• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce parere aveti despre artistii romani?

Mesajde CLAUDIA » Mar Apr 24, 2007 4:08 pm

Doamne ,a fost minunat spectacolul de aseara .foarte multa lume ,ce sa va spun,intr-o sala cu capacitatea de aproximativ 5oo de locuri, pe marginea sali sau adus banci pentru cei care nu au mai prins bilet cu loc....minunat nu am cuvinte sa va spun ce frumos a fost .Marele TUDOR GHEORGHE e neschimbat dragi mei,arata exact asa cum il stiam eu in copilaria mea.Si cand a intrat pe scena ,avea emoti mai ceva ca mine care imi jucau ochii in lacrimi de fericire,si cand spun ca avea emotii ma refer la faptul ca intradevar se vedea cu ochiul liber cum ii tremura barba.In rest ne-a delectat nu doar cu cantecele sale ci si cu frumoase glume si mici povestioare de viata.Pana si Valentin a spus ca i-a placut desi mare parte nu a inteles din cauza regionalismelor folosite de Maestru.....A fost intradevar o seara magica pentru noi ploiestenii......
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde hana » Mar Apr 24, 2007 4:47 pm

takata scrie:Doamne ,a fost minunat spectacolul de aseara .foarte multa lume ,ce sa va spun,intr-o sala cu capacitatea de aproximativ 5oo de locuri, pe marginea sali sau adus banci pentru cei care nu au mai prins bilet cu loc....minunat nu am cuvinte sa va spun ce frumos a fost .Marele TUDOR GHEORGHE e neschimbat dragi mei,arata exact asa cum il stiam eu in copilaria mea.Si cand a intrat pe scena ,avea emoti mai ceva ca mine care imi jucau ochii in lacrimi de fericire,si cand spun ca avea emotii ma refer la faptul ca intradevar se vedea cu ochiul liber cum ii tremura barba.In rest ne-a delectat nu doar cu cantecele sale ci si cu frumoase glume si mici povestioare de viata.Pana si Valentin a spus ca i-a placut desi mare parte nu a inteles din cauza regionalismelor folosite de Maestru.....A fost intradevar o seara magica pentru noi ploiestenii......

uite o seara minunanta in familie, cu artistii dragi sufletului
ce frumos!
hana
membru
membru

Mesajde Teofan » Mar Apr 24, 2007 5:03 pm

takata scrie:Doamne ,a fost minunat spectacolul de aseara .foarte multa lume ,ce sa va spun,intr-o sala cu capacitatea de aproximativ 5oo de locuri, pe marginea sali sau adus banci pentru cei care nu au mai prins bilet cu loc....minunat nu am cuvinte sa va spun ce frumos a fost .Marele TUDOR GHEORGHE e neschimbat dragi mei,arata exact asa cum il stiam eu in copilaria mea.Si cand a intrat pe scena ,avea emoti mai ceva ca mine care imi jucau ochii in lacrimi de fericire,si cand spun ca avea emotii ma refer la faptul ca intradevar se vedea cu ochiul liber cum ii tremura barba.In rest ne-a delectat nu doar cu cantecele sale ci si cu frumoase glume si mici povestioare de viata.Pana si Valentin a spus ca i-a placut desi mare parte nu a inteles din cauza regionalismelor folosite de Maestru.....A fost intradevar o seara magica pentru noi ploiestenii......

ma bucur ca te-ai simtit bine aseara...o sa ma simt si eu , tot la voi la Ploiesti cand va veni Phoenix.Am auzit eu un zvon ...si cum ei sunt tot mai batrani nu-mi permit sa scap un concert deocamdata nu stiu nimic sigur ,poate stii tu . Poate nu-ti place Phoenix dar pe mine una muzica lor ma ridica la cer ...nici versurile cantecelor nu sunt ma prejos ...
Imagine
Ma bucur si dau din coada!
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Apr 24, 2007 6:44 pm

....ITI INTELEG EMOTIILE PRIN CARE AI TRECUT ......TUDOR GHEORGHE ESTE UN MARE ARTIST ROMAN ...MA BUCUR PT CA AI TRAIT MOMENTE CUM RAR ITI ESTE DAT SA TRAIESTI ....! :-6 :-6 :-6 ......... :12
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Apr 24, 2007 9:34 pm

ASA ESTE DRAGA OFELIA RAR TIE DAT DA TE INTALNESTI CU ASEMENA MOMENTE.SPUN RAR CU TOATE CA NOI SUNTEM MAI TOT TIMPUL PREZENTI LA SPECTACOLELE DIN PLOIESTI SI TOT MI SE PARE PUTIN...EU AS MERGE ZILNIC DACA AR FI SPECTACOLE CHIAR SI DE DOUA ORI PE ZI CA NU MA MAI SATUR DE MUZICA BUNA...

PUPICI....
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Apr 24, 2007 9:37 pm

adiem ,daca Phoenix vin la ploiesti sigur voi fi acolo cu fam. mea dar deocamdata nu stiu nimik ,promit sa revin cu un raspuns cat mai curand.Apropo, din ce oras esti?

pupici....
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Re: Ce parere aveti despre artistii romani?

Mesajde Adina » Mie Apr 25, 2007 8:09 am

CoolDude scrie:Ce parere aveti despre solistii/trupele din Romania? Ce credeti despre cine? Despre cine v-ar placea sa aflati amanunte "picante"?

:-21 :-21 :-21 :-21 :-21 :-21
Adina
membru
membru

Mesajde Teofan » Mie Apr 25, 2007 10:50 am

takata scrie:adiem ,daca Phoenix vin la ploiesti sigur voi fi acolo cu fam. mea dar deocamdata nu stiu nimik ,promit sa revin cu un raspuns cat mai curand.Apropo, din ce oras esti?

pupici....

din Buc
Imagine
Ma bucur si dau din coada!
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde adrian » Vin Iun 01, 2007 10:11 pm

LA MULTI ANI, TEO!
Imagine
adrian
membru
membru

Mesajde Petrica » Dum Sep 23, 2007 8:16 am

Hm... ?hm! Mie imi place Loredana Groza, Holograf, Mirabela Dauer ?hm! Si nu in ultimul rand Carmen Serban ?rusini! ?rusini! . pe ea o pun pe primul loc... Eh'.. de ce imi plac de ei ?ceamuzant! ? Pt ca au ceva anume care atrage publicul, sau pe mine ma atras genul lor de muzica ?itsme!

parerea mea de artistii romani este ca fiecare mic artist incearca sa ajunga mare artist, uni reusesc, altii nu. Cei ce reusesc inseamna ca au darul asta de a canta , nu spun ca ceilalti care nu au reusit sa se ridice de la statutul de mica vedeta nu au darul asta, fiecare vedeta are nevoie de un sprijin material si poate si asta e un motiv din care multi raman mici vedete sau dispar....
Imagine
Petrica
membru
membru

Mesajde ZalinaZix9 » Lun Iun 17, 2019 9:54 am

Imi place de Loredana Groza https://www.dailymotion.com/video/x2yszp5 E o interpretă minunată. Am descărcate toate piesele și toate videourile cu dailymotion video downloader. Sunt fana ei fidelă.:) Cine dorește colecția pot să mă împart.
ZalinaZix9
membru
membru

Mesajde Sylver Cheetah 53 » Vin Aug 16, 2019 2:30 am

Mie îmi plac 3rei Sud Est, DJ Project, Activ, Direcția 5. Îmi place și Lidia Buble. Dar nu cum cîntă. Cum arată. :oops: :oops:
I see dumb people... they're everywhere
They walk around like everyone else
They don't even know that they're dumb
And some of them... post here
Sylver Cheetah 53
administrator
administrator

Nume real: Daniel

Anterior

Înapoi la COOL DUDE