.......,, LACRIMA ZORILOR LA MAL DE MARE ,,..........ASA AS NUMI ACEST DESEN......F.F.F. FRUMOS .........FELICITARI ,IUBITA MEA PRIETENA ...........! >:D< >:D< >:D< :-* :-* :-* :x :x :x
carmen scrie:gabrielle scrie:nici eu nu ma pricep :-/ dar eu asa am crezut
Asa am vazut si eu prima data dar, inimioara nu este inecata de lacrimile ochilor, deci mai exista speranta.
Multumesc faorte mult draga mea OFELIA. pentru aprecieri si incurajari...eu nu sunt atat de talentata ..sunt o simpla amatoare care deseneaza din placere....incerc sa redau prin modestele mele desene anumite sentimnte ,ganduri si trairi...ofelia scrie:........SOARELE .SIBOLIZEAZA , DUPA PAREREA MEA , VIATA , SPERANATA .IUBIREA....IATA UN DESEN CU MULTIPLE SEMNIFICATII.....CU MULTIPLE INTERPRETARI ......NINNUTZA ....TINE-O TOT ASA ....FELICITARI .....OARE PT A CATA OARA TE FELICIT ...... ? OARE ARE IMPORTANTA LA UN ASEMENEA TALENT ....? :-*
nynna scrie:[img][img]http://img172.imageshack.us/img172/2116/scan10001uq8.jpg[/img][/img]
nynna scrie:carmen scrie:gabrielle scrie:nici eu nu ma pricep :-/ dar eu asa am crezut
Asa am vazut si eu prima data dar, inimioara nu este inecata de lacrimile ochilor, deci mai exista speranta.
chiar acesta a fost mesajul chiar dupa un "ocean "de lacrimi " soarele apare la orizontsi inima se zabate sa invinga valurile "vietii'
COSTINA scrie:
Minunata arta!
Nostalgie, asta pot spune. Parca as fi in cautarea pasilor pierduti, a iubirii ramasa undeva neimpartasita… Totul e amintire, dar uneori, cat de dure ar fi anumite intamplari din viata unui om, apare ,,soarele’’ – acea liniste, acel: ,,asa a fost sa fie’’.
Felicitari, Nynnutza, talentata!
....EU INTELEG DIN ACEST DESEN CA VIATA E O MARIONETEA A SORTII IN CARE OAMENII POARTA CU SINE ,IN FIECARE MOMENT ,MASTILE PT ASI ASCUNDE ADEVARATUL LOR CARACTER....... :-* :-* :-* ESTI UN IZVOR DE TALENT ,DRAGA MEA PRIETENA ... ! >:D< >:D< >:D<
nynna scrie:[img][img]http://img158.imageshack.us/img158/5435/scan10006yv2.jpg[/img][/img]
amika scrie:
Din taina stelelor izvorăşte inocenţa harului tău ce se revarsă într-un val de-nfiorare.Sufletul nu uită umbra trecutului, suspină doar după-o dorinţă numită-VIAŢĂ !!!
Faţa văzută şi nevăzută a omului !!!
Nu mai am cuvinte ,eşti un talent !!!
Cu mult drag
amika
malimai scrie:nynna scrie:[img][img]http://img158.imageshack.us/img158/5435/scan10006yv2.jpg[/img][/img]
e minunat desenul tau.Stii ceva,Nynna,vreau si eu asa un desen!
Pot?
Imi place la nebunie si reprezinta,dpmdv,cele doua fete ale omului.cred ca ar arata bine pe peretele unei camere de-a mele.
malimai scrie:amika scrie:
Din taina stelelor izvorăşte inocenţa harului tău ce se revarsă într-un val de-nfiorare.Sufletul nu uită umbra trecutului, suspină doar după-o dorinţă numită-VIAŢĂ !!!
Faţa văzută şi nevăzută a omului !!!
Nu mai am cuvinte ,eşti un talent !!!
Cu mult drag
amika
ce frumos ai spus-o amika.se vede ca o pretuiesti pe nynna,asa cum merita.minunate cuvinte
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori