gabrielle scrie:dar ce are fetita?malimai :( eu inca nu merg la somn :)
imi pare rau ca nu ti-am raspuns.
are lamblii si lipsa vit.D si altele.nu e mare lucru,dar se simte asupra starii ei generale
gabrielle scrie:dar ce are fetita?malimai :( eu inca nu merg la somn :)
vampirasul scrie:acum a adormit baietelul meu asa ca ma grabesc si eu in pat ca daca nu o sa pic pe tastaturaca sunt franta
adi scrie:Stai linistita adiem.
Butonul "modifica te poate corecta".
Astazi este ziua Maiei, nu vreau ca mesajele pentru Maia sa le postati aici, s-a facut un subiect sepcial pentru aceasta sarbatoare.
carmen scrie:. Buna dimineata. Chiar daca la mine ploua si poate si la voi, in suflet trebuie sa fie soare. Mai ales ca astazi o sarbatorim pe Maia. 3 anisori. O viata de om. Stiti ce spune TEO despre Maia? Ca este o perla minunata si dupa cum am vazut cu totii luni, asa si este. Cum sa nu te topesti dupa un ingeras care-ti spune ca tu esti cea ma frumoasa si iubita mamica? La multi ani si aici puiul nostru de Trandafir.
O zi in care sa nu uitam sa multumim lui Dumnezeu pentru ceea ce ne bucura viata.
carmen scrie:Sper sa nu ma certati prea tare dar, as vrea sa-i spun la multi ani si mamei mele, care astazi implineste 78 de ani.
Te iubesc mami.
carmen scrie:CLAUDIA scrie:SI EU CARE VOIAM SA MA LAUD CU NOUL MEU NUME DE SCENA....
Bine ai venit Claudia. La revedere takata
.
adiem scrie:Formidabil ! Ce zi ! Si eu am o sarbatoare in familie !
La multi ani surioara, la multi ani tuturor celor care s-au nascut in aceasta zi !
La multi ani sanatosi mama lui Carmen !....si ...acum cu ton de paracios :
"mama lui Carmen, Carmen e o zana ! "
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :xInima mea bate pentru toti sarbatoritii !
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
carmen scrie:malimai scrie:am ajuns abia la ora 23 si 15min.Parca sunt mai ocupata ca pana acum.
Oana(cea mica mi-a fost bolnava zilele astea si din nou nu a mancat aproape nimic si dormim foarte rau.sper sa-i treaca cat mai curand
Sanatate multa ingerasului tau amalia. Sa se faca bine cat mai repede.
carmen scrie:Cum sa nu mancam? Servim din toate. Din tortul facut pentru MAIA, ca sa fie o printesa si sa aiba o viata de basm, din tortul pentru surioara lui MARIEE
ca sa aiba parte de tot ce este frumos pe lume, din tortul pregatit mamei mele
ca sa o am langa mine tot atat de buna si frumoasa inca multi ani. Pentru toti sarbatoritii zilei de astazi, si bineinteles
CLAUDIA scrie:MERSI ,MERSI ERA SI PACAT LA CE NUME FRUMOS AM...:)
carmen scrie:Sper sa nu ma certati prea tare dar, as vrea sa-i spun la multi ani si mamei mele, care astazi implineste 78 de ani.
Te iubesc mami.
adiem scrie:Formidabil ! Ce zi ! Si eu am o sarbatoare in familie !
La multi ani surioara, la multi ani tuturor celor care s-au nascut in aceasta zi !
La multi ani sanatosi mama lui Carmen !....si ...acum cu ton de paracios :
"mama lui Carmen, Carmen e o zana ! "
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :xInima mea bate pentru toti sarbatoritii !
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Adina scrie:Amalia , draga mea , imi pare rau ca nu te-am intalnit pe-aici ! Iti transmit multa , multa sanatate micutei tale Oana !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori