de steff » Joi Ian 04, 2007 10:05 pm
imi aduc aminte ca scopul aparitiei rubricii CoolDude in emisiune a fost promovarea pieselor romanesti in asa fel incat cat mai multe dintre creatiile autohtone sa ocupe pozitii in rt100,clasamentul oficial al celor mai difuzate piese.aruncand o privire peste clasamentul valabil pt ultima sapt a anului 2006, situatia sta cam asa:
loc 2. Voltaj-Stiu ----prima paritie romanesca in clasament, careia ii urmeaza dj project, Sistem, Activ,Taxi [toti cu cate 2 piese], respectiv Holograf, Spin, 3se, Stefan Banica jr,Alex, Cleopatra Stratan, Anda Adam, Heaven, dj Andi,Cream, Activ,Impact, Andreea Balan, Natalia Barbu, Corina, Lavinia, El Negro,Giulia,Directia 5, Animal X,Zdob&Zdub, Morandi [cu cate o piesa aflata in promovare]
ceea ce inseamna 31 de prezente 100% romanesti in top..e bine, e rau, nu am cunostintele necesare sa comentez, dar parerea mea e ca muzica romanesca a crescut in ultimul timp, si din fericire continua sa o faca..pt ca din punctul meu de vedere, ascultand melodii purtand semnatura Sistem,dj project, Activ,Voltaj,dj Andi, dj Adrian Eftimie,Holograf,Alexandra Ungureanu &Crush [si cu siguranta mai sunt si altii al caror nume nu mi-l amintesc] nu fac decat sa intaresc afirmatia ca se poate si in Romania :wink:
pasul care se cere este ca artistii nostri sa inceapa sa nu se mai multumeasca sa ramana la un anumit standard, sa isi doreasca sa creasca, sa se perfectioneze, pt ca altfel risca sa ramana in urma preferintelor publicului..poate asa vom ajunge sa vedem un stadion plin pt o trupa romanesca...cine stie, poate nu mai e mult :wink:
ps: revin o data cu publicarea clasamentului pe intreg anul 2006, cu siguranta mai relevant si mai complet
~those who are afraid to fall, they never learn to fly~