• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce parere aveti despre artistii romani?

Re: Draga Adina :)

Mesajde Adina » Vin Dec 29, 2006 11:16 am

CoolDude scrie:Nu ai deranjat pe nimeni. Asa cum zicea si Romy, fiecare este liber sa creada ce vrea! Ba mai mult: aici aveti cu totii ocazia sa va spuneti parerea!!! :lol: Am intrebat ce credeti despre cine, tocmai pentru avea un contact direct cu voi- cei care ne-ati urmarit pana acum, pentru a va afla parerile, gusturile. In felul acesta, din martie vom stii ce va place.
Multumesc tuturor celor care ne-au scris pana acum, astept in continuare pareri.
Succese!!!

Multumesc, dl. Cool Dude (sau mai bine Sebastian ?) Imagine, imi faceam oarecum probleme, stiind ca a activat si ea in emisiunea Teo pana la un moment dat. In fine, despre prestatia ei in emisiune, nu imi mai exprim parerea, ca este cam aceeasi ca cea vis-a-vis de "muzica" ei . Este doar parerea mea!Imagine . Nu o sa repet acum solistii care imi plac (am scris ceva mai inainte), dar promit sa revin pe masura ce voi avea ceva de adaugat.
Adina
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Jokep » Mar Ian 02, 2007 7:06 pm

Muzica romaneasca e cam plina de fuste scurte,decolteuri,playback,manele si alte chestii dar sunt si talente in romania cum ar fi Nico,holograf,iris,andra,paula selling,nicola si multi alti nu mai imi vin in minte.Mie imi place Andra,simplu,florin chilian si alte trupe si solisti straini.
Jokep
membru
membru

Mesajde fly » Mie Ian 03, 2007 7:59 pm

Ca bine zici mai Jokep si mie imi place la nebunie Florin Chilian, sper sa auda si ... sebi ... si in martie, cine stie???!!! :D
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde steff » Mie Ian 03, 2007 11:25 pm

apropo, de talentele din muzica romaneasca, si de vesnicul nostru sentiment de romani care ne face sa ne apreciem valorile abia dupa confirmarea internationala [sau uneori nici atunci :roll: ] anunt cu mandrie ca 'Sistem a intrat in Europa prin poarta Brandenburg', asa cum au titrat numeroase publicatii.in cadrul unuia dintre cele mai reprezentative concerte de revelion, organizata de nokia in 6 capiatle din lume,Sistem a sustinut un recital 100% live in fata a peste 1 mil de oameni ["1.6 km de lume" cum zicea zoli :D ], fiind insotiti pe scena de Stella Anita [solista unor piese precum 'Never' sau 'Soare'] si de dj Andi.concertul a fost un succes, cu atat mai mult cu cat, prin prisma unor serii de intamplari, au intrat pe scena imediat dupa Sugababes, moment considerat punctul culminant al evenimentului

daca mai socotim si ca Sistem au cantat si la Bruxelles,insotind delegatia Romaniei,pe 15 decembrie cred ca trebuie luati serios in vedere pt prezenta in cadrul emisiunii, atunci cand va fi cazul :D [nu-i asa CoolDude? :roll: ]
~those who are afraid to fall, they never learn to fly~
steff
membru
membru

Mesajde Jokep » Joi Ian 04, 2007 12:34 pm

fly scrie:Ca bine zici mai Jokep si mie imi place la nebunie Florin Chilian, sper sa auda si ... sebi ... si in martie, cine stie???!!! :D

Florin Chilian canta un folk spre rock dar in Romania nu este chiar asa ascultat folku.
Jokep
membru
membru

Mesajde drops » Joi Ian 04, 2007 2:29 pm

Ascult cu multa placere umatorii solisti/e;
as incepe cu regretata Laura Stoica cea mai bună solistă pop-rock.
Angela Similea o delicata interpreta de muzica usoara.
Mirabela Dauer un glas inconfundabil.
Narcisa Suciu o voce limpede cu accent de Maramures.
Andra cea mai buna voce tanara din Romania.
Paula Seling mare talent.
Nicola o interpreta deosebita.
Monica Anghel posesoare a unor fantastice calitati vocale.
Marcel Pavel un artist extraordinar.
...lista ramane deschisa

Trupele din Romania pe care le pretuiesc sunt;
La loc de cinste este Holograf adorabili...
Sistem sunt unici, originali, profesionisti...
Hara deosebiti...
3 SUD EST de exceptie.
...
ImagineImagineImagineImagine

" Bucuria este rugăciune. Bucuria este tărie. Bucuria este o plasă a dragostei cu care prinzi suflete. " Maica Teresa
drops
membru
membru

Mesajde Jokep » Joi Ian 04, 2007 3:28 pm

Ma bucur ca mai exista si artisti talentati in Romania cum sunt cei mentionati de noi si cei care i-am scapat.Dar avem si cateva gunoaie care trebuie curatate.
Jokep
membru
membru

Mesajde adrian » Joi Ian 04, 2007 4:18 pm

Chiar ieri ma uitam la un anumit post de televiziune si vedeam retrospectivele anului 2006 m-am minunat cand am vazut niste fete care pretindeau ca au talent desavarsit dar cand reporterul le-a cerut sa-l incante cu o melodie de a lor au zis ca nu stiu textul ca de abia erau facute melodiile ( uitand faptul ca au fost de vreo 7 ori in concer)
am auzit pentru prima data de formatie Vog ( nu cred ca se scrie asa dar asa se citeste ) sau tinerele talente care interpretau ca vor "masini, vila si barbat bogat" muzica romaneasca trebuie curata cum bine spunea si Jokep.
adrian
membru
membru

Mesajde steff » Joi Ian 04, 2007 10:05 pm

imi aduc aminte ca scopul aparitiei rubricii CoolDude in emisiune a fost promovarea pieselor romanesti in asa fel incat cat mai multe dintre creatiile autohtone sa ocupe pozitii in rt100,clasamentul oficial al celor mai difuzate piese.aruncand o privire peste clasamentul valabil pt ultima sapt a anului 2006, situatia sta cam asa:
loc 2. Voltaj-Stiu ----prima paritie romanesca in clasament, careia ii urmeaza dj project, Sistem, Activ,Taxi [toti cu cate 2 piese], respectiv Holograf, Spin, 3se, Stefan Banica jr,Alex, Cleopatra Stratan, Anda Adam, Heaven, dj Andi,Cream, Activ,Impact, Andreea Balan, Natalia Barbu, Corina, Lavinia, El Negro,Giulia,Directia 5, Animal X,Zdob&Zdub, Morandi [cu cate o piesa aflata in promovare]

ceea ce inseamna 31 de prezente 100% romanesti in top..e bine, e rau, nu am cunostintele necesare sa comentez, dar parerea mea e ca muzica romanesca a crescut in ultimul timp, si din fericire continua sa o faca..pt ca din punctul meu de vedere, ascultand melodii purtand semnatura Sistem,dj project, Activ,Voltaj,dj Andi, dj Adrian Eftimie,Holograf,Alexandra Ungureanu &Crush [si cu siguranta mai sunt si altii al caror nume nu mi-l amintesc] nu fac decat sa intaresc afirmatia ca se poate si in Romania :wink:

pasul care se cere este ca artistii nostri sa inceapa sa nu se mai multumeasca sa ramana la un anumit standard, sa isi doreasca sa creasca, sa se perfectioneze, pt ca altfel risca sa ramana in urma preferintelor publicului..poate asa vom ajunge sa vedem un stadion plin pt o trupa romanesca...cine stie, poate nu mai e mult :wink:

ps: revin o data cu publicarea clasamentului pe intreg anul 2006, cu siguranta mai relevant si mai complet
steff
membru
membru

Mesajde Jokep » Vin Ian 05, 2007 5:04 pm

fly scrie:Ca bine zici mai Jokep si mie imi place la nebunie Florin Chilian, sper sa auda si ... sebi ... si in martie, cine stie???!!! :D

Daca iti place uite un interviu cu el http://www.bestmusic.ro/Interviu_Interv ... an_39.html
Jokep
membru
membru

Mesajde danny » Sâm Ian 06, 2007 6:29 pm

Muzica ce o ascult eu cu mare placere sunt a celor care ii consider cu adevarat artisti:Pheonix,Iris,Holograf,Andra,Pavel Stratan,Loredana si cam atat. :wink:
danny
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Ian 08, 2007 1:03 pm

adi scrie:Chiar ieri ma uitam la un anumit post de televiziune si vedeam retrospectivele anului 2006 m-am minunat cand am vazut niste fete care pretindeau ca au talent desavarsit dar cand reporterul le-a cerut sa-l incante cu o melodie de a lor au zis ca nu stiu textul ca de abia erau facute melodiile ( uitand faptul ca au fost de vreo 7 ori in concert)
am auzit pentru prima data de formatie Vog ( nu cred ca se scrie asa dar asa se citeste ) sau tinerele talente care interpretau ca vor "masini, vila si barbat bogat" muzica romaneasca trebuie curata cum bine spunea si Jokep.

Mare dreptate ai , Adi , si , vorba aceea "mare-i gradina Domnului" si din pacate ....unele "talente" reusesc sa sara dincolo. :lol: Eu, cel putin, nici nu am auzit de formatia asta , si, oricum, nu ma intereasza deloc astfel de ....(prefer sa ma abtin :wink: ).
Ar fi ideal daca nu s-ar mai accepta antitalentele, ceea ce nu prea cred ca se poate atata timp cat scopul este...."banu' sa iasa" , ca in rest...Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde CoolDude » Mar Ian 09, 2007 2:37 pm

Stimabililor... Si mie imi place Chilian... Mult! Imi amintesc ca fost in repetate randuri invitat in emisiunea TEO de la Pro TV... Si cu siguranta il vom invita si la Romantica.
In alta ordine de idei... mie mi se pare infiorator de mic numarul trupelor de calitate existente la ora aceasta in Romania. Ca si voi, si eu m-am saturat de anorexice pline de fumuri ce apar pe piata muzicala romaneasca strict pentru a se face remarcate de catre un domn "cu situatie"... Sper insa ca din martie "Cool Dude" va reveni cu o surpriza de proportii, ce va reusi sa recoloreze peisajul muzical romanesc. Pentru ca- zic eu, uitandu-ne la ultimii ani, au aparut mult prea putine trupe demne de atentia noastra: Crush (cu tot cu Alexandra)... Fly Project... A! Mai este si Alexandra Ungureanu cu baietii de la Crush... A mai aparut si Fly Project... Si Fly Project... Si...
CoolDude
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Ian 09, 2007 3:10 pm

CoolDude scrie:Stimabililor... Si mie imi place Chilian... Mult! Imi amintesc ca fost in repetate randuri invitat in emisiunea TEO de la Pro TV... Si cu siguranta il vom invita si la Romantica.
In alta ordine de idei... mie mi se pare infiorator de mic numarul trupelor de calitate existente la ora aceasta in Romania. Ca si voi, si eu m-am saturat de anorexice pline de fumuri ce apar pe piata muzicala romaneasca strict pentru a se face remarcate de catre un domn "cu situatie"... Sper insa ca din martie "Cool Dude" va reveni cu o surpriza de proportii, ce va reusi sa recoloreze peisajul muzical romanesc. Pentru ca- zic eu, uitandu-ne la ultimii ani, au aparut mult prea putine trupe demne de atentia noastra: Crush (cu tot cu Alexandra)... Fly Project... A! Mai este si Alexandra Ungureanu cu baietii de la Crush... A mai aparut si Fly Project... Si Fly Project... Si...

Buna, dl.Cool Dude (suna mai bine SebastianImagine)
Se vede treaba ca suntem toti pe aceeasi lungime de unda. Si chiar am observat ,citind toate mesajele legate de acest subiect ,ca in cea mai mare parte avem aceleasi preferinte la solisti si trupe. Asta sigur inseamna ceva! Si mai inseamna si ca suntem suprasaturati de ...glumele proaste la adresa muzicii...!
Cat despre surpriza de proportii promisa , de care avem si noi nevoie , chiar o asteptam cu mare nerabdare !Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde Jokep » Mar Ian 09, 2007 8:49 pm

CoolDude scrie:Stimabililor... Si mie imi place Chilian... Mult! Imi amintesc ca fost in repetate randuri invitat in emisiunea TEO de la Pro TV... Si cu siguranta il vom invita si la Romantica.

De abia asteptam surpriza si ne bucuram ca am mai venit pe la noi
Jokep
membru
membru

Mesajde steff » Mie Ian 10, 2007 8:43 pm

avand in vedere ca publicarea clasamentului pe 2006 de care am pomenit intarzie,nu mai spun decat ca astept si eu cu nerabdare <<surpriza>> pt ca e clar ca muzica romaneasca are nevoie de resuscitare [cu atat mai mult cu cat dintre cei doi nou-veniti in "peisaj " amintiti, ambii se afla in "pauza"..de imagine :-7 ]

poate ca "surpriza" va reprezenta un pas spre visul de a vedea un stadion plin pt o trupa romanesca [recunosc,am ramas marcata de imaginile de la concertul Depeche din iunie :-10 ]
Ultima oară modificat de steff pe Vin Ian 26, 2007 6:30 pm, modificat 1 dată în total.
steff
membru
membru

Mesajde fly » Vin Ian 12, 2007 3:13 am

sebi, acum chiar te iubesc :oops:

adevarul este, mult a fost putin mai...este pana`n martie
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde steff » Lun Ian 29, 2007 8:58 pm

iata si clasamentul de care am vorbit, punctand doar aparitiile romanesti.deci cele mai bune piese din 2006:

Romanian Top 100 2006

[1 SHAKIRA & WYCLEAF JEAN Hips don't lie]
2 MORANDI Falling asleep
5 DJ PROJECT Inca o noapte
6 AKCENT Jokero
7 CRUSH ft. ALEXANDRA UNGUREANU Aprinde dragostea
14 SIMPLU Oficial imi merge bine
16 HI-Q Razna
17 SISTEM Never
18 ACTIV Lucruri simple
24 3REI SUD EST Iubire
25 DJ PROJECT Soapte
26 ANNA LESKO Anycka Maya
29 DJ ADRIAN EFTIMIE No side effect
34 ACTIV Zile cu tine
35 ANDRA Ramai cu mine
36 CORINA Quieres una aventura
37 CLEOPATRA STRATAN Ghita
39 LUMINITA ANGHEL Love will come
45 MORANDI A la lujeba
50 BLONDY Fiesta
51 DJ ANDI & AIDA 4 the 1st Time
53 ARSENIUM & CONNECT-R feat. NATALIA Loca
55 VOLTAJ Acolo
59 AKCENT French kiss
62 CRISTINA RUS Viata mea
68 TAXI Stelele care cad
71 ELENA Vocea ta
74 STUDIO ONE Cheama-ma, atinge-ma
75 PROCONSUL Tu ma poti schimba
85 3REI SUD EST Alaturi De Ingeri
87 MANDINGA Goochi
88 VOLTAJ Stiu
89 PROVINCIALII feat ANEMONA Noaptea pe covor
94 HEAVEN Hai Du-ma Pe O Stea
95 KEO Daca as putea sa zbor
96 HOLOGRAF Asa frumoasa

deeeeci, tragand linia raman:
->>35 prezente romanesti in top100
->>6 trupe care au "punctat " de 2 ori [morandi,akcent, dj project,activ,3se,voltaj]--si alte cateva care dupa umila mea parere nu aveau ce cauta, dar e un clasament in a carui alcatuire nu am avut nici o influenta :-11 :-3

sper intr-un 2007 cu mult mai multa muzica buna [cu sistem in top 10 :-5 ----sunt subiectiva recunosc :-10 ] si sper ca prin CoolDude muzica romaneasca sa aiba parte de..""resuscitare"

ceva pareri despre clasament? :-8
steff
membru
membru

Mesajde nynna » Lun Ian 29, 2007 9:15 pm

Avem solisti forte talentati cit si formatii de prim rang:
Solisti:
Monika Anghel
Nico
Andra
Marcel Pavel

Mihai Traistariu
Nicola si lista poate continua
Formatii si DJ:
Holograf
Voltaj
Morandi
DJ Adrian Eftimie
Dj Project
DJ Andy
Sud EST
Studio One
Akcent
Crush Alexandra Ungureanu
Sistem
Si lista ramine deschisa.... :-8
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde malimai » Vin Feb 02, 2007 5:21 pm

Ati ascultat melodiile propuse pt Eurovision?Ati auzit de scandalul iscat de Capatos si Cioran pe Antena 1,cum ca melodia lui Moga,pe care o canta Andra si Simplu,ar fi plagiata dupa melodia lui E-Type?
Am auzit melodia lui Moga in comparatie cu a celor de le E-Type si recunosc ca este o oarecare asemanare la refren,dar melodia este atat de asemanatoare cu folclorul romanesc si chiar aduce putin a manea,incat nu prea mi se mai pare ca ar fi copiata dupa ce a lui E-Type.pare a fii inspirata din folclorul romanesc si nu din alta parte.Voi ce parere aveti?Ce alte melodii v-au placut din cele participante la Eurovision?
malimai
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Feb 02, 2007 5:35 pm

Hello,Cool Dude!Imagine
malimai
membru
membru

eurovision

Mesajde steff » Vin Feb 02, 2007 6:37 pm

cred ca e clar ca la noi eurovison fara scandal nu prea se poate.de cand urmaresc eu fenomenul, adica din 2oo5, de cand cu super-presatatia luminitei anghel& sistem, nu a fost loc decat pentru scandal.de la show'ul facut de loredana privind corectitudinea votului[nu poti contesta peste 10.000 voturi :-15 ] si pana la certurile dintre ei privind formula [luminita anghel&sistem sau sistem&luminita anghel], de la mult-promovata 'in afara' 'jokero' pana la traistariu cel cu probleme vestimentare, e clar ca niciodata nu a fost liniste

anul asta, nici nu s-a trecut de semifinale si scandalurile sunt in toi.in centrul discutiilor: acuzatiile de plagiat.in vizor :'dracula, my love'..sau mai bine zis marius moga.am urmarit cam tot ce s-a numit emisiune tv legata de acest subiect si ii dau dreptate lui moga. piesele seamana dar nu rasar...chiar nu poate fi vorba de plagiere din punctul de vedere al urechilor mele :-17

mi se pare evident ca asta e o directa de dreapta exact in spatele lui moga [venita se pare din partea lui fornea :-11 , care daca a vazut ca nu prea are sanse pe scena, a profitat de alte mijloace].

in fine, piesa e favorita mea la castigarea competitiei:
->>voce de exceptie andra
->>show marca simplu, deci fff bun
->>motiv specific romanesc dracula
deci chiar dau mari sanse daca piesa va merge mai departe

dintre celelalte piese, nimic prea stralucitor--- mi-a placut locomondo [trazniti :-5 ]
steff
membru
membru

Mesajde steff » Vin Feb 02, 2007 6:44 pm

partea buna e totusi ca am inteles ca pt eurovison e nevoie de mai mult decat o piesa buna, pt ca eurovisonu'ul a devenit show de televiziune [dovada: sistem cu flex'uri si miscare scenica de nota 10 au depasit cu mult performantele anterioare ale romaniei->>deci, se poate :-10 ]

pt acest lucru, cred ca 'dracula, my love' ramane cea mai buna alegere
steff
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Feb 02, 2007 8:43 pm

La noi,orice competitie se transforma in scandal.Romanii nostrii vor cu orice pret sa primeasca partea cea mare din branza.
si eu cred ca piesa "Dracula,my love",este piesa care merita sa mearga mai departe,dar sunt curioasa de urmarile scandalului.Mi-a mai placut piesa lui Ionita Ungureanu-Provincialii,dar nu e potrivita pt Eurovision.
Tineti minte castigatorii de anul trecut ai Eurovisionului?Am fost socata.
Cred ca ,daca ar castiga Andra si Simplu,ar avea nevoie de mai mult spectacol.
malimai
membru
membru

Mesajde Jokep » Sâm Feb 03, 2007 11:37 am

La mine se vede deja cine imi place,mai sunt cateva melodii frumoase restu nu cred ca ar reusi sa ne reprezinte.Asa ca sunati sa alegeti pe cei mai buni :-12
Jokep
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la COOL DUDE