• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Teo Trandafir

Discutii legate de TEO TRANDAFIR

Mesajde a domncescu » Mie Sep 05, 2007 12:17 am

esti chiar ... copil..

crezi ca te cred, crezi ca va cred cu minciunile voastre

?

esti chiar copil!
a domncescu
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde carmen » Mie Sep 05, 2007 6:39 am

a domncescu scrie:crezi ca te cred, crezi ca va cred cu minciunile voastre
? !

User a domncescu. Nimeni nu te obliga sa suportati 'minciunile' noastre asa ca, te-as ruga, sa-ti aruncati veninul in alta parte.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Bubu}{ » Joi Sep 27, 2007 12:16 pm

hmmm domnul a domnicescu sau what ever...sorry ca nu am retinut numele....daca Teo nu ar fi citit mesajele inseamna ca nu ar fi stiut de site...si atunci cum se face ca adi a fost in emisiune chiar de ziua lui? ce cadou mai frumos putea primi decat sa fie invitat in emisiunea preferatei lui? sau nu era adi...sa fi fost holograma lui?
Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare; iubirea e un suflet ranit si apoi vindecat de altul
Bubu}{
membru
membru

Mesajde alina-d » Dum Oct 14, 2007 3:38 pm

?itsme!
teo e o dulcik
alina-d
membru
membru

Mesajde adrian » Vin Oct 19, 2007 12:11 am

ImagineNu e o smecherie sa te mariti

A renuntat la fotoliul de director general al postului Romantica pentru ca nu mai avea destul timp pentru Maia. Si pentru ca treaba cu borderourile si alte chestii administrative nu i se asorteaza deloc la culoarea ochilor. Oricit de neverosimil ar parea, acesta este adevarul. Am intilnit-o pe Teo Trandafir pe la 10 seara, dupa ce si-a terminat emisiunea de la Romantica, si-a luat ramas bun de la invitati si a lepadat cizmele cu tocuri cui, pe care le uraste cu multa obida. Asa, in papuci, colanti si tricou, pare un copil care tocmai s-a intors de la joaca. Teo imparte biroul cu prietenii ei cei mai buni: Andreea, Tanta, Emilia, Mihaela, Sebastian, Alex, Marian si operatorii care apar si dispar preocupati. Telefoanele oracaie si miauna, tastele laptopurilor scot scintei. Desi e noapte, se pregateste deja emisiunea de miine. Teo se asaza linga mine si ma priveste cu ochi rotunzi, ca si cum ar intreba: "Ce vrei de la mine?" Pai, as vrea sa stiu cum arata o zi obisnuita pentru Teo. Uite asa: "Ne trezim la noua, fiindca ne culcam tirziu, pe la 2 noaptea. Maia pleaca la gradinita, eu vorbesc la telefon, apoi imi fac exercitiile pe bicicleta, apoi iar telefoane, "Tinar si nelinistit", inregistrat de ieri, "Teoviziunea" in reluare, ca sa vedem pe cine mai certam... Apoi pregatesc mincarea pentru "colega", ca vine de la gradi. Cu soptele, cu momele, mincam. O spal si la 2 e in pat. Spune "Inger, ingerasul meu" si jumatate din "Tatal nostru". Duhovnicul nostru e incintat ca o fetita de trei ani stie deja sa se roage. A aflat pina si Becali ca Teo are o asemenea fetita. Doarme mult, fiindca face aikido la gradinita si vine rupta in doua. Uneori, imi cere sa-i citesc povesti inainte de culcare. Intr-o zi, ma grabeam, si am improvizat o poveste: A fost o data o fata, care s-a facut mare si nu putea sa aiba copii. Regele si regina au plins si s-au rugat la Dumnezeu si El i-a ascultat si i-a trimis fetei un copilas. La sfirsit, Maia a spus: Acuma poti sa-mi citesti si mie o poveste adevarata? Pai, asta pe care ti-am spus-o nu e adevarata? - am intrebat-o. Mi-a dat un raspuns incredibil pentru un copil atit de mic: E o poveste adevarata, dar e povestea ta. Ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat-o pe Maia. Universul meu se invirteste acum in jurul ei. Cind am dus-o la gradinita, a fost singurul copil care n-a plins. Iar eu am fost singurul parinte care a plins.

Surprize din partea echipei

Trecem la indiscretii. In presa au aparut articole in care se scria ca Teo s-a maritat. E adevarat? "Nu m-am maritat fiindca sintem impreuna de atitia ani (vreo opt, n.red.) si nu mai e o smecherie. Faptul ca nu ma leaga niste hirtii de acest barbat frumos, destept si tandru, face ca relatia noastra sa se pastreze proaspata si fara presiuni inutile." Totusi, s-a scris undeva ca Andreea Godeanu a fost sa cumpere verighetele. Andreea clarifica situatia: "M-am dus intr-un magazin de bijuterii sa-i cumpar lui Teo un inel, cadou de ziua ei. De aici s-a nascut toata legenda..." Ce e drept, echipa nu se da niciodata in laturi cind e vorba sa-i faca surprize lui Teo. "Cind ne-am intors din vacanta, dementii astia m-au asteptat la aeroport cu o limuzina. Cu sofer. Eu eram intr-o pijama, usor jenata, iubitul meu, Mihai, jenat si el... Am beneficiat de un serviciu pe care nu l-am inteles decit dupa. Era si sampanie in barul limuzinei, dar n-am desfacut-o fiindca m-am temut ca-mi sare in ochi..." O fascineaza, totusi, cartea lui Donald Trump, despre cum se fac banii.
Deocamdata, locuieste intr-o casa din Pipera, cumparata in leasing, care ii face numai necazuri fiindca atunci cind pica lumina, nu mai are nici apa... Ce-ar face daca ar trai "pe picior mare", cum recomanda Donald Trump? "As sta intr-un hotel de cinci stele, intr-un apartament cu "tartamuri" ( Nu stii ce-s alea? Franjuri la covoare.) pe care sa nu le netezesc eu. Sa vina camerista si sa adune hainele de pe jos, sa spele aragazul, sa dea jos perdelele, de Craciun, sa spele geamurile si usile. Sa locuiesc pe malul unei mari, dar sa fie si muntele alaturi, sa am in fiecare zi alte sampoane la dus si prosop din ala mic, de sters pe fata. Si pe tine sa nu te intereseze ca-ti ramine rimelul pe prosop, ca-l spala camerista. Si sa am o lumina galbena, calda, in casa. Fiica-mea, in acest peisaj, are 9 ani, ne intelegem din priviri si nu lasa piese de Lego pe jos, ca sa le gasesc eu cu talpile."

Mamaica a intrat in greva foamei

Daca n-o vede in fiecare zi la televizor pe Teo, bunica ei nu se simte bine. Cind nepoata a plecat in concediu, mamaia a intrat in greva foamei, fiindca nu-i venea sa creada ca e doar o mica intrerupere in program. Din fericire, Teo a revenit, cu aceleasi emotii. Din cauza ca o trec toate caldurile in timpul transmisiei in direct, in studioul Teoviziunii trebuie sa fie frig ca in frigider. In fiecare pauza, Teo alearga sa se usuce, in culise. Cei care privesc emisiunea la televizor, si o vad zimbitoare si calma, nici n-ar putea banui ca are momente de tensiune maxima, cind orice om obisnuit ar exploda. "In timp ce altii descopera lumea, eu nu trebuie decit sa fiu calma o ora si jumatate..." - spune Teo. O pseudo-stilista a declarat despre ea ca e o "catastrofa vestimentara". In realitate, Teo este imbracata de stilista Claudia Dediu (alintata Forgacioaica) cu imbracaminte cumparata din cele mai bune magazine. Pe Teo n-o intereseaza moda, detesta sa fie "trendy", maimutarind ultimele racnete din domeniu, si apreciaza cu adevarat doar iile pe care le colectioneaza. Mai colectioneaza magneti pentru frigidere, adunati de pe unde au umblat, ea si toti prietenii ei. Poarta la git un medalion in care e ascunsa bine o poza cu Maia si Mihai. Dar ei nu sint singurii care o iubesc pe Teo!

http://www.7plus.ro/?arhiva=15/10/2007&id=33057
adrian
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Vin Oct 19, 2007 7:01 am

adi scrie:La sfirsit, Maia a spus: Acuma poti sa-mi citesti si mie o poveste adevarata? Pai, asta pe care ti-am spus-o nu e adevarata? - am intrebat-o. Mi-a dat un raspuns incredibil pentru un copil atit de mic: E o poveste adevarata, dar e povestea ta. Ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat-o pe Maia. Universul meu se invirteste acum in jurul ei.

vai,am citit si am plans si iar am citit si iar am plans..am un sentiment ciudat...bucurie amestecata cu ...ceva ...nu imi dau seama cu ce...tot ce stiu acum este ca'' TE IUBESC TEO...
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Vin Oct 19, 2007 7:59 am

"dar ei nu sunt singurii care o iubesc pe teo".....
e scris ata de simplu si luminos si cald. e teo.
intr-adevar e mult mai greu sa faci bine. trebuie sa cunosti omul, sa-i vezi calitatile si sa le si recunosti. destul de complicat, cand e cu mult mai simplu nici sa nu te uiti la emisiuni si sa emiti pareri acide despre cum se imbraca omul, nu despre ce scoate pe gura.
"Unii oameni vin si pleaca repede din viata noastra, altii stau o vreme, punandu-si amprenta pe inima noastra. Dupa plecarea lor, nu vom mai fi niciodata aceiasi."
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Oct 20, 2007 11:09 am

Mi-a mers la inima acest interviu la fel ca cel in care recunostea ca dupa 8 ani de cand sunt impreuna, ea si mihai, inca are emotii si o invaluie caldura cand el apare in pragul usii
Ai multa dreptate crisstinica
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

si noi o iubim pe Teo

Mesajde angelisha » Mie Noi 07, 2007 3:17 pm

adi scrie:ImagineNu e o smecherie sa te mariti

A renuntat la fotoliul de director general al postului Romantica pentru ca nu mai avea destul timp pentru Maia. Si pentru ca treaba cu borderourile si alte chestii administrative nu i se asorteaza deloc la culoarea ochilor. Oricit de neverosimil ar parea, acesta este adevarul. Am intilnit-o pe Teo Trandafir pe la 10 seara, dupa ce si-a terminat emisiunea de la Romantica, si-a luat ramas bun de la invitati si a lepadat cizmele cu tocuri cui, pe care le uraste cu multa obida. Asa, in papuci, colanti si tricou, pare un copil care tocmai s-a intors de la joaca. Teo imparte biroul cu prietenii ei cei mai buni: Andreea, Tanta, Emilia, Mihaela, Sebastian, Alex, Marian si operatorii care apar si dispar preocupati. Telefoanele oracaie si miauna, tastele laptopurilor scot scintei. Desi e noapte, se pregateste deja emisiunea de miine. Teo se asaza linga mine si ma priveste cu ochi rotunzi, ca si cum ar intreba: "Ce vrei de la mine?" Pai, as vrea sa stiu cum arata o zi obisnuita pentru Teo. Uite asa: "Ne trezim la noua, fiindca ne culcam tirziu, pe la 2 noaptea. Maia pleaca la gradinita, eu vorbesc la telefon, apoi imi fac exercitiile pe bicicleta, apoi iar telefoane, "Tinar si nelinistit", inregistrat de ieri, "Teoviziunea" in reluare, ca sa vedem pe cine mai certam... Apoi pregatesc mincarea pentru "colega", ca vine de la gradi. Cu soptele, cu momele, mincam. O spal si la 2 e in pat. Spune "Inger, ingerasul meu" si jumatate din "Tatal nostru". Duhovnicul nostru e incintat ca o fetita de trei ani stie deja sa se roage. A aflat pina si Becali ca Teo are o asemenea fetita. Doarme mult, fiindca face aikido la gradinita si vine rupta in doua. Uneori, imi cere sa-i citesc povesti inainte de culcare. Intr-o zi, ma grabeam, si am improvizat o poveste: A fost o data o fata, care s-a facut mare si nu putea sa aiba copii. Regele si regina au plins si s-au rugat la Dumnezeu si El i-a ascultat si i-a trimis fetei un copilas. La sfirsit, Maia a spus: Acuma poti sa-mi citesti si mie o poveste adevarata? Pai, asta pe care ti-am spus-o nu e adevarata? - am intrebat-o. Mi-a dat un raspuns incredibil pentru un copil atit de mic: E o poveste adevarata, dar e povestea ta. Ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat-o pe Maia. Universul meu se invirteste acum in jurul ei. Cind am dus-o la gradinita, a fost singurul copil care n-a plins. Iar eu am fost singurul parinte care a plins.

Surprize din partea echipei

Trecem la indiscretii. In presa au aparut articole in care se scria ca Teo s-a maritat. E adevarat? "Nu m-am maritat fiindca sintem impreuna de atitia ani (vreo opt, n.red.) si nu mai e o smecherie. Faptul ca nu ma leaga niste hirtii de acest barbat frumos, destept si tandru, face ca relatia noastra sa se pastreze proaspata si fara presiuni inutile." Totusi, s-a scris undeva ca Andreea Godeanu a fost sa cumpere verighetele. Andreea clarifica situatia: "M-am dus intr-un magazin de bijuterii sa-i cumpar lui Teo un inel, cadou de ziua ei. De aici s-a nascut toata legenda..." Ce e drept, echipa nu se da niciodata in laturi cind e vorba sa-i faca surprize lui Teo. "Cind ne-am intors din vacanta, dementii astia m-au asteptat la aeroport cu o limuzina. Cu sofer. Eu eram intr-o pijama, usor jenata, iubitul meu, Mihai, jenat si el... Am beneficiat de un serviciu pe care nu l-am inteles decit dupa. Era si sampanie in barul limuzinei, dar n-am desfacut-o fiindca m-am temut ca-mi sare in ochi..." O fascineaza, totusi, cartea lui Donald Trump, despre cum se fac banii.
Deocamdata, locuieste intr-o casa din Pipera, cumparata in leasing, care ii face numai necazuri fiindca atunci cind pica lumina, nu mai are nici apa... Ce-ar face daca ar trai "pe picior mare", cum recomanda Donald Trump? "As sta intr-un hotel de cinci stele, intr-un apartament cu "tartamuri" ( Nu stii ce-s alea? Franjuri la covoare.) pe care sa nu le netezesc eu. Sa vina camerista si sa adune hainele de pe jos, sa spele aragazul, sa dea jos perdelele, de Craciun, sa spele geamurile si usile. Sa locuiesc pe malul unei mari, dar sa fie si muntele alaturi, sa am in fiecare zi alte sampoane la dus si prosop din ala mic, de sters pe fata. Si pe tine sa nu te intereseze ca-ti ramine rimelul pe prosop, ca-l spala camerista. Si sa am o lumina galbena, calda, in casa. Fiica-mea, in acest peisaj, are 9 ani, ne intelegem din priviri si nu lasa piese de Lego pe jos, ca sa le gasesc eu cu talpile."

Mamaica a intrat in greva foamei

Daca n-o vede in fiecare zi la televizor pe Teo, bunica ei nu se simte bine. Cind nepoata a plecat in concediu, mamaia a intrat in greva foamei, fiindca nu-i venea sa creada ca e doar o mica intrerupere in program. Din fericire, Teo a revenit, cu aceleasi emotii. Din cauza ca o trec toate caldurile in timpul transmisiei in direct, in studioul Teoviziunii trebuie sa fie frig ca in frigider. In fiecare pauza, Teo alearga sa se usuce, in culise. Cei care privesc emisiunea la televizor, si o vad zimbitoare si calma, nici n-ar putea banui ca are momente de tensiune maxima, cind orice om obisnuit ar exploda. "In timp ce altii descopera lumea, eu nu trebuie decit sa fiu calma o ora si jumatate..." - spune Teo. O pseudo-stilista a declarat despre ea ca e o "catastrofa vestimentara". In realitate, Teo este imbracata de stilista Claudia Dediu (alintata Forgacioaica) cu imbracaminte cumparata din cele mai bune magazine. Pe Teo n-o intereseaza moda, detesta sa fie "trendy", maimutarind ultimele racnete din domeniu, si apreciaza cu adevarat doar iile pe care le colectioneaza. Mai colectioneaza magneti pentru frigidere, adunati de pe unde au umblat, ea si toti prietenii ei. Poarta la git un medalion in care e ascunsa bine o poza cu Maia si Mihai. Dar ei nu sint singurii care o iubesc pe Teo!

http://www.7plus.ro/?arhiva=15/10/2007&id=33057
si noi o iubim pe Teo foarte mult,si tare ne e dor de Teo sa o vedem,sa vb cu ea,noi nu prindem postul ce dvs al emiteti.Cu multa dragoste si mult dor,te iubim mult Teo, ma rog la dumnezeu sa ne ajute sa te antalnim din nou.Razvan 2,6 ani si mama lui
angelisha
membru
membru

Mesajde zinno » Joi Dec 06, 2007 11:57 pm

Imagine
Imagine
zinno
membru
membru

Mesajde NicoletaN » Vin Dec 07, 2007 10:26 am

Teo e tipul de om de care oricine are nevoie ca prieten, cel putin, oricand si in orice forma. Sa te certe, sa te laude, sa iti ispire veselie sau tristete sa aibe nevoie de aceeasi sustinere si de la tine. Toate intr-un aluat de-o sensibilitate imensa.. :) E Nemaipomenita.

ATENTIE!! Creaza dependenta! ?colgate! ?draci!

?larevedre!
Creierul uman este minunat. Incepe sa lucreze imediat ce te trezesti si nu se opreste decat cand ajungi la birou.
NicoletaN
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Dec 09, 2007 9:22 am

NicoletaN scrie:
ATENTIE!! Creaza dependenta! ?colgate! ?draci!

?larevedre!

si inca cum ?pupasca!
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde adrian » Lun Dec 24, 2007 3:29 pm

Teo va ureaza CRACIUN FERICIT SI UN CALDUROS LA MULTI ANI!

mi-a scris un sms, prin care ma ruga sa va transmit!
adrian
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Lun Dec 24, 2007 6:12 pm

iar tu, bineinteles, i-ai transmis toate urarile si gandurile noastre bune! ?pupasca!
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Dec 25, 2007 9:06 am

CRISSTINICA scrie:iar tu, bineinteles, i-ai transmis toate urarile si gandurile noastre bune! ?pupasca!

si eu i-am transmis urarile noastre de bine crisstinica.

TEO ne ureaza Craciun fericit si ce-si doreste pentru ea ne doreste si noua
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde hana » Mie Dec 26, 2007 5:03 am

multumim Adi si sarut-mna, mami buna ca ati transmis toate gandurile noastre de bine lui Teo. Multumim mult pt mesajele de la ea! ?pupasca!
hana
membru
membru

Mesajde deleanu » Sâm Ian 05, 2008 9:49 am

Teo nu trebuie decat sa se regaseasca!Ea nu transmite ci ""SE TRANSMITE"! K,si eu am fost dezamagita de invitatii pe care-i avea la Pro, impulsul era sa butonez mai departe,dar mai stateam uneori pt a urmari cum si aceste situatii ii puneau in valoare talentul ei de a "vorbi pe limba tuturor".A fost daruita cu harul transmiterii bucuriei si noi suntem beneficiari! Va veni la Prima!Eu nici nu prindeam Romantica...
deleanu
membru
membru

Mesajde Petrica » Vin Feb 01, 2008 5:46 pm

deleanu scrie:Teo nu trebuie decat sa se regaseasca!Ea nu transmite ci ""SE TRANSMITE"! K,si eu am fost dezamagita de invitatii pe care-i avea la Pro, impulsul era sa butonez mai departe,dar mai stateam uneori pt a urmari cum si aceste situatii ii puneau in valoare talentul ei de a "vorbi pe limba tuturor".A fost daruita cu harul transmiterii bucuriei si noi suntem beneficiari! Va veni la Prima!Eu nici nu prindeam Romantica...

Ai foarte mare dreptate in ceea ce spui, cum spui tu "ii puneau in valoare talentul ei de a "vorbi pe limba tuturor" " prin asta ne dam seama de modestia ei , caci nu toti realizatorii de emisiuni sunt astfel si invita doar pe cei cu care cred ca pot vorbi, astfel dna Teo nu se numera pritre ei si invita pe oricine ptr ca se descurca oricear fi ?toast!
Imagine
Petrica
membru
membru

Mesajde Adina » Sâm Mar 08, 2008 6:17 pm

LA MULTI ANI, TEO ! Imagine
Imagine La multi ani, surioara! Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde ofelia » Dum Mar 09, 2008 3:25 pm

LA MUTI ANI , TEO !

Imagine

Imagine
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Re: Teo Trandafir

Mesajde gabrielle » Dum Iun 01, 2008 11:22 pm

azi e ziua dragei noastre Teo si am vrut sa ii urez La Multi Ani!!!!!!!!!!!!!! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde adrian » Lun Iun 02, 2008 12:42 am

La multi ani, TEO!
adrian
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iun 02, 2008 5:51 am

ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine
ImagineImagineImagine ImagineImagineImagine ImagineImagineImagineImagineImagineImagine
ImagineImagineImagineImagine Imagine ImagineImagineImagineImagineImagineImagine
ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde hana » Lun Iun 02, 2008 2:12 pm

LA MULTI ANI, TEOOOOOOO!!!
Imagine
hana
membru
membru

Mesajde Jokep » Lun Iun 02, 2008 6:41 pm

LA MULTI ANI,TEO!S-a schimbat prefixul azi.
Jokep
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la TEO TRANDAFIR