gabrielle scrie:ce sa fac cu cel mic toata ziua ma cam zapacit de cap dar asta e,pt ca azi a fost liber de la scoala dar de maine o ia de coada si sunt un pic mai libera
Jokep scrie:Eu iau pauza de bucurie ca trebuie sa ma instalez in fotoliu si sa ma uit la serial.Va tzuc si poate ne vedem si maine.La revedere >:D<
gabrielle scrie:pentru ca parinti nu au avut bani cand a cerut :( oare ma fac de rusine :-/ dar asta e adevarul
nynna scrie:Dragelor va pupik dulce nu inainte de av spune somnik pufos ,vise placute o seara magica si maine o zi deosebita si insorita!
Va pupikk mult ,pana maine imi va fii TARE dor de voi! :x :x >:D< >:D< >:D<Sa>:D<x>:D< :-*
COSTINA scrie:Noi ii multumim ca ne-a dat o Zana asa Buna si mereu cu sufletul catre noi:)
carmen scrie:COSTINA scrie:Noi ii multumim ca ne-a dat o Zana asa Buna si mereu cu sufletul catre noi:)
Sa va spun ca de cand citesc pe forum urarile voastre, am furnici la stomac? Sau ca, nu stiu de ce, imi lacrimeaza ochii?
carmen scrie:COSTINA scrie:Noi ii multumim ca ne-a dat o Zana asa Buna si mereu cu sufletul catre noi:)
Sa va spun ca de cand citesc pe forum urarile voastre, am furnici la stomac? Sau ca, nu stiu de ce, imi lacrimeaza ochii?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori