Petrica scrie:
ce frumos articol

Petrica scrie:
nynna scrie:?itsme! Petrica ai facut ceva unik!Bravo!Esti un baiat deosebit!![]()
gabrielle scrie:?HAHA!esti teroare cu spaniola ta
![]()
gabrielle scrie:?ceamuzant! trebuie ai talent
Jokep scrie:Gabriela tu de ce nu ai aparut\?Au fost copii?
gabrielle scrie:?ceamuzant! cristina eu am crezut ca urania e stafanianicidecum tu
CRISSTINICA scrie:daca stau sa ma gandesc bine, nu stiu cum mi-a dat prin cap de urania... cred ca ma gandeam la zodii si astrograme si mi-a picat fisa. chiar m-am straduit sa vorbesc precum urania, cu repetitiile pe care le face. am vrut sa mai fac o clona, sa ma fac reporterul care transmite ingrozit urmarile monstruosului chef care a avut loc in napastuitul bloc 10 din arad, ca si parerile vecinilor-de-aici madam potropopescu si cu al ei dandel-. dar cum carmen zicea ceva de intrerviuri si microfon, am zis ca-si face si ea clona si sa nu interfer transmisia.
am insa mare grija sa ma dau de gol si sa nu-mi dau seama de asta decat cand era mult prea tarziu si botonul, cum zice doamna aceea bine, rumena la fata, din zodia berbecului, era deja apasat. ce sa-i faci? asa de repede scriati si asa emotii am avut, ca mi s-au incurcat si planetele in mersul lor ceresc.
![]()
ce sa va mai zic? abia astept sa-l vad azi la emisiune pe adi, cred ca iar o tulesc o idee mai repede...
Bambilici scrie:legat de tema din aceasta ziM-am simtit foarte bine i personajul meu dar problema e ca nu mai pot sa ies din el.Ce mi-a adus personajul "o gura de aer" cu apa nu a mers,cateva cuvinte cam 2 invatate in spaniola si o anumita perspectiva in orientare
![]()
si ce sa mai zic Puedo seguir hablando español
carmen scrie:Bambilici scrie:legat de tema din aceasta ziM-am simtit foarte bine i personajul meu dar problema e ca nu mai pot sa ies din el.Ce mi-a adus personajul "o gura de aer" cu apa nu a mers,cateva cuvinte cam 2 invatate in spaniola si o anumita perspectiva in orientare
![]()
Jokep scrie:carmen scrie:Bambilici scrie:legat de tema din aceasta ziM-am simtit foarte bine i personajul meu dar problema e ca nu mai pot sa ies din el.Ce mi-a adus personajul "o gura de aer" cu apa nu a mers,cateva cuvinte cam 2 invatate in spaniola si o anumita perspectiva in orientare
![]()
Iar am incurcat borcanele![]()
![]()
carmen scrie:Jokep scrie:carmen scrie:Bambilici scrie:legat de tema din aceasta ziM-am simtit foarte bine i personajul meu dar problema e ca nu mai pot sa ies din el.Ce mi-a adus personajul "o gura de aer" cu apa nu a mers,cateva cuvinte cam 2 invatate in spaniola si o anumita perspectiva in orientare
![]()
Iar am incurcat borcanele![]()
![]()
borcanele sau botoanele
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori