a domncescu scrie:crezi ca te cred, crezi ca va cred cu minciunile voastre
? !
adi scrie:La sfirsit, Maia a spus: Acuma poti sa-mi citesti si mie o poveste adevarata? Pai, asta pe care ti-am spus-o nu e adevarata? - am intrebat-o. Mi-a dat un raspuns incredibil pentru un copil atit de mic: E o poveste adevarata, dar e povestea ta. Ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat-o pe Maia. Universul meu se invirteste acum in jurul ei.
si noi o iubim pe Teo foarte mult,si tare ne e dor de Teo sa o vedem,sa vb cu ea,noi nu prindem postul ce dvs al emiteti.Cu multa dragoste si mult dor,te iubim mult Teo, ma rog la dumnezeu sa ne ajute sa te antalnim din nou.Razvan 2,6 ani si mama luiadi scrie:Nu e o smecherie sa te mariti
A renuntat la fotoliul de director general al postului Romantica pentru ca nu mai avea destul timp pentru Maia. Si pentru ca treaba cu borderourile si alte chestii administrative nu i se asorteaza deloc la culoarea ochilor. Oricit de neverosimil ar parea, acesta este adevarul. Am intilnit-o pe Teo Trandafir pe la 10 seara, dupa ce si-a terminat emisiunea de la Romantica, si-a luat ramas bun de la invitati si a lepadat cizmele cu tocuri cui, pe care le uraste cu multa obida. Asa, in papuci, colanti si tricou, pare un copil care tocmai s-a intors de la joaca. Teo imparte biroul cu prietenii ei cei mai buni: Andreea, Tanta, Emilia, Mihaela, Sebastian, Alex, Marian si operatorii care apar si dispar preocupati. Telefoanele oracaie si miauna, tastele laptopurilor scot scintei. Desi e noapte, se pregateste deja emisiunea de miine. Teo se asaza linga mine si ma priveste cu ochi rotunzi, ca si cum ar intreba: "Ce vrei de la mine?" Pai, as vrea sa stiu cum arata o zi obisnuita pentru Teo. Uite asa: "Ne trezim la noua, fiindca ne culcam tirziu, pe la 2 noaptea. Maia pleaca la gradinita, eu vorbesc la telefon, apoi imi fac exercitiile pe bicicleta, apoi iar telefoane, "Tinar si nelinistit", inregistrat de ieri, "Teoviziunea" in reluare, ca sa vedem pe cine mai certam... Apoi pregatesc mincarea pentru "colega", ca vine de la gradi. Cu soptele, cu momele, mincam. O spal si la 2 e in pat. Spune "Inger, ingerasul meu" si jumatate din "Tatal nostru". Duhovnicul nostru e incintat ca o fetita de trei ani stie deja sa se roage. A aflat pina si Becali ca Teo are o asemenea fetita. Doarme mult, fiindca face aikido la gradinita si vine rupta in doua. Uneori, imi cere sa-i citesc povesti inainte de culcare. Intr-o zi, ma grabeam, si am improvizat o poveste: A fost o data o fata, care s-a facut mare si nu putea sa aiba copii. Regele si regina au plins si s-au rugat la Dumnezeu si El i-a ascultat si i-a trimis fetei un copilas. La sfirsit, Maia a spus: Acuma poti sa-mi citesti si mie o poveste adevarata? Pai, asta pe care ti-am spus-o nu e adevarata? - am intrebat-o. Mi-a dat un raspuns incredibil pentru un copil atit de mic: E o poveste adevarata, dar e povestea ta. Ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat-o pe Maia. Universul meu se invirteste acum in jurul ei. Cind am dus-o la gradinita, a fost singurul copil care n-a plins. Iar eu am fost singurul parinte care a plins.
