carmen scrie:Hai sa povestesc cu tine. Sa n-o credeti pe albastra, chiar n-am avut net, e carcotasa, asta-i. Pentru tine adina
Ia uite cum se-nfierbanta rosioara Vai surioara , greu cand esti demascat, nu-i asa ?
carmen scrie:Hai sa povestesc cu tine. Sa n-o credeti pe albastra, chiar n-am avut net, e carcotasa, asta-i. Pentru tine adina
elenuca scrie:SA VEDEM..
PUI CU SMANTANA
SE IA UN PIEPT DE PUI SE FIERBE..SE ADAUGA OCEAPA..SI DUPA CE A FIERT PIEPTUL DE PUI SE ADAUGA SMANTANA CARE IN PREALABIL S- A AMESTECAT CU PUTINA FAINA
SE MAI ALSA 5 MIN PE FOC DUPA CARE SE STINGE..
SE SERVESTE CU MAMALIGUTA...
SARE SI ALTE CONDIMENTE CUM AR FI BOIA DUPA GUST
Adina scrie:Vai cat de nepoliticoasa am fost ! Buna dimineata , bucuroaselor ! Cristinica , Ofelia , Elenuca ! Da' vad ca astazi suntem mari bucatari !
carmen scrie:Pentru adina. Comenteaza acest fel de mancare
Acum ai ocazia sa ne convingi ca nu e bine sa mancam pizza . Nu pe asta, pe cea facuta de tine probabil
elenuca scrie:SA VEDEM..
PUI CU SMANTANA
SE IA UN PIEPT DE PUI SE FIERBE..SE ADAUGA OCEAPA..SI DUPA CE A FIERT PIEPTUL DE PUI SE ADAUGA SMANTANA CARE IN PREALABIL S- A AMESTECAT CU PUTINA FAINA
SE MAI ALSA 5 MIN PE FOC DUPA CARE SE STINGE..
SE SERVESTE CU MAMALIGUTA...
SARE SI ALTE CONDIMENTE CUM AR FI BOIA DUPA GUST
cristinmnc scrie:Buna dimineata BUCURIE .
Se pare ca astazi vom fi cu totii bucatarii bucurosi
Pentru pranz am gatit ciorba cu perisoare si ostropel de pui ....
nynna scrie:Pentru ca este sezonul inghetatelor, ne-am gandit sa va recomandam o reteta usor de facut in casa, pentru atunci cand canicula... sau portofelul nu va permit sa iesiti din locuinta.
Ingrediente: 150 g. zahar, 200 ml. lapte, un ou, 20 g. cacao, un plic de zahar vanilat, 500 g. frisca.
Mod de preparare: Laptele, zaharul si oul se fierb la foc potrivit, amestecand continuu. Dupa ce se ia vasul de pe foc, se adauga praful de cacao si zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca. Separat se bate frisca, se toarna compozitia peste frisca batuta, amestecand usor pana la omogenizarea compozitiei. Se toarna apoi in forme care se pun la congelator.
sper sa va racoreasca...
Va pupik dulcee!!
Adina scrie:elenuca scrie:SA VEDEM..
PUI CU SMANTANA
SE IA UN PIEPT DE PUI SE FIERBE..SE ADAUGA OCEAPA..SI DUPA CE A FIERT PIEPTUL DE PUI SE ADAUGA SMANTANA CARE IN PREALABIL S- A AMESTECAT CU PUTINA FAINA
SE MAI ALSA 5 MIN PE FOC DUPA CARE SE STINGE..
SE SERVESTE CU MAMALIGUTA...
SARE SI ALTE CONDIMENTE CUM AR FI BOIA DUPA GUST
Mi-am cautat retetarul si acolo spune ca peste mamaliguta se adauga glazura de ciocolata !
nynna scrie:Pentru ca este sezonul inghetatelor, m-am gandit sa va recomand o reteta usor de facut in casa, pentru atunci cand canicula... sau portofelul nu va permit sa iesiti din locuinta.
Ingrediente: 150 g. zahar, 200 ml. lapte, un ou, 20 g. cacao, un plic de zahar vanilat, 500 g. frisca.
Mod de preparare: Laptele, zaharul si oul se fierb la foc potrivit, amestecand continuu. Dupa ce se ia vasul de pe foc, se adauga praful de cacao si zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca. Separat se bate frisca, se toarna compozitia peste frisca batuta, amestecand usor pana la omogenizarea compozitiei. Se toarna apoi in forme care se pun la congelator.
sper sa va racoreasca...
Va pupik dulcee!!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 70 vizitatori