tam scrie:cu respect,imi permit sa comentez o situatie care ma depaseste...de fapt,nu o comentez..nu mi-as permite...incerc sa spun cum vad eu lucrurile acum...
ma doare atat de tare tot ce se petrece..incat mi se pare ireal..si oricat mi-as dori ca totul sa nu fie adevarat,din nefericire ESTE...oricat mi-as dori eu (incerc sa vorbesc in numele meu...) sa o vad pe Teo "pe sticla"..pentru moment mi se pare imposibil..pentru ca,daca esti o particica din ea si sufletul ei...nu te-ai mai intoarce niciodata aici...in acest domeniu....are atat de multe de daruit si aratat sub foarte si alte multe forme..incat nu stiu daca mai merita...sa continuie ceva doar de dragul unei pasiuni pe care a facut-o pentru televiziune....nu toate pasiunile sunt si izbanzi continue....
de multe ori ma gandesc,ca aceasta televiziune...a rapit-o unor altor si altor actiuni, care mai de care mai adevarate si pentru noi si pentru ea...
egoismul din mine spune..oriunde ar fi...numai sa fie...s-o vad eu acolo la televizor...asa cum imi intalnesc prietena din copilarie (nu-i o ironie...doar o asemanare...pentru ca sunt impreuna cu Teo de vreo 13 ani zilnic...)...zi de zi..sau cand nu o vad...sa vorbesc putin cu ea,sa-mi dea puteri...dar simtul realitatii si respectul pentru echipa TEO...imi spun ca trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul,ca acesti oameni vor fi aceeasi si dincolo de "sticla"...si vrand nevrand...ei sunt vedetele noastre..despre care probabil vom sti permanent ce fac,fie ca ei vor sau nu....si mai stiu...ca peste toate rautatile lumii in care traim...vom sti numai de bine...eu sigur da.
sunt obosita rau..nu stiu daca a-ti inteles ceva,poate nici nu trebuie...am scris pentru ca aici e o bucatica din sufletul ei...si stiu ce spun...
.....din sufletul ei si al nostru....al meu....
o seara buna...fiti optimisti..maine poate fi mai rau...
atata adevar si sinceritate in gandurile tale, tam

si chiar doare, sfasietor de tare doare tot ce se intampla...
ma bucur enorm ca prima ta postare n-a fost si ultima