• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

TeoViziunea

TeoViziunea din 2 aprilie, ora 20.00

TeoViziunea

Mesajde adrian » Joi Mar 29, 2007 10:01 pm

Ai asteptat, a revenit: Teoviziunea este cel mai cerut, dorit, performant show al televiziunii Romantica. Si stii deja prea bine: daca e vorba de Teo, atunci ti se ofera cea mai buna combinatie de umor, oameni extraordinari cu tot cu povestile lor unice si cei mai in voga artisti cu reusitele si supararile lor. Promisiunea noastra e aceeasi dintotdeauna: toate se intampla acum, aici, sub ochii tai! Tanta, Andreea, Rusi, Ioja, Delia, Emilia, Sebi – echipa merge mai departe. Mai stii sa visezi? Realizator: Teo Trandafir
Ultima oară modificat de adrian pe Joi Mai 10, 2007 9:52 pm, modificat 1 dată în total.
adrian
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

a meritat...

Mesajde alina » Vin Mar 30, 2007 12:34 pm

asteptarea
eu deabia azi am reusit s areceptionez canalul romantica,si ma simt bucuroasa !
TOATA ZIUA AM AVUT O STARE DE BINE !!!
MULT SUCCES!:)))BINE ORICUM SUCCES V-A AVEA MAI MULT CA SIGUR
alina

Mesajde Teofan » Vin Mar 30, 2007 12:42 pm

E foarte adevarat...de aceea am o mica umbra in ce priveste Teoviziunea: oamenii o asteapta pe Teo,chiar zicea la emisiunea lui Turcescu ca echipa manageriala i-a cerut ca emisiunea ei sa fie la ora 20=maxima audienta .Bravo lor ,si eu as fi facut la fel.Dar va fi oare de ajuns?Teo va fi pivotul acestei televiziuni,e clar ca e dorita ea si eventual viziunea ei dar cat de bine vor reusi ceilalti s-o sprijine ?Dupa ce am auzit aseara,la Turcescu, se pare ca e ok,sunt si emisiuni bune si oameni buni.
Problema e ca Teo ne-a invatat cu un nivel foarte ridicat ,cine poate fi atat de spiritual ca ea ?Cu Teo intensitatea trairilor este undeva sus de tot ,asta-i !Zic iar, Teo nu mai ai nici o sansa ,trebuie neaparat sa te clonezi ! Dar am zis, e doar o mica ,mica,umbra, sunt sigura ca o sa fie bine, Romantica va reusi !
Teofan
membru
membru

Mesajde adrian » Vin Mar 30, 2007 9:50 pm

Imagine
adrian
membru
membru

Mesajde Teofan » Vin Mar 30, 2007 9:54 pm

Superba! Explozia lui TEO...se cheama TEOVIZIUNE!!!!! :-6 :-6 :-6
Teofan
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Apr 03, 2007 9:45 am

Super ,super a fost emisiunea de aseara......mi-a placut foarte ,foarte mult..
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Bravo Teo

Mesajde Claudia » Mar Apr 03, 2007 10:08 am

Mi-a placut la nebunie emisiunea de aseara. Teo e neschimbata, la fel de minunata, spontana, nebuna in sensul cel mai bun. Se simte o oarecare emotie in vocea ei, insa e o emotie constructiva, pe care mi-a transmis-o si mie. Bravo Teo, esti cel mai scump moderator. Bafta multa in continuare.
Claudia

Mesajde malimai » Mar Apr 03, 2007 11:10 am

Mi-a placut mult prima emisiune Teoviziunea. Mi-au placut invitatii si ce sa mai spun de prestatia lui Teo!Si Tanta a fost o dulcica.
Ce dor mi-a fost!Dar stiti ceva:parca nici nu ar fi lipsit atata timp.Parca ar fi fost mereu in fata noastra.
malimai
membru
membru

Mesajde Leaua » Mar Apr 03, 2007 11:55 am

Felicitari!Debutul a fost la inaltime,asa cum ma asteptam...Ceva probleme tehnice...dar in rest...ok.
Ce sa spun?Teo este ea insasi un spectacol.Te acapareaza cu totul prin felul ei de-a fi.Are umor,are sensibilitate,este desteapta,are prezenta de spirit.Dar cred ca cea mai importanta calitate este naturaletea,faptul ca este ea insasi.Isi da voie sa fie asa cum este in realitate,iar ce este mai important este ca nu e obsedata sa dea bine si isi da voie sa si greseasca.Ar putea sa faca traininguri cu oamenii cheie din televiziuni,care cred ca pe sticla trebuie sa fii confectionat si "cosmetizat",sa-ti aplici un zambet fals pe fata(zambet de oras) si sa ascunzi cat mai mult latura umana si sensibila.
O apreciez pe Teo din toata inima pentru ceea ce este ca om.

Mult succes!
Suntem produsul gandurilor noastre!
Leaua
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Apr 03, 2007 12:31 pm

Leaua scrie:Felicitari!Debutul a fost la inaltime,asa cum ma asteptam...Ceva probleme tehnice...dar in rest...ok.
Ce sa spun?Teo este ea insasi un spectacol.Te acapareaza cu totul prin felul ei de-a fi.Are umor,are sensibilitate,este desteapta,are prezenta de spirit.Dar cred ca cea mai importanta calitate este naturaletea,faptul ca este ea insasi.Isi da voie sa fie asa cum este in realitate,iar ce este mai important este ca nu e obsedata sa dea bine si isi da voie sa si greseasca.Ar putea sa faca traininguri cu oamenii cheie din televiziuni,care cred ca pe sticla trebuie sa fii confectionat si "cosmetizat",sa-ti aplici un zambet fals pe fata(zambet de oras) si sa ascunzi cat mai mult latura umana si sensibila.
O apreciez pe Teo din toata inima pentru ceea ce este ca om.

Mult succes!

Sunt foarte fericita ca TEO e iara in casa noastra ,mi-a adus multa bucurie bucurie ! :-6 :-6 :-6 :-5 :-5 :-6 :-6 :-6
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde amika » Mar Apr 03, 2007 12:33 pm

Am trăit alături de voi aceleaşi emoţii şi mai ales bucurie !

Draga noastră TEO mai avea puţin şi lăcrima la apariţia D-nei Margareta Pâslaru aşa de mult a impresionat-o surpriza !
Felicitări şi mult succes în continuare întregii echipe ROMANTICA şi nu în ultimul rând dragii noastre TEO care ne luminează viaţa cu multă iubire şi bucurie!
Cu dragoste
amika
Dragostea constă în dorinta de a da ce este al tău altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.

Emanuel Swdernborg
amika
membru
membru

Mesajde dania » Mar Apr 03, 2007 12:44 pm

Teo ai reusit sa-mi dai o stare de bine prin verva , naturaletea si sinceritatea ta.

Ai fost o frumoasa aseara (mi-au placut pantofii :-39).

Te pup si de abia astept sa vad si emisiunea din seara asta. :-40

La cat mai multe emisiuni frumoase si invitati pe masura. :-6
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare..."
dania
membru
membru

Mesajde dania » Mar Apr 03, 2007 12:50 pm

A si am uitat sa spun ca baietelul meu Sebi de 1 an si 8 luni , care a fost la spectacolul "Intorcerea Trandafirului" de atunci spune mereu "Maia" , "Teo" :-20 si aplauda :-6 .
asta o face de cate ori aude melodia "Romantica"
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare..."
dania
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Apr 03, 2007 9:18 pm

Super ,ce mult mi-a placut de Simona Sensual ,biata fata oare nu are si ea prieteni care sa o sfatuiasca sa se lase de cantat?? :-20 .TEO a fost super tare.....chiar am ras pe bune ... :-6
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde hana » Mie Apr 04, 2007 12:58 am

Teo, ai fost super in seara asta, mai ales cand te admirai:)ai fost o sucmpa
Te pupic
hana
membru
membru

Mesajde adrian » Dum Apr 08, 2007 9:26 pm

Aici ne vom spune opiniile, comentariile referitoare la emisiunea realizata de Teo Trandafir, invitatii ei, subiecte dezbatute.
Ultima oară modificat de adrian pe Dum Apr 08, 2007 9:42 pm, modificat 1 dată în total.
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Dum Apr 08, 2007 9:35 pm

ok, dar te rog mult sa corectezi, daca ai cum o mica greseala ortografie care ti-a scpat din graba>
vom se scrie mereu impreunat
hana
membru
membru

Mesajde laura1974 » Dum Apr 08, 2007 10:30 pm

O admir pe Teo pentru naturaletra sa , pentru spontaneitate dar mai ales pentru ceea ce este :o adevarata doamna !Emisiunile sale reusesc sa ma faca sa zambesc , sa uit de griji si de treburi .Continua , draga mea !
Copii sunt darurile cerului pentru noi !
laura1974
membru
membru

Mesajde adrian » Lun Apr 09, 2007 9:40 pm

Editia: 6 din 9 aprilie 2007

Invitati emisiunii au fost:

Romanita si Albert Iovan
Mirabela Dauer si Raul
Bogdan si Cristina Olteanu insotiti de fiica lor Theea
Damian Draghici & Brothers.

Romanita Iovan a fost insotita de fiu ei Albert Iovan. Alaturi de Teo, Romanita si-a descris fiul, de sase luni de zile, pe care le-a implinit in saptamana mare, ne-a impartasit experienta primei baite si a altor momente frumoase prin care a trecut alaturi de fiul sau. Nu a renuntat nici la cariera ei, combinand munca cu viata de familie.
Momentul a fost incheiat de “Ansamblul Folcloric Vlasceanca”

Mirabela si Raoul
Intoarsa dintr-un turneu in America unde a fost impreuna cu Rares si cu cei de la Autentic, se pregateste pentru lansarea albumului ce va avea loc Miercuri 11 aprilie 2007. Pe 21 aprilie va fi un spectacol la Sala Radio, pe 23 la Sibiu, pe 25 aprilie la Turda iar pe 25 aprilie un concert la Cluj. Toate concertele sunt facute pentru lansarea albumului “Floare albastra”.

Cristina Andone si Bogdan Olteanu au venit in emisiune alaturi de fiica lor Theea care a facut atmosfera in platou. Sunt impreuna de 10 ani ; s-au intalnit la un Rvelion si de atunci sunt fericiti alaturi de cei doi copii ai lor.

Damian Draghici este de 5 luni de zile in Romania, el fiind stabilit in Statele Unite ale Americii. Are un proiect pentru Romi si a instituit o trupa Damian & Brothers.
Proiectul sau tinteste talentul romilor si este adresat lor. A concertat in Italia, Anglia impreuna cu trupa sa. Este ambasadorul egalitatilor de sanse, distictie inmanata de domnul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Militeaza pentru drepturile Romilor.
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Lun Apr 09, 2007 9:59 pm

ce mult am pierdut..nu am avut cum urmari emisiunea:(
hana
membru
membru

Mesajde drops » Lun Apr 09, 2007 10:24 pm

Frumoasa emisiunea de azi, m-am distrat copios cu Teo, o admir pentru energia si temperamentul sau.

Am dansat pe melodiile lui Mirabela. Daca am inteles bine o v-om vedea si maine seara la Teo.

In platoul emisiunii a fost o atmosfera de sarbatoare intr-o familie mare care au avut invitati prieteni dragi.

Mi-e draga Teoviziunea.

Felicitari Teo esti cea mai scumpa!Imagine
ImagineImagineImagineImagine

" Bucuria este rugăciune. Bucuria este tărie. Bucuria este o plasă a dragostei cu care prinzi suflete. " Maica Teresa
drops
membru
membru

Mesajde adrian » Lun Apr 09, 2007 10:34 pm

http://www.clubulbucuriei.ro pune la dispozitie in fiecare zi de luni pana vineri un rezumat al editiei + invitatii de a doua zi!
adrian
membru
membru

Mesajde Jokep » Lun Apr 09, 2007 11:41 pm

Super ideeee,bv :-6
Jokep
membru
membru

Mesajde hana » Mar Apr 10, 2007 9:32 am

Foarte bine :-6
hana
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Apr 10, 2007 12:11 pm

adi scrie:Editia: 6 din 9 aprilie 2007

Invitati emisiunii au fost:

Romanita si Albert Iovan
Mirabela Dauer si Raul
Bogdan si Cristina Olteanu insotiti de fiica lor Theea
Damian Draghici & Brothers.

Prima parte a emisiunii nu am reusit sa o prind , insa de la interpretarea Mirabelei Dauer am vazut si eu ! M-a amuzat teribil fetita Theea cum facea tot ceea ce i se spunea sa nu faca !
Mi-au placut si Damian & Brothers , felul lor de a-si canta veselia si de a-si pastra traditiile !

Nu ma mai satur privind-o pe Teo ! Pacat ca emisiunea tine atat de putin ! Oare nu s-ar putea sa dureze macar doua- trei ore ??? :-1 :-1 :-1
Adina
membru
membru

Următorul

Înapoi la TeoViziunea