de Adina » Joi Dec 14, 2006 9:16 am
Parerea mea despre trupele si solistii din Romania,despre sistemul de valori, este una putin mai exigenta, poate ,si de aceea nu prea pot spune ca imi plac in mod deosebit prea multi solisti sau trupe. Si aici ma refer la toti aceia/acelea care scot o piesa -doua bune,apoi au pauze sau mai scot cate o melodie, fie copiata,fie adaptata,etc .,dar care nu rezista in timp. In concluzie nu imi place deloc tendinta " ca ciupercile dupa ploaie". Ar fi foarte multe de spus,insa am sa ma rezum la o parte dintre solistii care mi-au placut de-a lungul timpului si care imi plac si acum: TUDOR GHEORGHE (care ma unge la suflet cand il ascult) , NICU ALIFANTIS, STEFAN HRUSCA si altii. Mi-a placut foarte mult regretata MIHAELA RUNCEANU (si acum mai fredonez cateodata din melodiile ei). Intr-o alta ordine de idei imi plac mult LUMINITA ANGHEL, LOREDANA, MONICA ANGHEL, ANDRA, PAVEL STRATAN, solisti pe care ii poti asculta linistit "live" fara sa ai surprize neplacute . Trupe: HOLOGRAF . Ca sa nu o lungesc prea mult ,ma opresc aici, dar am sa revin si cu alte comentarii.
Ultima oară modificat de Adina pe Joi Ian 04, 2007 3:04 pm, modificat 1 dată în total.