TEO scrie:Dragii mei,
Am intrat intr-o casuta pe care scrie "raspunde" si va raspund. Va multumesc din inima pentru ce faceti pentru noi, va iubesc de nu mai pot si va admir pentru tot ce stii sa faceti. Clubul nostru este unul dintre putinele locuri fara ganduri urate, fara cuvinte rele si plin de bucurie, asa cum ii sta lui bine. Sunt cu voi in fiecare clipa, raspund oricarui mesaj cat de repede pot. Si nu uitati de adresa de gmail. Stie Adi, care e mai destept decat mine, ce sa va spuna. Ne-a facilitat mult comunicarea. Va pup mult. Teo
TEO scrie:Draga Carmen,
Eu iti multumesc pentru tot ce faci si te felicit pentru cat efort depui pentru paginile astea. Te rog sa-i transmiti si lui Adi toata prietenia mea pentru totdeauna!!! Sper sa ajunga mesajul asta la tine, eu scriu in singurul loc pe care il gasesc si unde scrie "raspunde", dar nu stiu daca e bine unde scriu. Bina ca mi-a trimis Adi pe Gmail un link, ca altfel nu stiu daca mai gaseam calea pana aici. Mare tevatura si cu internetul asta, zau...Nu e pentru cocoane de 38 de ani, ca mine. Voi, mama, tineretu' va pricepeti, iar noi facem ce putem. Mi-e dor de voi chiar daca nu v-am vazutr, va iubesc chiar daca nu ne cunoastem personal si va pup chiar daca nu va vad! Teo
TEO scrie:Draga Malimai,
Esti o dulceata si m-ai facut praf! Daca as sti cum sa-ti raspund, as face-o. As raspunde fiecaruia dintre prieteni in parte.
Imi pare teribil de bine ca ne cunoastem, chiar si in felul asta electronic. oricum e mai bine decat deloc. Te pup si astept sa-mi scrii pe adresa de gmail. Intreaba--l pe Adi si iti spune el mai multe.
TEO scrie:Asaaaa.... deci ma vede toata lumea. Ma bucur tare de tot. As vrea sa va pup pe toti si sa va strag in brate, sa va multumesc si sa va scriu cat de ziulica de lunga. Pentru ca nici voi, nici eu nu prea avem cum sa ne scriem non-stop, facem ca pana acum. Cand vin la serviciu s prind cinci minute, pac, pe site-ul nostru si raspund fiecarui mesaj. OK? Daca aveti nedumeriri, Adi si Carmen sunt la datorie, ca soldateii Palatului Buckingam... Inca o data, va multumesc ca sunteti prietenii mei, ai nostri. Toata redactia va saluta si va iubeste. Teo si gasca
TEO scrie:Draga Malimai,
Esti o dulceata si m-ai facut praf! Daca as sti cum sa-ti raspund, as face-o. As raspunde fiecaruia dintre prieteni in parte.
Imi pare teribil de bine ca ne cunoastem, chiar si in felul asta electronic. oricum e mai bine decat deloc. Te pup si astept sa-mi scrii pe adresa de gmail. Intreaba--l pe Adi si iti spune el mai multe.
malimai scrie: se face mare tam-tam in televiziunile concurente,laudandu-se care mai de care cu moderatorii lor matinali.]
TEO scrie:Haha! Uite ca am reusit! Am intrat pe forum, sa va pup cu dragoste pe toti, sa va spun cat de fericita ma faceti si cat de uluita sunt ca exista atatia oameni cu sufletul curat pe lumea asta! Imi redati speranta ca nu e totul pierdut si ca nu peste tot cei care se aduna o fac ca sa vorbeasca uratenii si mizerii. Va multumesc pentru cat sunteti de diferiti si as vrea sa va fac tuturor un dar: va asigur ca nu sunteti singuri. Ne aveti pe noi, Bucurosii. Asa ne mai numim intre noi.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 4 vizitatori