Surprize din partea echipei
Trecem la indiscretii. In presa au aparut articole in care se scria ca Teo s-a maritat. E adevarat? "Nu m-am maritat fiindca sintem impreuna de atitia ani (vreo opt, n.red.) si nu mai e o smecherie. Faptul ca nu ma leaga niste hirtii de acest barbat frumos, destept si tandru, face ca relatia noastra sa se pastreze proaspata si fara presiuni inutile." Totusi, s-a scris undeva ca Andreea Godeanu a fost sa cumpere verighetele. Andreea clarifica situatia: "M-am dus intr-un magazin de bijuterii sa-i cumpar lui Teo un inel, cadou de ziua ei. De aici s-a nascut toata legenda..." Ce e drept, echipa nu se da niciodata in laturi cind e vorba sa-i faca surprize lui Teo. "Cind ne-am intors din vacanta, dementii astia m-au asteptat la aeroport cu o limuzina. Cu sofer. Eu eram intr-o pijama, usor jenata, iubitul meu, Mihai, jenat si el... Am beneficiat de un serviciu pe care nu l-am inteles decit dupa. Era si sampanie in barul limuzinei, dar n-am desfacut-o fiindca m-am temut ca-mi sare in ochi..." O fascineaza, totusi, cartea lui Donald Trump, despre cum se fac banii.
Deocamdata, locuieste intr-o casa din Pipera, cumparata in leasing, care ii face numai necazuri fiindca atunci cind pica lumina, nu mai are nici apa... Ce-ar face daca ar trai "pe picior mare", cum recomanda Donald Trump? "As sta intr-un hotel de cinci stele, intr-un apartament cu "tartamuri" ( Nu stii ce-s alea? Franjuri la covoare.) pe care sa nu le netezesc eu. Sa vina camerista si sa adune hainele de pe jos, sa spele aragazul, sa dea jos perdelele, de Craciun, sa spele geamurile si usile. Sa locuiesc pe malul unei mari, dar sa fie si muntele alaturi, sa am in fiecare zi alte sampoane la dus si prosop din ala mic, de sters pe fata. Si pe tine sa nu te intereseze ca-ti ramine rimelul pe prosop, ca-l spala camerista. Si sa am o lumina galbena, calda, in casa. Fiica-mea, in acest peisaj, are 9 ani, ne intelegem din priviri si nu lasa piese de Lego pe jos, ca sa le gasesc eu cu talpile."
Mamaica a intrat in greva foamei
Daca n-o vede in fiecare zi la televizor pe Teo, bunica ei nu se simte bine. Cind nepoata a plecat in concediu, mamaia a intrat in greva foamei, fiindca nu-i venea sa creada ca e doar o mica intrerupere in program. Din fericire, Teo a revenit, cu aceleasi emotii. Din cauza ca o trec toate caldurile in timpul transmisiei in direct, in studioul Teoviziunii trebuie sa fie frig ca in frigider. In fiecare pauza, Teo alearga sa se usuce, in culise. Cei care privesc emisiunea la televizor, si o vad zimbitoare si calma, nici n-ar putea banui ca are momente de tensiune maxima, cind orice om obisnuit ar exploda. "In timp ce altii descopera lumea, eu nu trebuie decit sa fiu calma o ora si jumatate..." - spune Teo. O pseudo-stilista a declarat despre ea ca e o "catastrofa vestimentara". In realitate, Teo este imbracata de stilista Claudia Dediu (alintata Forgacioaica) cu imbracaminte cumparata din cele mai bune magazine. Pe Teo n-o intereseaza moda, detesta sa fie "trendy", maimutarind ultimele racnete din domeniu, si apreciaza cu adevarat doar iile pe care le colectioneaza. Mai colectioneaza magneti pentru frigidere, adunati de pe unde au umblat, ea si toti prietenii ei. Poarta la git un medalion in care e ascunsa bine o poza cu Maia si Mihai. Dar ei nu sint singurii care o iubesc pe Teo!
http://www.7plus.ro/?arhiva=15/10/2007&id=33057
CRISSTINICA scrie:iar tu, bineinteles, i-ai transmis toate urarile si gandurile noastre bune!
deleanu scrie:Teo nu trebuie decat sa se regaseasca!Ea nu transmite ci ""SE TRANSMITE"! K,si eu am fost dezamagita de invitatii pe care-i avea la Pro, impulsul era sa butonez mai departe,dar mai stateam uneori pt a urmari cum si aceste situatii ii puneau in valoare talentul ei de a "vorbi pe limba tuturor".A fost daruita cu harul transmiterii bucuriei si noi suntem beneficiari! Va veni la Prima!Eu nici nu prindeam Romantica...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator