• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Teo Trandafir

Discutii legate de TEO TRANDAFIR

Teo Trandafir

Mesajde adrian » Mar Sep 26, 2006 10:38 pm

* Eram in clasa a doua cind m-am indragostit de televiziune. Tin minte ca in perioada aceea unchiul meu si-a cumparat televizor. Noi locuiam intr-o mahala unde nu aveam apa si mama ma spala cu apa de la o fantana din curte. Tin minte ca imi placeau foarte mult emisiunile de divertisment – o iubeam pe Margareta Pislaru! – si ma gindeam ce fericiti trebuie sa fie oamenii astia pentru ca imi imaginam eu ca pe ei ii coafeaza cineva care nu-i trage de par si ei nu fac decit sa cinte, sa danseze si sa se distreze toata ziua. Asa a intrat televiziunea in viata mea.

* M-am apucat de televiziune in 1994, dar nu pot spune ca mi-am gasit echilibrul din prima… Eu am gandit Pro Tv din secunda in care am dat cu ochii de televizor. Din exterior mi-am dat seama ca mi s-a-ntamplat acelasi lucru care mi s-a-ntamplat cand am citit Platon. Jumatate din lucrurile pe care le citeam fusesera inventate de mine si eram foarte mandra. Si cand i-am vazut pe oamenii aceia care faceau lucrurile pe care stiam eu sa le fac si n-aveam unde, pe care puteam sa le explic si n-aveam cui… Eram foarte frustrata…

Mai multe
Ultima oară modificat de adrian pe Sâm Noi 18, 2006 8:51 am, modificat 1 dată în total.
adrian
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde cuni » Mar Sep 26, 2006 11:38 pm

Dar de ce a plecat din Pro Tv daca avea atata identitate si echilibru?
cuni
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 27, 2006 12:09 am

Nu stiu daca ai avut timp sa urmaresti emisiunea in care a fost invitata ( 100 % cu Robert Turcescu ) Teo a declarat ca a plecat de la ProTv ... nu stiu exact cum sa iti explic ca sa nu se inteleaga gresit. Deci ea a primit mai multe oferte a fost chemata de domnul Adrian Sarbu in birou, a fost intrebata daca este adevarat ca a primit oferte, si ce are de gand sa faca , probabil indecizia ei la facut pe domnul Sarbu sa: , " Cred ca domnul Sarbu a vrut sa imi de-a o lectie, si mi-a spus esti libera sa pleci"
Am rezumat o declaratie de a lui Teo.
Sper sa fi inteles adevaratul sens al ei.
adrian
membru
membru

Mesajde Bubu}{ » Vin Oct 06, 2006 7:41 pm

nu inteleg de ce conteaza atat de mult faptul k a plecat de la pro...recunosc k o urmaream cand era la antena, am urmarit-o la pro si o voi urmari...imi place de teo, indiferent de televiziunea la care e
Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare; iubirea e un suflet ranit si apoi vindecat de altul
Bubu}{
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Oct 20, 2006 2:33 pm

Bubu}{ scrie:nu inteleg de ce conteaza atat de mult faptul k a plecat de la pro...recunosc k o urmaream cand era la antena, am urmarit-o la pro si o voi urmari...imi place de teo, indiferent de televiziunea la care e

Mai ales pentru cei care urmaresc in general PROTV si urmareau in special emisiunea TEO , conteaza foarte mult . Eu, cel putin, asociam PROTV cu TEO si invers , si cred ca multa lume a simtit asta, probabil si datorita ei, dragei Teo, care a spus tot timpul ca PROTV-ul este "casa" ei si ne-a transmis starea ei de bine si fericirea pe care o simtea in aceasta " casa" . PROTV-ul i-a dat echilibru si identitate (cum spune TEO), iar TEO in schimb aducea PROTV-ului bucurie, fericire, zambete si , bineinteles multi PRIETENI . Ne vom impaca intr-o zi si cu acest "divort" :cry: , si ramanem alaturi de TEO si PROTV, fiecare acolo unde este .
Cu mult drag si admiratie, Adina .
Adina
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Oct 25, 2006 7:33 pm

Teo este acum la Prima Tv, invitata la Carcotasii!
adrian
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Oct 26, 2006 7:16 am

Am simtit o emotie extraordinara sa o vad pe TEO la Carcotasi, si surpriza si bucurie. Ei, vedeti ca e bine sa speri ... Am spus eu ca trebuie sa apara mai repede in casele noastre, ca trebuie sa se indure TEO de noi si iat-o ca a venit. Aceeasi dezinvoltura, veselie. SUPER. Multumim, TEO. Consider ca in semn de recunoastere a valorii , numele TEO a fost scris cu majuscule in emisiune; le multumesc si Carcotasilor pt.surpriza.
Adina
membru
membru

Mesajde Bubu}{ » Joi Noi 02, 2006 12:41 pm

da adina, in mare parte ai foarte mare dreptate, asociam protv cu teo, dar cum atunci cand a plecat de la antena nu au fost mari probleme, cred ca nici de aceasta data nu-si va pierde fanii..pe mine sigur NU :), apropo emisiunea cu teo a fost belea mare...am ras de ma durea burta..mi-e dor de teo pe micile ecrane, dar la carcotasi nu s-ar potrivi e prea finutza pt rautatile lor :D :twisted:
Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare; iubirea e un suflet ranit si apoi vindecat de altul
Bubu}{
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 02, 2006 1:08 pm

Foarte adevarat ceea ce spui, draga bubu, sunt convinsa ca fanii ii vor fi alaturi lui TEO oriunde ar fi, la orice post tv, radio, nu conteaza , doar ca ea chiar se simtea ca acasa la Protv si cred ca a durut in suflet aceasta plecare.( daca ai vazut emisiunea din 18.09.06 de la realitatea, cu Turcescu, unde a fost invitata Teo, cred ca ai sesizat unda de regret si in vocea ei si pe chip; oricum nu a lasat sa se simta prea mult si a transmis atata emotie ,naturalete si sinceritate incat nu poti sa nu te bucuri doar privind-o si ascultand fiecare cuvant).
In ce priveste prezenta ei in emisiunea carcotasilor, mi-a placut si mie foarte mult,m-am bucurat enorm sa o vad dupa atata timp la tv, si ai dreptate ca e prea finuta pentru rautatile lor :twisted:
Oricum si eu raman alaturi de Teo si o astept sa revina in casele noastre , pentru ca in suflete o avem tot timpul. :P
Adina
membru
membru

Mesajde ralusha » Sâm Noi 04, 2006 2:04 am

presupun ca teo nu va mai fi vazuta peste hotare in acest caz
pt mint pro tv interntional era teo si invers ,,,
deseori o caut la ora 18 cand se difuza emisiunea ei si din pacate nu o gasesc ..... :(
ralusha
membru
membru

Mesajde Romy » Sâm Noi 04, 2006 4:33 am

Imagine Ralusha Nici nu stii cit de bine i-mi pare ca mai avem un "vrdnic " reprezentant pe forum !
Spr sa fie " inceputul unei frumoase prietenii " (Casablanca) sincer !
Si un mic cadou de cunostinta :
Imagine
De "linga" tara in care Sfincsi stau de vorba cu Nilul sfint
Va transmit mesaj de "pace" prosperitate si avint !
Imagine
"cine ma ia prea in serios, m-a inteles gresit!"
Romy
membru
membru

Mesajde ralusha » Sâm Noi 04, 2006 11:46 pm

MERSI ..... E TARE SCUMP SA STII CA M-AI DAT GATA CU MICUTUL CADOU ...
ralusha
membru
membru

Mesajde adrian » Sâm Noi 11, 2006 2:45 pm

adrian
membru
membru

Mesajde Romy » Mie Dec 06, 2006 5:45 am

Imagine Daca tot sintem la "capitolul " cadouri
Ce ar fi sa de gindim si la Teo Imagine Ce s-o fi facind ea fara noi ! Imagine Ce ar fi sa-i punem si ei " mititica "un cadout (caci stim ca-i plac)
Imagine
Imagine Imagine
Imagine
Romy
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Dec 08, 2006 9:47 am

Pentru Teo , am trimis o scrisoare Mosului plina cu ganduri bune, si i-am cerut sa-i duca toata dragostea celor din jurul ei , sa-i lumineze viata , sa-i bucure sufletul cu impliniri, sa fie fericita langa dragalasa Maia, si i-am mai scris atat de multe Mosului incat de atunci tot citeste ,dragul de el, ca sa faca fata ....Imagine
..... iar pentru Maia , sacul lui Mos Craciun va fi plin cu daruri, bucurii, si multe,multe altele Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Dec 08, 2006 3:48 pm

Si inca ceva, pentru toti cei care suntem Prietenii Bucuriei si o iubim pe Teo......Imagine
.....am "furat-o" si eu :oops: ,dar cu intentii bune, sa o vedem mai des!
Adina
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Dec 13, 2006 12:01 am

Teo Trandafir este cea mai populara vedeta Tv, premiu decernat de cititorii Tv Mania!
adrian
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Dec 13, 2006 3:39 pm

MERITA DIN PLIN. Ma bucur enorm . Inca o confirmare a valorii lui TEO (nu ca ar fi avut nevoie) . <St>
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Dec 14, 2006 8:18 am

Am urmarit aseara decernarea premiilor TV Mania si am stat cu sufletul la gura pana la sectiunea "cea mai populara vedeta TV" in speranta ca o voi vedea pe Teo. In schimb nu am avut parte de aceasta bucurie si m-am tot intrebat dupa emisiune, incercand sa caut eu vreo motivatie foarte serioasa :roll: , oare de ce Teo nu a fost si ea acolo in sala si cine a fost tanarul care a ridicat premiul in numele lui Teo. Poate stie Adi mai multe amanunte :?: Si am fost inca o data fericita ca si "emisiunea Teo" a fost nominalizata la o alta sectiune. Bine, din punctul meu de vedere, trebuia sa castige si emisiunea , dar probabil sunt eu subiectiva.
Adina
membru
membru

Mesajde adrian » Joi Dec 14, 2006 11:32 pm

Tanarul care a ridicat premiul era de la revista Tv Mania, premiul i-a fost inmanat lui Teo in sediul Realitatea Tv.
adrian
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Dec 15, 2006 8:39 am

Imagine Multumesc Adi pentru informatie, stiam eu de la cine sa solicit detalii :wink: dar tare mult as fi vrut sa o vad pe TEO la decernarea premiului, insa sunt convinsa ca au existat motive temeinice pentru care nu s-a aflat acolo. Oricum o felicit din inima si vreau sa ii daruiesc un buchet de flori Imagine (chiar si simbolic)
Adina
membru
membru

Mesajde Romy » Sâm Dec 16, 2006 8:54 am

Vreti sa spuneti ca din Alba Iulia Teo poate primi Imagine... flori si Tara sfinta e mai prejos La nevoe il trezim chear si pe Imagine "rege" sa-i cinte !
Ce e si cu "batrini " Imagine Astia
Nu vor sa ramina de "caruta " !

!Urmeaza "stampila " lui Carman (......)

Imagine STMPILAImagine Stampilaaaaa ! Imagine
(.......)
Imagine
Romy
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Dec 19, 2006 4:12 pm

Ca sa vezi cum sunt unii !Imagine Nu vor sa se lase nici cum mai prejos . Pai daca reusiti voi sa il treziti pe "rege" s-ar putea sa ne trezim cu inca vreo cativa pe langa el Imagine , veseli nevoie mare , si mai vin si acompaniati de o intreaga orchestra Imagine si Imagine ca sa nu mai spunem de restul... Atunci sa te tii de antrenamente Imagine si distractie pana "ametesti" Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde Romy » Mar Dec 19, 2006 8:08 pm

Imagine Sigur ca i-ti da mina Da eu ..ce sa spun .. la virsta mea ...Imagine
Da totusi i-mi place sa dansez pe "mail" @ Imagine
Imagine
Romy
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Dec 20, 2006 10:54 am

Care varsta, draga Romy? Asa cum te prezinti tu pe acest forum sunt convinsa ca de fapt esti antrenat foarte bine, cam asa...Imagine si cum stim noi ca ai facut o alianta cu URSS :wink: recunoaste ca intodeauna se simt influentele Imagine sau poate cauti vreo scuza pentru ca "spiridusa" ta are grija sa te danseze toata ziua pana "ametesti" Imagine si nu vrei sa te prinzi in hora Imagine ?
Adina
membru
membru

Următorul

Înapoi la TEO TRANDAFIR