• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Se incheie un nou capitol. Teo se retrage din televiziune.

Discutii legate de TEO TRANDAFIR

Se incheie un nou capitol. Teo se retrage din televiziune.

Mesajde adrian » Lun Noi 10, 2008 4:08 pm

ImagineCu durere in suflet si cu lacrimi in ochi scriu aceast articol. Daca timp de mai bine de 15 ani, ne-am bucurat de zambetul si de bucuria ei, acum nu vom mai avea parte de acest lucru.

Sunt Adrian Vrauko, un telespectator fidel al emisiunii TEO, indiferent de televiziune la care a fost, indiferent de ce zile a avut, indiferent de invitatii emisiunii, ma uitam pentru ca imi alina un mare gol din viata mea: Familia.

Si sunt 100% sigur ca nu sunt singurul. Nu mi-a fost usor sa aud vestea si nici sa mi se confirme. Ne leaga o prietenie veche si care va dura pana la finalul vietii. Indiferent de ce se va intampla, indiferent de ce va fi in cariera ei, eu vor ramane Adi, din Arad, cel care a creat un loc pentru bucurosii ei, pentru cei ce au dorit s-o critice, pentru cei ce chiar doreu sa aiba un astfel de loc.

Teo pentru mine inseamna acel ceva pe care-l astept in fiecare zi, si a carui lipsa o duc in weekend. Acum aceea lipsa se prelungeste, sper eu, pe o perioada determinata.

TEO, imi permit sa iti vorbesc acum la per-tu, pentru ca noi doi avem o relatie dincolo de acele ecrane, dincolo de ziua in care ne-am zambit live pentru prima data.
Locul tau este pe sticla, da stiu, este "un mediu urat" ,televiziunea care se face acum asa cum si tu ai declarat. Dar va veni ziua in care televiziunea va fi ceea ce-ti doresti. Sunt sigur de asta,stiu ca nu sunt Dumnezeu, stiu ca ma pot insela, dar acum inima imi spune clar
TEO esti si vei ramane in televiziune, indiferent daca o perioada nu te voi mai vedea.

Nu este vorba de fanatism sau de obsesii. Este pura realitate, cea care trebuie sa fie.

Imi doresc sa ne fie bine, TIE si Noua.

Acum va las cu interviu, in exclusivitate dat pentru site-ul:
www.paginademedia.ro

Prima TV a rupt colaborarea cu Teo

teo-trandafirPrima TV nu a mai prelungit contractul cu echipa care realiza Teo Live. Urmare a deciziei, Teo Trandafir va pleca de la Prima TV, mai devreme decât prevedea contractul ei. Vedeta avea contract până la sfârşitul anului viitor, iar echipa un alt contract, separat, până la sfârşitul acestui an.

Într-un interviu acordat paginademedia, Teo Trandafir vorbeşte despre motivele despărţirii de Prima, după mai puţin de un an de emisie şi despre ce va face în continuare.

Petrişor Obae: Ce s-a întâmplat?
Teo Trandafir: E simplu. Echipa care realiza Teo Live avea contract până la sfârşitul anului şi nu i s-a prelungit contractul. Eu aveam două posibilităţi. Aşa mi s-a spus, nu neapărat cu aceste cuvinte: rămâi şi prezinţi o altă emisiune sau îţi vezi de drum. Am ales să îmi văd de drum.

De ce?
Până la urmă, echipa m-a făcut pe mine cine sunt acum. Dacă nu sunt ei, care să facă tot, să sune invitaţii, să se ocupe de producţie, nu iese nimic. Cum ar fi fost să plece echipa, iar eu să rămân? Consider că este o chestiune de morală.

Şi ce vei face?
Mă las de televiziune. Consider că acum nu se mai poate face televiziune aşa cum înţeleg eu că ar trebui să se facă. Mi se pare urât, deşănţat. Am văzut bărbaţi îmbrăcaţi în mirese, pe fundul cărora scria mascul. Astfel de lucruri poate sunt bune la televizor, dar nu le poţi face fără să laşi din propria demnitate.

Şi cu ce o să te ocupi?
Acum chiar nu ştiu ce o să fac. Tragem din răsputeri să rămânem împreună. Habar nu am exact, dar putem să ne ocumpăm de multe: firmă de producţie, de evenimente, de PR, marketing, orice.

Televiziune nu?
Nu prea mai avem unde să facem televiziune cum ştim noi. Noi am învăţat să aducem invitaţi în studio, care să se simtă bine. Care să nu fie chemaţi pentru ceva, iar în platou să-şi dea seama că alta este tema de discuţie. Nu chem niciodată oameni în direct ca să îmi bat joc de ei.
În capul meu sunt mii de secrete, de la oameni importanţi, dar ce este off the record, eu păstrez off the record.

Nu crezi că ar trebui, poate, să vă schimbaţi şi voi modul de a face televiziune?
Nu este suficient. În momentul de faţă, mi se pare că sunt prea depăşită de evenimente.

Dar dacă o să te sune Sârbu?
Mi-am dorit atât de mult acest moment, încât nu mai cred că se va întâmpla. Sunt deja trei ani de atunci, am încetat să mai sper.

Până când rămâi pe TV?
Ultima emisiune va fi pe 28 noiembrie, deşi contractul echipei era până pe 31 decembrie 2008. După 28 noiembrie, intrăm în vacanţă.

De ce crezi că au decis întreruperea contractului?
Orice emisiune în direct, cu invitaţi, costă mai mult decât un serial de mâna a doua. Producţia unui program este însă foarte scumpă. Implică maşinişti, tehnicieni, grijă pentru invitaţi, deconturi şi multe altele. Pe de o parte, îi înţeleg şi pe cei de la Prima TV.

Ţi s-a reproşat că eşti o vedetă prea scumpă?
Nu. Dacă discuţia era la acest nivel, ajungeam la o înţelegere.

Spui că nu te regăseşti în piaţa TV. Ce emisiuni îţi plac, însă?
Îmi place Mircea Badea. Îmi mai plac Răzvan şi Dani. Am senzaţia că mă uit în oglindă şi văd ceea ce făceam dimineaţa acum mulţi ani, dar adaptat la piaţa de acum. În rest, nu prea am la ce să mă mai uit.

Ce nu îţi place?
Îmi place Dan Negru ca persoană, dar nu ceea ce face el. Nu îmi place Răi, da buni. Nici Confidenţial, de fapt genul acesta de talk-showuri nu îmi place.
adrian
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Re: Se incheie un nou capitol. Teo se retrage din televiziune.

Mesajde Adina » Lun Noi 10, 2008 4:23 pm

cu lacrimi in ochi am citit ce-ai scris, Adi. si tot cu lacrimi in ochi scriu si eu... mi-am dorit din suflet sa nu se intample asta vreodata! chiar nu ma pot stapani din plans...
dar Teo stie cel mai bine ce trebuie sa faca! noi ramanem aceiasi, prietenii ei!
Imagine La multi ani, surioara! Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde hana » Lun Noi 10, 2008 6:25 pm

lacrimi...plang si in momentul asta chiar sunt goala, fara cuvinte
TE IUBESC,TEO! ?6! ?131!
hana
membru
membru

Mesajde gabrielle » Lun Noi 10, 2008 10:19 pm

imi pare rau de ceea ce am citit ?123! dar Teo stie ca noi o iubim si tot o sa stim despre ea ca ea nu isi paraseste prieteni ?131! te iubesc Teo ?131! oriunde si orice ai sa faci ?6!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde adrian » Mar Noi 11, 2008 12:07 am

TEo in [url=click.ro]Click[/url]
Regină a divertismentului pe vremea când lucra la Pro TV, Teo se află acum într-un mare impas profesional. Supusă unui lung şir de presiuni din partea boşilor de la Prima TV, din cauza audienţelor scăzute, prezentatoarea emisiunii “Teo Live” a răbufnit. Vedeta ne-a dezvăluit motivele pentru care pleacă de la Prima, precum şi planurile de viitor.

Click!: Este adevărat că ai reziliat contractul cu Prima TV?
Teo: Am fost nevoită să reziliez, deşi eu semnasem până în 2010. Echipei mele i se termină contractul luna aceasta, iar eu nu pot face nimic fără ei. Am crescut împreună. Mi s-a propus să rămân în continure la Prima, dar am refuzat. Probabil voiau să mă bage într-o emisiune gen “Megastar”.

În prezent, negociezi cu alte posturi TV?
Nu negociez cu nimeni. Mă retrag din televiziune şi nu mă mai întorc în veci. Sunt mult depăşită. Nu mai fac audienţă. În general, nu e bine să te faci de râs, aşa că mai bine mă retrag cât încă mai am puţin succes.

Şi ce te vezi făcând în viitor?
Încă nu m-am gândit. Aştept să treacă Sărbătorile. O să-mi fac propria firmă, dar încă nu m-am hotărât în ce domeniu.

Privind în urmă, cum ţi-ai descrie cariera?
Am trăit o aventură din 1994 până astăzi. La Pro TV a fost casa mea şi aşa va rămâne întotdeauna. În rest, totul este o junglă, din care vreau să scap. Simt nevoia să mă protejez.

Şi, totuşi, te-ai mai întoarce în televiziune?
Ar trebui ca oferta să fie cu adevărat tentantă. Simt că pot mai mult de-atât. Singurii care ar putea să mă exploateze sunt cei de la Pro TV, dar cum ei nu mă vor... Eu emisiuni cu ceai de muşeţel nu mai fac. L-am invitat pe Al Bano, am făcut 0.2 audienţă, nu ştiu ce să mai zic, mă depăşeşte sistemul. Acum, vreau să mă ocup de fiica mea, Maya.

Când vei avea ultima emisiune?
Pe data de 28 noiembrie. Când voi lua şi ultimul salariu.

Uite unde a lucrat

Teo a făcut primii paşi în televiziune în anul 1994, la Tele 7abc, unde a prezentat, alături de Mircea Badea, emisiunea matinală “Bună dimineaţa, România”. Trei ani mai târziu, cei doi s-au mutat la Antena 1, unde au lucrat împreună până în anul 2000.

Atunci, Teo a acceptat oferta trustului Pro şi a prezentat la Pro Tv cea mai urmărită emisiune de divertisment din România, intitulată sugestiv, “Teo”. În anul 2006, cariera lui Teo avea să ia o cu totul altă turnură. Ea a acceptat funcţia de director al postului Romantica, lansat în martie 2007, însă şi-a dat demisia la sfârşitul aceluiaşi an, când s-a mutat la Prima Tv.
adrian
membru
membru

Mesajde adrian » Mar Noi 11, 2008 12:09 am

TEo: Evenimentul Zilei
Teo Trandafir: „Mă las de televiziune!“
După ce a renunţat la contractul cu Prima TV, vedeta doreşte să se implice în proiecte de marketing sau în producţia şi organizarea de evenimente.

O ştire-bombă a explodat ieri pe piaţa televiziunilor româneşti. Teo Trandafir a încheiat contractul cu postul Prima TV, unde realiza emisiunea “Teo Live”. Decizia a fost luată după ce postul de televizune i-a comunicat vedetei şi echipei sale că emisiunea nu va mai fi realizată începând cu data de 1 decembrie. “Deşi Teo Trandafir este o vedetă consacrată, îndrăgită de telespectatorii din România, emisiunea “Teo Live” nu a răspuns aşteptărilor publicului-ţintă al postului Prima TV”, anunţă postul TV într-un comunicat de presă.

Teo spune că decizia ei reprezintă de fapt o formă protest faţă de felul în care patronii actuali înţeleg, în prezent, să facă televiziune. “Au existat două contracte: cel al echipei (care expiră acum, la sfârşitul acestui an) şi contractul meu, care mai dura un an de zile. Contractul echipei a fost întrerupt unilateral, au refuzat să-l prelungească, fără să ofere nici o explicaţie”, a explicat Teo pentru Evenimentul Zilei.

Întrebată ce i-ar fi determinat pe patroni să ia o astfel de decizie, cu riscul ca vedeta să le părăsească postul, Teo a spus că I s-a sugerat să colaboreze pentru altă emisiune, perspectivă care nu I s-a părut realizabilă. “Prima TV are echipe complete, pentru nişte emisiuni care merg, aşa că n-am cum să mă lipesc de altceva. În ceea ce priveşte motivele, eu îi înţeleg. Într-o situaţie ca aceasta, de criză, pe care o traversăm cu toţii, încerci să-ţi reduci costurile la maxim. Este firesc să scoţi o emisiune în direct, care implică costuri foarte mari, pentru ca să salvezi ce se mai poate salva”, spune ea.

“Rămâi sau îţi vezi de drum”

“Eu aveam două posibilităţi. Aşa mi s-a spus, nu neapărat cu aceste cuvinte: rămâi şi prezinţi o altă emisiune sau îţi vezi de drum. Am ales să îmi văd de drum. Până la urmă, echipa m-a făcut pe mine cine sunt acum. Dacă nu sunt ei, care să facă tot, să sune invitaţii, să se ocupe de producţie, nu iese nimic. Cum ar fi fost să plece echipa, iar eu să rămân? Consider că este o chestiune de morală”, explică vedeta de ce a ales să meargă împreună cu foştii săi colegi, într-un interviu acordat site-ului paginademedia.ro.

Teo Trandafir este convinsă să meargă mai departe împreună cu foştii săi colegi, dar deocamdată niciunul dintre ei nu ştie încotro. Nici măcar domeniul spre care Teo şi echipa sa se va îndrepta nu este încă cunoscut – “nu au avut timp să se întâlnească şi să discute, totul a venit prea repede”. Teo admite că se gândeşte serios să renunţe la televiziune, să părăsească domeniul care a consacrat-o. “Mă las de televiziune. Cunosc mulţi oameni care nu lucrează în televiziune şi sunt foarte fericiţi”, priveşte senin situaţia vedeta. Întrebată de EVZ dacă ar putea sta departe de micul ecran, Teo răspunde: “Nu sunt disperată după apariţii publice. Am stat 15 ani în televiziune şi sunt sătulă de apariţii publice”.

“Acum chiar că nu ştiu ce o să fac”

“Acum chiar nu ştiu ce o să fac. Tragem din răsputeri să rămânem împreună. Habar nu am exact, dar putem să ne ocumpăm de multe: firmă de producţie, de evenimente, de PR, marketing, orice”, dă câteva sugestii vedeta, pe paginademedia.ro.

Delia Vinţan-Matei, membru principal al echipei lui Teo, dezvăluie, culisele acestei decizii uimitoare: “Nouă nu ni s-a spus nimic, nici că ni se prelungeşte contractul, nici să plecăm. Am fost anunţaţi doar că emisiunea nu va mai fi difuzată în direct începând cu 1 decembrie.

Contractul nostru era până la sfârşitul anului. Sunt parte a acestei echipe de opt ani de zile”. Precizând că “este pentru prima dată în istorie când o vedetă se alătură echipei şi decide să rămână alături de ea”, Delia Vinţan confirmă că este vorba de “un final de proiect în televiziune”: “Ne oprim pentru moment, după atâţia ani de televiziune”. Echipa noastră numără, pe partea redacţională, şase oamnei (doi vin încă de la Tele 7abc), şi cu Teo şapte, pentru care “s-a confundart meseria cu prietenia şi chiar cu familia”, spune ea.

“Nu prea văd unde ar putea reapărea Teo”

“Scăderea de rating a lui Teo vine din două motive. Primul e că formatul emisiunii ei nu e la fel de bine pus la punct precum cel de la Pro TV. O vedetă cu mult mai puţine calităţi intrinseci decât Teo, respectiv Măruţă, performează bine pe fostul ei segment de la Pro TV”, explică pentru EVZ analistul media Iulian Comanescu. “Dar mai trist pentru Teo este că muzicienii şi celelealte mini-vedete din care aceasta consumă câte trei pe emisiune - şi pe care “i-a făcut oameni” în bună parte - nu se mai prea înghesuie la ea de când nu mai e la Pro TV”, adaugă el.

Dacă telefonul de la Adrian Sârbu, pe care zice că îl aşteaptă de trei ani, nu vine, nu prea văd unde ar putea reapărea Teo”, mai spune Iulian Comănescu. “S-ar putea găsi un contract. Dar nu asta e problema ei. Problema ei e că are nevoie de o producţie pe măsură. S-a văzut şi la Florin Călinescu cât contează un format bun, pe care acesta nu-l mai are de ani de zile. Echipa cu care a plecat Teo la Romantica şi Prima nu a reuşit să-i asigure acest format. N-o văd relansată decât într-o emisiune diferită şi bine pusă la punct, iar în televiziunile româneşti, în afară de vreo două producţii Lazarov, “Dansez pentru tine” şi alte câteva excepţii gen “Bazar” de pe TVR 2, nu există astfel de formate”, conchide Comănescu. Conform analistului media Iulian Comănescu, emisiunea “Teo Live” înregistra un rating foarte mic, în medie de un punct şi ceva, până în două, incomparabil cu ceea ce se întâmpla la Pro TV, unde Teo se bucura de un rating între 5 şi 6 puncte.

"Nu sunt disperată după apariţii publice. Am stat 15 ani în televiziune şi sunt sătulă de apariţiile publice. (...) În ce priveşte motivele, eu îi înţeleg. Într-o situaţie ca aceasta, de criză, pe care o traversăm cu toţii, încerci să-ţi reduci costurile la maxim. Este firesc să scoţi o emisiune în direct, care implică costuri foarte mari, pentru ca să salvezi ce se mai poate salva." - Teo Trandafir, realizator de televiziune

NEMULŢUMIRI

Trei mutări în trei ani

Plecarea de la Prima TV este a treia mutare spectaculoasă pe care o face Teo Trandafir, în trei ani. În vara lui 2006, vedeta a părăsit postul care a consacrat-o, Pro TV, unde lucra din 2001, pentru Romantica TV a lui Sorin Ovidiu Vîntu. Motivul plecării bruşte a fost o neînţelegere cu Adrian Sârbu: Teo a plecat într-o excursie plătită de Kanal D, în Turcia, pe când lucra încă la Pro TV, înfuriindu-l pe managerul trustului, care bănuia că Teo a negociat cu Dogan. La Romantica TV, Teo a ocupat iniţial şi funcţia de director general, pe lângă cea de realizator al emisiunii „Teoviziunea“, însă, după câteva luni, a renunţat la poziţia de management. Realitatea Caţavencu a relansat Romantica TV pe 1 mai 2007, suma vehiculată atunci pentru transferul vedetei fiind de circa 400.000 de euro pe an. În toamna anului trecut, după luni de emisiuni cu o audienţă scăzută, Teo a făcut o nouă mutare, la Prima TV. Din ianuarie, vedeta a început showul de divertisment „Teo Live“, un format asemănător cu cel de la Pro TV şi Romantica. Cel mai bine plătit star TV din România a debutat în televiziune în 1994, la Tele 7abc, în formula de succes Teo - Mircea Badea.
adrian
membru
membru

Mesajde adrian » Mar Noi 11, 2008 12:12 am

TEO - Gandul
FINAL Vedeta a încetat colaborarea cu Prima TV

Şomera Teo Trandafir: „Sunt prima victimă a crizei“
Varianta oficială şi sobră sună aşa: „După două sezoane la Prima TV şi o campanie susţinută de Teo în vara acestui an, pentru ajutorarea copiilor talentaţi, emi­siunea “Teo Live” se apropie de final.

În urma negocierilor dintre conducerea postului Prima TV şi Teo Trandafir, privind continuarea emisiunii “Teo Live” anul viitor, ambele părţi au căzut de comun acord asupra încheierii colaborării”, se arată într-un comunicat remis presei de Biroul de Comunicare şi Relaţii Publice al postului.

În document se mai specifică faptul că despărţirea lui Teo de Prima TV s-a produs „în condiţii amiabile”, iar motivaţia „divorţului” este în egală măsură flatantă şi dură: „Deşi Teo Trandafir este o vedetă consacrată, îndrăgită de telespectatorii din România, emisiunea “Teo Live” nu a răspuns aşteptărilor publicului-ţintă al postului”.

Ce s-a întâmplat, de fapt: contrac­tul echipei emisiunii expira la sfâr­şitul acestui an, iar oficialii Prima Tv au decis să nu-l mai prelungească. În aceste condiţii, Teo avea de ales: ori rămâne la actualul serviciu, cu alţi colegi, şi se înhamă la o nouă emisiune, ori pleacă. Deşi propriul său contract ar mai fi durat până la 31 decembrie 2009, a ales a doua variantă.

Mai multe detalii despre actuala stare de lucruri, direct de la sursă:

- Cum ai descrie situaţia?

- Ce să zic? Am ajuns şomeră. Sunt prima victimă a recesiunii din România.

- Ce faci, te apuci să-ţi cauţi de muncă?

- Vin sărbătorile, cine mai lucrează din 15 decembrie până pe 15 ianuarie? Iar până la 15 decembrie mai e un pic. Aşa că mai aştept.

- Din 16 ianuarie, încerci să găseşti ceva de făcut. Tot televiziune sau încerci să te ţii departe de asta?

- Nu, dacă am posibilitatea să nu fac sticlă, nu mă mai apropii. În afară de Pro Tv, nu prea mi-a plăcut pe nicăieri... Mai degrabă aş încerca radio sau presă scrisă....

- Dar de vremurile în care făceai echipă cu Mircea Badea nu ţi-e dor?

- Ba da, dar cine să se mai uite la aşa ceva? Acum e nevoie de sex şi droguri, eu la asta nu mă pricep. Mircea e în prea mare succes şi pe prea mare val, ca să se lege la cap cu mine. Eu sunt ultimul om. Dar dacă el ar vrea, aş zice „Hai să vedem”. El să vorbească, eu să fac aripi pe lângă el.
adrian
membru
membru

Mesajde adrian » Mar Noi 11, 2008 12:13 am

TEO CANCAN
Teo confirma informatiile exclusive aparute in CANCAN
"Sper sa nu mai apar la TV niciodata. Jur!"
La doua saptamani dupa ce Cancan anunta in exclusivitate ca Teo Trandafir pleaca de la Prima TV, ieri, moderatoarea a recunoscut ca a incheiat colaborarea cu acest post TV. Dezamagita de tot ceea ce i se intampla, moderatoarea se gandeste sa puna punct odata pentru totdeauna carierei in televiziune.

Anuntata mai ceva ca uraganul Katrina, recesiunea financiara, care a afectat mapamondul, loveste din plin televiziunile autohone care sunt sustinute de concerne de peste hotare si face prima victima in randul vedetelor consacrate din Romania: Teo Trandafir. Dupa ce a facut istorie in televiziune, cu audientele inregistrate de emisiunile moderate de ea, Teo paraseste Prima TV cu un gust amar. "Sper sa nu mai apar la TV, niciodata. Jur! Nu mai am unde sa ma duc, nu ma mai potrivesc pietei. Acum emisiunile se fac in chiloti si, de cele mai multe ori, sunt prezentate de barbati imbracati in mirese. Nu ma mai potrivesc formatelor, cerintelor, nu stiu sa tin astfel de productii. Vreau sa fac altceva decat televiziune", declara Teo cu tristete.
Vinovati de aceasta situatie se pare ca sunt bosii de la Prima TV, cei care au primit directive clare de la conducerea concernului Pro Siben sa reduca costurile productiilor proprii sau sa le elimine pe cele care nu aduc profit din publicitate. Stransa cu usa de conducere, prezentatoarea emisiunii Teo live a fost nevoita sa se declare infranta, dupa ce contractele de colaborare ale colegilor sai de echipa, printre care se numara si cel al producatoarei Andreea Godeanu, nu au mai fost prelungite. "Ce puteam sa fac eu? Ei (n.r. - directorii de la Prima) nu au mai dorit sa prelungeasca contractele celor din echipa mea, contracte care expirau la 31 decembrie anul acesta. Normal ca m-am opus, iar ei au reziliat contractul. Eu eram sub contract pana in 2010, insa, cum puteam sa fac emisiunea fara echipa mea?!", ne-a declarat Teo.

Nu negociaza cu Kanal D

"Nu sunt in negocieri cu nimeni. Nu am fost contactata de cei de la Kanal D, asa cum s-a speculat, si cred ca, daca aveau de gand sa ne ia, pana acum ne cautau. Habar nu am ce o sa fac in continuare. Probabil o sa astept sa treaca alegerile si Sarbatorile si o sa ma gandesc dupa", sustine prezentatoarea care va fi nevoita sa "mearga la serviciu" si sa-si tina emisiunea pana in ultima zi a acestei luni.
Pentru site-ul www.paginidemedia.ro Teo a povestit ce va face in viitor: "Acum chiar nu stiu ce o sa fac. Tragem din rasputeri sa ramanem impreuna. Habar nu am exact, dar putem sa ne ocupam de multe: firma de productie, de evenimente, de PR, marketing, orice".
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Mar Noi 11, 2008 12:31 am

adrian scrie:- Dar de vremurile în care făceai echipă cu Mircea Badea nu ţi-e dor?

- Ba da, dar cine să se mai uite la aşa ceva? Acum e nevoie de sex şi droguri, eu la asta nu mă pricep. Mircea e în prea mare succes şi pe prea mare val, ca să se lege la cap cu mine. Eu sunt ultimul om. Dar dacă el ar vrea, aş zice „Hai să vedem”. El să vorbească, eu să fac aripi pe lângă el.

si Mircea a zis in seara asta la emisiune ca ar fi ceva sa mai lucreze impreuna, poate chiar la ANtena 3
Da, Doamne!
hana
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Noi 11, 2008 9:46 am

asta este inca o dovada ca Teo este intai OM si apoi vedeta, pentru ca, asa cum echipa a urmat-o in necunoscut, asa isi urmeaza si ea echipa in necunoscut.
eu am incredere in ea si inca astept emisiunea aceea in care sa-i vad expusa inteligenta si cultura ei in toata splendoarea. ar fi bine daca s-ar orienta pe moment spre radio, pentru ca e iubirea ei dintai si este mai putin expusa la mizerii. (oh, mi-e groaza sa ma gandesc ce comentarii vor apare. )

orice va fi, e omul care ne-a adunat aici, ne-a dat posibilitatea sa ne exprimam, ne-a facut sa ne descoperim. ii datoram sa fim la fel de buni, oriunde va fi si oriunde vom fi de acum inainte.
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde xen@ » Mar Noi 11, 2008 9:58 am

Regret aceasta decizie si consider ca este o pierdere. Teo demonstreaza inca o data ca intr-adevar stie sa respecte anumite principii si refuza sa mearga mai departe in niste conditii defavorabile..Isi respecta echipa si stie sa aprecieze omul, de aceea si ea este apreciata ca om! Oricum, a demonstrat ca stie sa isi faca f bine meseria, atunci cand i se ofera mediul potrivit, sau formatul potrivit!
Orice ar face de-acum inainte sper sa ii aduca linistea de care are atata nevoie ?6! .
ImagineImagineImagine
xen@
membru
membru

Mesajde xen@ » Mar Noi 11, 2008 10:06 am

hana scrie:
adrian scrie:- Dar de vremurile în care făceai echipă cu Mircea Badea nu ţi-e dor?

si Mircea a zis in seara asta la emisiune ca ar fi ceva sa mai lucreze impreuna, poate chiar la ANtena 3
Da, Doamne!

Chiar ca ar fi interesant, Mircea Badea si Teo la antena 3 ... ar intrece pe multi... ar face o echipa buna, parerea mea ;;)
ImagineImagineImagine
xen@
membru
membru

Mesajde Jokep » Mar Noi 11, 2008 4:34 pm

Traim si vedem
Jokep
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Noi 11, 2008 10:15 pm

asa e si eu l am auzit pe Badea :)si mie mi ar placea sa ii revad impreuna ?131!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Noi 24, 2008 3:26 pm

“Cu bine, TEO!” asa era intitulat un material prezentat ieri la stirile de la ora 18 pe postul prima tv. Vocea Cristinei Topescu ne spunea o “lectie despre prietenia adevarata” invatata de la Teo Trandafir.
Intrebata ce inseamna prietenia, Teo a spus ca a invatat ce inseamna de la Mircea Badea, pe care l-a simtit si-l simte ca un prieten adevarat, ca un frate. A spus ca prietenia inseamna sa uiti de tine si sa-ti pese numai de acel prieten cand se afla la-ncercare, ca secretul ramane secret, ca un prieten il certi numai intre patru ochi si ca un astfel de prieten este Andreea Godeanu!
Povestea ca de cate ori auzea de cineva ca-i bolnav, facea tot ce tinea de ea si apoi se gandea “bine ca n-a fost Andreiuta mea”! “De-ar muri Andreea, eu as muri…” a spus TEO!
A fost un material atat de frumos si emotionant! A vorbit si Andreea si Tantelu despre Teo!
Am plans, m-am bucurat si m-am intristat! Vocea Cristinei Topescu spunea la final, trist, “cu bine, TEO!”
Adina
membru
membru

Mesajde adrian » Vin Noi 28, 2008 6:41 pm

TEO un sfarsit. Un nou inceput

Astazi a fost ultima emisiune pe care TEO a prezentat-o la Prima Tv. Este un sfarsit, dar acest sfarsit face loc unui nou inceput. O stiu pe TEO de foarte multi ani, iar de 2 am ocazia sa pot vorbi cu ea. Sunt Adrian Vrauko, un baiat de 18 ani din Arad care a creat aces loc unde sunteti acum, in primul rand pentru TEO si in cel de-al doilea pentru oamenii ce o iubesc sau pentru cei ce au ceva de spus in legatura cu ea. Imediat dupa plecarea de la Pro Tv, legaturile noastre s-au strans mult mai mult si impreuna am pasit in curtea Romantica Tv, urmand ca tot impreuna sa mergem la Prima Tv, iar acum impreuna ne oprim cu aparitiile la TV, dar nu si cu prieteniile noastre.

Sunt mai mult ca sigur ca TEO nu va disparea de pe micul ecran pentru totdeauna, TEO este facuta pentru noi. Sunt 15 ani decand ea ne-a bucurat si ne-a veselit de fiecare data.

Asa dar de acum in colo, asa cum a fost si mai de mult o sa poti vorbi cu TEO pe clubulbucuriei. Nu este prima data, TEO a intrat de nenumarate ori pe forum, la chat cu bucurosii, a vorbit cu multi dintre voi personal si ne-a primit pe 9 noiembrie in emisiunea TEOViziunea. Nu o data am avut ocazia sa fiu sarbatorit de TEO si de colegii ei.

Dar cum am mai spus, Povestea nu se termina aici!
adrian
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 28, 2008 10:27 pm

ce frumos si bine spus fratioare ?135! ?131!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde criss_marin » Sâm Noi 29, 2008 3:13 pm

Si mie imi pare rau ca a plecat Teo dupa amiezile vro fi triste fara emisiunea ei, abia asteptam sa se faca 16.30 sa inceapa emisiunea.Poate totusi va fi doar un concediu asa cum spunea vineri in emisiune Oreste.Mare pacat ca nu stim sa pretuim valorile pe care le avem, si Teo este o valoare
criss_marin
membru
membru

Mesajde adrian » Sâm Noi 29, 2008 5:00 pm

Adina scrie:“Cu bine, TEO!” asa era intitulat un material prezentat ieri la stirile de la ora 18 pe postul prima tv. Vocea Cristinei Topescu ne spunea o “lectie despre prietenia adevarata” invatata de la Teo Trandafir.
Intrebata ce inseamna prietenia, Teo a spus ca a invatat ce inseamna de la Mircea Badea, pe care l-a simtit si-l simte ca un prieten adevarat, ca un frate. A spus ca prietenia inseamna sa uiti de tine si sa-ti pese numai de acel prieten cand se afla la-ncercare, ca secretul ramane secret, ca un prieten il certi numai intre patru ochi si ca un astfel de prieten este Andreea Godeanu!
Povestea ca de cate ori auzea de cineva ca-i bolnav, facea tot ce tinea de ea si apoi se gandea “bine ca n-a fost Andreiuta mea”! “De-ar muri Andreea, eu as muri…” a spus TEO!
A fost un material atat de frumos si emotionant! A vorbit si Andreea si Tantelu despre Teo!
Am plans, m-am bucurat si m-am intristat! Vocea Cristinei Topescu spunea la final, trist, “cu bine, TEO!”

Si apropo de "buna intentie"
Teo Trandafir: "Mi-au facut necrologul"
Dupa doua sezoane petrecute la Prima TV si o despartire mai mult sau mai putin amiabila, colegii vedetei de televiziune au realizat in cinstea lui Teo Trandafir un material de ramas bun. Realizat pe baza unor interviuri, materialul final, cel care a fost difuzat in timpul stirilor "Focus" de la Prima TV, nu a avut efectul scontat. Mai mult, dupa vizionarea acestuia, Teo a declarat ca fostii sai colegi i-au facut necrologul.

Teo Trandafir paraseste Prima TV cu un gust amar. Dupa ce a marturisit, la jumatatea acestei luni, ca a pus punct colaborarii cu trustul Prima TV si a declarat ca doreste sa se retraga din televiziune, Teo a fost taxata inca o data de fostii sai colegi. De buna credinta, moderatoarea a acceptat sa fie intervievata de echipa stirilor "Focus", alaturi de producatoarea sa, Andreea Godeanu, si colega sa de platou, Nuami Dinescu, alias Tanta, nestiind insa ca rezultatul final va fi un fiasco total.
"Intentia poate a fost buna, dar, crede-ma, nu ma asteptam ca dupa montare, materialul sa aiba aceasta forma. Mi-au facut necrologul... ce sa mai zic", ne-a declarat Teo.
Ce-i drept, materialul a fost realizat din trei parti: inceputul, care cuprindea o scurta biografie a activitatii profesionale a vedetei, urmat apoi de declaratiile Tantei si ale Andreei Godeanu, care vorbeau despre relatia deosebita care le leaga, iar la final urarile de bun ramas din partea trustului. Identic cu un necrolog." Nu cred ca o sa fac nimic deosebit pentru ultima editie a emisiunii "Teo Live". Mai am cateva editii si trebuie sa le duc la bun sfarsit". Intre timp, in grila postului Prima TV, in locul emisiunii moderate de Teo, bosii de la Prosiebensat1 au decis sa introduca, din prima saptamana a lunii decembrie, reluarile serialului "Nimeni nu-i perfect", sezonul 2.

(S.O.)
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Dum Noi 30, 2008 12:09 am

adrian scrie: Povestea nu se termina aici!

Da,sunt convinsa ca povestea nu se termina aici!
Pentru mine 'povestea nu se termina aici'' e un truism.
Da, un adevar banal, prea evident pentru a fi enuntat pentru ca, fratilor care intrati si ne cititi, aflati ca Teo face partea din viata noastra.Din viata asta banala.Dar e viata noastra.
Cat de banal e ca soarele straluceste, nu?
Dar ce-am fi fara aceasta banalitate?
Cat de banal (in sensul comun,evident) a fost faptul ca zilnic o aveam pe Teo in casa noastra. Ce ne facem fara Teo de-acum incolo pana revine?
Va spun eu: asistam la emisiuni a caror gen este - pornografie spirituala si intelectuala.
Intr-un fel, noi am ales asta.Noi, cei care urmarim prea mult emisiuni in care se barfeste, se cearta careva sau ...cine mai stie (!?)
Vin catre voi,catre toti cei care veti intra pe-aici, cu rugamintea urmatoare: Suntem ceea ce facem, la fel cum suntem si ceea ce alegem sa privim la televizor!
Teo, iti multumesc inzecit pentru toate momentele daruite si inmiit pentru cele ce urmeaza sa ni le daruiesti!
Te iubesc mult. Mult! ?131!
hana
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Dec 04, 2008 11:38 am

adrian scrie:TEO un sfarsit. Un nou inceput

Astazi a fost ultima emisiune pe care TEO a prezentat-o la Prima Tv. Este un sfarsit, dar acest sfarsit face loc unui nou inceput. O stiu pe TEO de foarte multi ani, iar de 2 am ocazia sa pot vorbi cu ea. Sunt Adrian Vrauko, un baiat de 18 ani din Arad care a creat aces loc unde sunteti acum, in primul rand pentru TEO si in cel de-al doilea pentru oamenii ce o iubesc sau pentru cei ce au ceva de spus in legatura cu ea. Imediat dupa plecarea de la Pro Tv, legaturile noastre s-au strans mult mai mult si impreuna am pasit in curtea Romantica Tv, urmand ca tot impreuna sa mergem la Prima Tv, iar acum impreuna ne oprim cu aparitiile la TV, dar nu si cu prieteniile noastre.

Sunt mai mult ca sigur ca TEO nu va disparea de pe micul ecran pentru totdeauna, TEO este facuta pentru noi. Sunt 15 ani decand ea ne-a bucurat si ne-a veselit de fiecare data.

Asa dar de acum in colo, asa cum a fost si mai de mult o sa poti vorbi cu TEO pe clubulbucuriei. Nu este prima data, TEO a intrat de nenumarate ori pe forum, la chat cu bucurosii, a vorbit cu multi dintre voi personal si ne-a primit pe 9 noiembrie in emisiunea TEOViziunea. Nu o data am avut ocazia sa fiu sarbatorit de TEO si de colegii ei.

Dar cum am mai spus, Povestea nu se termina aici!

asa-i Adi, povestea nu se termina aici! cu siguranta! ?131!
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Dec 04, 2008 11:46 am

criss_marin scrie:Si mie imi pare rau ca a plecat Teo dupa amiezile vro fi triste fara emisiunea ei, abia asteptam sa se faca 16.30 sa inceapa emisiunea.Poate totusi va fi doar un concediu asa cum spunea vineri in emisiune Oreste.Mare pacat ca nu stim sa pretuim valorile pe care le avem, si Teo este o valoare

multa lume-i trista acum, dar avem speranta ca va fi doar un concediu!
a nu pretui marile valori este o boala deja si nu stiu cand se va gasi leacul! cel putin daca s-ar cauta antidotul, macar am sti ca ceva bun se face in sensul asta... si ca avem o sansa!

p.s. bun venit, criss_marin ?6!
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Dec 04, 2008 12:05 pm

adrian scrie:
Adina scrie:“Cu bine, TEO!” asa era intitulat un material prezentat ieri la stirile de la ora 18 pe postul prima tv. Vocea Cristinei Topescu ne spunea o “lectie despre prietenia adevarata” invatata de la Teo Trandafir.
Am plans, m-am bucurat si m-am intristat!

Si apropo de "buna intentie"
Teo Trandafir: "Mi-au facut necrologul"
Dupa doua sezoane petrecute la Prima TV si o despartire mai mult sau mai putin amiabila, colegii vedetei de televiziune au realizat in cinstea lui Teo Trandafir un material de ramas bun. Realizat pe baza unor interviuri, materialul final, cel care a fost difuzat in timpul stirilor "Focus" de la Prima TV, nu a avut efectul scontat. Mai mult, dupa vizionarea acestuia, Teo a declarat ca fostii sai colegi i-au facut necrologul. .

Chiar nu mi-a trecut asa ceva prin minte, poate-i chestie de perceptie sau pur si simplu m-am bucurat sa vad un material cu si despre Teo, fara sa-i simt nuanta ascunsa, fara sa-i analizez substraturile! De fapt, vocea Cristinei Topescu, “povestitorul discret”, mi-a sunat ca avand multa caldura si emotie!
Imi pare rau ca, de fapt, a iesit altfel… si ca montarea materialului a stricat emotia si aprecierea ce presupun ca se voiau transmise!
Eu, insa, nu l-am perceput ca pe un… “necrolog”...

adrian scrie:Teo Trandafir paraseste Prima TV cu un gust amar. Dupa ce a marturisit, la jumatatea acestei luni, ca a pus punct colaborarii cu trustul Prima TV si a declarat ca doreste sa se retraga din televiziune, Teo a fost taxata inca o data de fostii sai colegi. De buna credinta, moderatoarea a acceptat sa fie intervievata de echipa stirilor "Focus", alaturi de producatoarea sa, Andreea Godeanu, si colega sa de platou, Nuami Dinescu, alias Tanta, nestiind insa ca rezultatul final va fi un fiasco total.
"Intentia poate a fost buna, dar, crede-ma, nu ma asteptam ca dupa montare, materialul sa aiba aceasta forma. Mi-au facut necrologul... ce sa mai zic", ne-a declarat Teo.
Ce-i drept, materialul a fost realizat din trei parti: inceputul, care cuprindea o scurta biografie a activitatii profesionale a vedetei, urmat apoi de declaratiile Tantei si ale Andreei Godeanu, care vorbeau despre relatia deosebita care le leaga, iar la final urarile de bun ramas din partea trustului. Identic cu un necrolog." Nu cred ca o sa fac nimic deosebit pentru ultima editie a emisiunii "Teo Live". Mai am cateva editii si trebuie sa le duc la bun sfarsit". (S.O.)

Un fiasco total? Ce urat suna…
Imi pare tare rau de dezamagirea provocata de acest material. Poate ca intentia a fost totusi buna, insa nu s-au ridicat la inaltime cei care au montat totul, au fost sub asteptari… nu stiu ce sa mai zic… pacat de gustul amar pe care i l-au lasat lui Teo…
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Dec 04, 2008 12:11 pm

adrian scrie:Intre timp, in grila postului Prima TV, in locul emisiunii moderate de Teo, bosii de la Prosiebensat1 au decis sa introduca, din prima saptamana a lunii decembrie, reluarile serialului "Nimeni nu-i perfect", sezonul 2.

(S.O.)

Oare asta-i cumva dorinta de suicid a postului? Am vazut ca dau tot felul de reluari, fie sitcom, fie “cireasa”, fie orice altceva ?140! … eram doar curioasa sa aflu cu ce vor umple ei timpul acela de emisie… problema lor, dar au pierdut foarte multi telespectatori!!
Adina
membru
membru

Mesajde xen@ » Joi Dec 04, 2008 4:34 pm

sincer...la prima nu prea mai ai ce sa vezi ?133!
ImagineImagineImagine
xen@
membru
membru

Următorul

Înapoi la TEO TRANDAFIR