Eh, asta este ! Poate , mai tarziu, daca mai am timp !

malimai scrie:gabrielle scrie:ce sa fac cu cel mic toata ziua ma cam zapacit de cap dar asta e,pt ca azi a fost liber de la scoala dar de maine o ia de coada si sunt un pic mai libera
in ce clasa e cel mic?parca ai 2 baietei!
CLAUDIA scrie:DECI CU VOI CHIAR NU SE MAI POATE ....ATATEA BUNATATI ZI DE ZI MA TEM CA IN CURAND O SA TREBUIASCA SA IMI SCHIMB GARDEROBA...
gabrielle scrie:da am 2 baieti unu e in clasa a 8 ne asteapta capacitatea
si unu e in clasa a 3 el trebuie ajutat :)
gabrielle scrie:pai mai are o luna si incep examenele si de cel mic nu are timp sa il mai ajute, asa ca tot u raman cea care il ajuta, deocamdata ,cand nu oi mai sti atunci am sa apelez cu toate ca sunt unele exercitii pe care eu le faceam intr a 5 :(
gabrielle scrie:nu stie nici el deocamdata a zis sa vada notele lui i ar place la un liceu sportiv dar asta trebuia sa faca din clasa a 1 asa ca o sa vedem :)
Adina scrie:gabrielle scrie:nu stie nici el deocamdata a zis sa vada notele lui i ar place la un liceu sportiv dar asta trebuia sa faca din clasa a 1 asa ca o sa vedem :)
Nu stiu , asta ar fi o conditie sa fi facut din clasa intai ? A fost si la ceva sport in afara scolii ?
Din cate stiu eu , la repartizare se tine cont si de mediile scolare de pe anii gimnaziali , nu-i asa ?
Las' ca pana la urma va fi bine ! :)
:)Adina scrie:Ia uite ,mai, cum ma fac unii sa vorbesc singura!
Eh, asta este ! Poate , mai tarziu, daca mai am timp !Buna, Mihaela (myky) ! Ce mai faci ?
gabrielle scrie:dap asa e se tine si de mediile scolare sport a facut dar nu ceva de performanta doar asa pentru el
da normal ca o sa reuseasca cumva ,dar deabia astept ca am albit rau cu stresul asta si el imi zice mereu nu mai fi stresata :) ca o sa reusesc eu
nynna scrie::)Adina scrie:Ia uite ,mai, cum ma fac unii sa vorbesc singura!
Buna adina ..si mie mi se intimpla asa ..dar nu conteaza..important eca reusescsa va citesc sa va salut sa aflu noutati si sa ma BUCUR alturi de voi ...pina nu iau doza de cafeluta si BUCURINOL ..nu ma simt bine!
Ptr asta va iubesc BUCUROSILOR ca imi aduceti o raza de soare in viata mea! :-* :x :x >:D< >:D< >:D<
Adina scrie:Buna , nynna ! Ce mai faci , draga noastra ? Cum mai stai cu inspiratia ? Ce mai face Mirabela ? Cred ca este in febra pregatirilor pentru examen !
Multa bafta !
nynna scrie:draga mea Mirabela e in febra pregatirilor ,eu am mai multe emotii decat ea.. :D
Nu am mai desenat deoarece ..cineva a reusit sa ma ranesca atat de tare incat inspiratia mi-a disparut ..sper ca nu ptr mult timp!
azi am reusit sa ma uit cu atentie ,sa citesc cartea "Drumurile vietii" si sper sa placa iubitorilor de poezi si desen!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator