gabrielle scrie:pai in cursul saptamanii intru mai des dar cand sunt ei acasa intru seara ziua nu intru ii las pe ei :)
nynna scrie:gabrielle scrie:pai in cursul saptamanii intru mai des dar cand sunt ei acasa intru seara ziua nu intru ii las pe ei :)
asa patesc si eu..si imi vine sa ...saparg o banaca sa-mi iau alt calculator sau un laptop :D:D ...dar ma resemnez ca orice bun crestin ..si stau la mila copiilor!
:D :D :D
gabrielle scrie::)) asa si eu nynnadeh daca avem copii :x
PA la asa baiat de AUR ,normal ca lucrezi la mai multe calculatoare ,nu??Felicitari si cand mai faci rost de altul da-ne si noua!adi scrie:gabrielle scrie::)) asa si eu nynnadeh daca avem copii :x
norocul meu este ca nu am frati :))
am si 2 calculatoare
cel mare care muncesc pe el pentru site ClubulBucuriei este hamal ca e mai puternic ca toate la un loc
si laptopu care este de lalaiala, nici el nu duce lipsa de munca
gabrielle scrie:intru ca sa mai citesc dar aici e mai multa caldura decat acolo :) acolo intru mai mult ca sa scriu despre emisiune :)
nynna scrie:PA la asa baiat de AUR ,normal ca lucrezi la mai multe calculatoare ,nu??Felicitari si cand mai faci rost de altul da-ne si noua!adi scrie:si laptopu care este de lalaiala, nici el nu duce lipsa de munca:D
gabrielle scrie:intru ca sa mai citesc dar aici e mai multa caldura decat acolo :) acolo intru mai mult ca sa scriu despre emisiune :)
nynna scrie:gabrielle scrie:intru ca sa mai citesc dar aici e mai multa caldura decat acolo :) acolo intru mai mult ca sa scriu despre emisiune :)
Mai voi aveti cunostinte comune ,deh..brava la voi!asa mai aflam si noi ce se mai inimpla prin vecini!![]()
:D :D
adi scrie:nynna scrie:PA la asa baiat de AUR ,normal ca lucrezi la mai multe calculatoare ,nu??Felicitari si cand mai faci rost de altul da-ne si noua!adi scrie:si laptopu care este de lalaiala, nici el nu duce lipsa de munca:D
aualeoo sunt de aur ? deci sunt scump :))
mersi nina
as avea nevoie de inca 2 dar mai imi trebuie un cap :))
nynna scrie:NE esti foarte SCUMP..fara tine ..nu ar fii existat"clubul BUCURIEI' .,si cei din acest minunat forum.fara tine nu am fii avut ocazia sa vb cu iubita nostra TEO,iar uni chiar sa o intilneasca!..si ar fii multe de spus despre tine ADY!!!!adi scrie:nynna scrie:PA la asa baiat de AUR ,normal ca lucrezi la mai multe calculatoare ,nu??Felicitari si cand mai faci rost de altul da-ne si noua!adi scrie:si laptopu care este de lalaiala, nici el nu duce lipsa de munca:D
aualeoo sunt de aur ? deci sunt scump :))
mersi nina
as avea nevoie de inca 2 dar mai imi trebuie un cap :))
stii foarte bine ca totite iubm ,te admiram si stim cu cita placere administrezi acest forum! :-* :-*
Cuvintele sunt prea sarace sa-mi pot exprma toate gindurile despre tine! :-* :-* :) :) :x :x :x :x :x
adi scrie:nynna scrie:gabrielle scrie:intru ca sa mai citesc dar aici e mai multa caldura decat acolo :) acolo intru mai mult ca sa scriu despre emisiune :)
Mai voi aveti cunostinte comune ,deh..brava la voi!asa mai aflam si noi ce se mai inimpla prin vecini!![]()
:D :D
daaaa vecini stau la barfa si tot se cearta vecinii
mai tineti minte aceea emisiune ?
adi scrie:multumec nina
ma bucur.. intr-un fel
dar nu imi place cand ziceti ma simt prost
ce imi doresc eu mai mult este sa nu ma uitati.
nu ca am facut eu nu stiu ce... ca nu am facut nimic
mi-ar place sa va am aproape mereu ar fi cea mai buna rasplata daca merit eu una..
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori