Mesaje de pe TEOTRANDAFIR.ro....
Olyvia scrie:Teo este superba si speciala prin tot ceea ce face.
O ador, o admir mult si este un model de urmat pentru multi dintre noi !
Teo pentru mine inseamna frumusetze, eleganta, inteligenta, umor, bun simt, perseverenta, veselie contagioasa, etc...
Amelia scrie:ETIMOLOGIA CUVANTULUI TEO VINE DIN GREACA THEOS=zeu,DHOROS=cadou CHIAR CA ESTE UN CADOU DE LA DUMNEZEU ! ACEASTA FEMEIE REUSESTE SA SE MENTINA IN TOPUL PREFERINTELOR ROMANILOR SI MAI ALES NU ESTE NIMENI CARE SA N-O IUBEASCA! IN STRAFUNDUL SUFLETULUI SAU ,FIECARE DINTRE NOI ISI DORESTE SA AIBA PUTIN DIN ENERGIA LUI TEO,DIN PUTEREA EI DE A CAPTIVA OAMENII,DE A-I FACE SA RADA,DE A SE FACE ADORATA,SI NIMENI NU II POATE REZISTA! ESTE UN OM DEOSEBIT SI O FELICIT PT. REALIZARILE SALE,II DORESC SA FIE SANATOASA SI SA IA O VACANTA SCURTA CA DEJA MI-E DOR DE EA!!!!!
mihaela scrie:Intr-adevar TEO este un model de urmat.
FELICITARI TEO, esti o comoara!!!
dora scrie:Na, hai sa ma luad , si pe mine tot Teodora ma cheama .
Despre Teo : numai cuvinte de bine si de lauda .
Si-a castigat respectul celor din jur si prin faptul ca si-a schimbat stilul de viata , si a devenit ceea ce este acum . O admir pt realizare.
Intr-un cuvant : E UNICA .
Oricat s-ar stradui cineva sa o copieze , nu reuseste .
:wink:
NeBooMoM scrie:Buna, oameni buni! Am intrat si eu pe aici ca sa spun ce simt eu in legatura cu Teo.
Inainte sa apara emisiunea, nu prea eram o impatimita a TV-ului, mai ales a emisiunilor de asa-zis divertisment unde se batzaie tot felul de oameni cersind atentie. Dar "Teo" a fost ceva special si a devenit rutina asezarea in fata televizorului in fiecare zi la ora 17:45.
Teo trece dincolo de ecran prin tot ce zice si face, te scoate din comun, din plictiseala, iti inveseleste ziua, oricat de mohorata ar fi fost. Teo a stiut mereu sa aprecieze valorile si sa dea peste nas non-valorilor. Teo a reusit sa trimita propriile emotii dincolo de "sticla". Am plans cu ea cand a murit Teo Peter...poate mai mult decat am plans cand am auzit vestea. Am ras si m-am bucurat alaturi de ea la povestile despre "peripetiile" Maiei. Teo e pentru mine o prietena pe care o vad zi de zi. (acum nu ca e in vacanta :( )
Cel mai nou fan al ei este fiul meu de un an si 4 luni care rade de fiecare data cand o vede. Unul din primele lui cuvinte a fost Teo.
Va pup pe toti si sper sa ma primiti si pe mine in familia fanilor Teo Trandafir!
Ultima oară modificat de adrian pe Lun Oct 30, 2006 3:36 pm, modificat 1 dată în total.