:-5 ... :-5 .....astazi m-am simtit rasfatata ........si ma simt bine ...... :14 .... :12 ....carmen scrie:Imi cer iertare ofelia. Am uitat sa fac ceutul. Daca-ti dau un supliment dema ierti? Uite, ti-l pun si in cescuta
numai sa nu fi suparata pe mine. Iti las si
sa-ti pui tu cat vrei.
...........mai .ce de bucate ........iar bucatarul .........de nota 200..........ce mai .......musai sa ies la iarba verde ..........vreau si eu un gratar .............mai mare..........am familia numeroasa .............intelegeti voi ce vreau sa spun...............pofta buna...carmen scrie:Clasa muncitoare se odihneste zilele astea asa ca, sa vedem cine bucatareste. Oare? Neeee. Mai bine iesim la gratar. Supa daca vreti
mancati acasa.
Alegem un colt de rai aicisau
Ne montamla umbra unui
Facem un
mare, ne putem lua si ajutoare
, pregatim niste
, cateva bucati de
,
si
Pana se face gratarul mancam nistecu
si
Facem o salata cu,
,
si
.
Luam cu noi si niste inghetata
Si ne asezam cu totii la masa
ofelia scrie:.......... :18 .........BUNA DIMINEATA ,BUCUROSILOR ............ :-9 ..........BUNUL DUMNEZEU SA VA UMPLE SUFLETELE DE LINISTE SI PACE ,............ :7 ..........SA VA BUCURATI DE ZILELE AESTEA DE REFACERE , .............SA VA BUCURATI DE VIATA ........... :15 :15 :15 .......... :4 :12 :5 ..SI DE PRIETENI ADEVARATI........... :14
gabrielle scrie:nu am idee ,eu am fost pe acasa nimic important, dar imi sunt copii acasa si au ei prioritate :-39
carmen scrie:Buna seara fetelor. Frumos ninuca te-ai distrat astazi. La noi a plouat :-28 asa ca n-am fost la gratar.
gabrielle scrie:mersi :-40 si ai tai cand o sa ai sau daca ii ai ,ca nu stiu daca ai sau nu :-23 scuze :-3
carmen scrie:Azi a fost liniste si pentru ca forumul nu prea a mers.
Buna gabrielle. Deci nu prea am avut noroc de zi buna. Nu-i nimic si maine suntem liberi si poate se indura soarele sa se arate.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori