takata scrie:Doamne ,a fost minunat spectacolul de aseara .foarte multa lume ,ce sa va spun,intr-o sala cu capacitatea de aproximativ 5oo de locuri, pe marginea sali sau adus banci pentru cei care nu au mai prins bilet cu loc....minunat nu am cuvinte sa va spun ce frumos a fost .Marele TUDOR GHEORGHE e neschimbat dragi mei,arata exact asa cum il stiam eu in copilaria mea.Si cand a intrat pe scena ,avea emoti mai ceva ca mine care imi jucau ochii in lacrimi de fericire,si cand spun ca avea emotii ma refer la faptul ca intradevar se vedea cu ochiul liber cum ii tremura barba.In rest ne-a delectat nu doar cu cantecele sale ci si cu frumoase glume si mici povestioare de viata.Pana si Valentin a spus ca i-a placut desi mare parte nu a inteles din cauza regionalismelor folosite de Maestru.....A fost intradevar o seara magica pentru noi ploiestenii......
takata scrie:Doamne ,a fost minunat spectacolul de aseara .foarte multa lume ,ce sa va spun,intr-o sala cu capacitatea de aproximativ 5oo de locuri, pe marginea sali sau adus banci pentru cei care nu au mai prins bilet cu loc....minunat nu am cuvinte sa va spun ce frumos a fost .Marele TUDOR GHEORGHE e neschimbat dragi mei,arata exact asa cum il stiam eu in copilaria mea.Si cand a intrat pe scena ,avea emoti mai ceva ca mine care imi jucau ochii in lacrimi de fericire,si cand spun ca avea emotii ma refer la faptul ca intradevar se vedea cu ochiul liber cum ii tremura barba.In rest ne-a delectat nu doar cu cantecele sale ci si cu frumoase glume si mici povestioare de viata.Pana si Valentin a spus ca i-a placut desi mare parte nu a inteles din cauza regionalismelor folosite de Maestru.....A fost intradevar o seara magica pentru noi ploiestenii......
....ITI INTELEG EMOTIILE PRIN CARE AI TRECUT ......TUDOR GHEORGHE ESTE UN MARE ARTIST ROMAN ...MA BUCUR PT CA AI TRAIT MOMENTE CUM RAR ITI ESTE DAT SA TRAIESTI ....! :-6 :-6 :-6 ......... :12takata scrie:Doamne ,a fost minunat spectacolul de aseara .foarte multa lume ,ce sa va spun,intr-o sala cu capacitatea de aproximativ 5oo de locuri, pe marginea sali sau adus banci pentru cei care nu au mai prins bilet cu loc....minunat nu am cuvinte sa va spun ce frumos a fost .Marele TUDOR GHEORGHE e neschimbat dragi mei,arata exact asa cum il stiam eu in copilaria mea.Si cand a intrat pe scena ,avea emoti mai ceva ca mine care imi jucau ochii in lacrimi de fericire,si cand spun ca avea emotii ma refer la faptul ca intradevar se vedea cu ochiul liber cum ii tremura barba.In rest ne-a delectat nu doar cu cantecele sale ci si cu frumoase glume si mici povestioare de viata.Pana si Valentin a spus ca i-a placut desi mare parte nu a inteles din cauza regionalismelor folosite de Maestru.....A fost intradevar o seara magica pentru noi ploiestenii......
CoolDude scrie:Ce parere aveti despre solistii/trupele din Romania? Ce credeti despre cine? Despre cine v-ar placea sa aflati amanunte "picante"?
takata scrie:adiem ,daca Phoenix vin la ploiesti sigur voi fi acolo cu fam. mea dar deocamdata nu stiu nimik ,promit sa revin cu un raspuns cat mai curand.Apropo, din ce oras esti?
pupici....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori