• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde malimai » Mie Mai 16, 2007 11:13 pm

sa dormiti bine si sa visati frumos Imagine
malimai
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Teofan » Mie Mai 16, 2007 11:14 pm

Gabrielle stii lectia nu e nevoie sa repet ...cainele...etc..
as spune ce spun de obicei dar e bine sa mai schimbam macazul :P
stiu ce astepti ..."da drumul la caine" , uite ca nu zic, deja s-a uzat !
asa ca iti spun doar noapte buna puisor !
Imagine
Ma bucur si dau din coada!
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Mai 16, 2007 11:16 pm

malimai scrie:sa dormiti bine si sa visati frumos Imagine

mersi la fel si tie :-*
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Mai 16, 2007 11:16 pm

adiem scrie:Gabrielle stii lectia nu e nevoie sa repet ...cainele...etc..
as spune ce spun de obicei dar e bine sa mai schimbam macazul :P
stiu ce astepti ..."da drumul la caine" , uite ca nu zic, deja s-a uzat !
asa ca iti spun doar noapte buna puisor !

stiu eu sting lumina si pun ivarul si paznicu ;)
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Mai 17, 2007 12:03 am

ok am mers si eu la somn >:D< :-* noapte buna si sominc pufos tuturor :-*
Imagine
pun paznicu
Imagine
am puc si lacat :-*
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Mai 17, 2007 5:00 am

Imagine
In urma cu o luna, am celebrat cea mai mare sarbatoare crestina - Invierea Domnului. Fiecare dintre noi s-a straduit sa intampine inaltatorul eveniment asa cum se cuvine: cu zile de post si rugaciune, si pregatiri, si mese pline de bunatati. La doar 40 de zile dupa Invierea Domnului, sa ne aducem aminte de un alt important moment crestinesc - Inaltarea la cer a Mantuitorului, ultimul act al existentei Sale pamantesti.

Nasterea si Inaltarea Domnului Iisus sunt doua evenimente la fel de importante, sunt doua punti care leaga creatura de Creator, Pamantul cu Cerul, care impaca pe credincios cu Dumnezeu. Daca prin nasterea din Bethleemul Iudeii Dumnezeu a coborat pe Pamant sub forma umana ca sa impace faptura cu Creatorul, prin Inaltarea la cer, in vazul Apostolilor adunati in Betania, a deschis credinciosului cerurile, asigurandu-i posibilitatea desavarsirii si deci, a mantuirii.
Inaltarea la cer a Mantuitorului reprezinta inaltarea omului din umilinta catre fiinta libera creata de Dumnezeu.

Sa ne gandim in aceasta mare sarbatoare, la cat de efemera, de scurta ne e trecerea prin lumea aceasta si la cat de gresit folosim cel mai pretios "capital" ce ne este dat - TIMPUL. Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Joi Mai 17, 2007 7:29 am

Buna dimineatza, bucurie!
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mai 17, 2007 7:34 am

ImagineBuna dimineata , mamica de ingeras ! Buna dimineata , bucurosilor !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mai 17, 2007 7:38 am

Stiam ca astazi ne asteapta ceva special si tare mult imi place mesajul lui Carmen (ca de fiecare data , de altfel) . Il citesc si il recitesc pentru ca imi aduce multa mangaiere si multa luare aminte .

carmen scrie:Sa ne gandim in aceasta mare sarbatoare, la cat de efemera, de scurta ne e trecerea prin lumea aceasta si la cat de gresit folosim cel mai pretios "capital" ce ne este dat - TIMPUL.
Adina
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Joi Mai 17, 2007 7:43 am

Adina scrie:ImagineBuna dimineata , mamica de ingeras ! Buna dimineata , bucurosilor !

Buna dimineatza, Adina! :-* :-*
Sa ai o zi minunata....miroase a sarbatoare!
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde Teofan » Joi Mai 17, 2007 7:46 am

carmen scrie:Imagine
In urma cu o luna, am celebrat cea mai mare sarbatoare crestina - Invierea Domnului. Fiecare dintre noi s-a straduit sa intampine inaltatorul eveniment asa cum se cuvine: cu zile de post si rugaciune, si pregatiri, si mese pline de bunatati. La doar 40 de zile dupa Invierea Domnului, sa ne aducem aminte de un alt important moment crestinesc - Inaltarea la cer a Mantuitorului, ultimul act al existentei Sale pamantesti.

Nasterea si Inaltarea Domnului Iisus sunt doua evenimente la fel de importante, sunt doua punti care leaga creatura de Creator, Pamantul cu Cerul, care impaca pe credincios cu Dumnezeu. Daca prin nasterea din Bethleemul Iudeii Dumnezeu a coborat pe Pamant sub forma umana ca sa impace faptura cu Creatorul, prin Inaltarea la cer, in vazul Apostolilor adunati in Betania, a deschis credinciosului cerurile, asigurandu-i posibilitatea desavarsirii si deci, a mantuirii.
Inaltarea la cer a Mantuitorului reprezinta inaltarea omului din umilinta catre fiinta libera creata de Dumnezeu.

Sa ne gandim in aceasta mare sarbatoare, la cat de efemera, de scurta ne e trecerea prin lumea aceasta si la cat de gresit folosim cel mai pretios "capital" ce ne este dat - TIMPUL. Imagine

Hristos s-a inaltat !
Din cate stiu eu , as dori sa-mi spuneti daca stiti cu certitudine, Inaltarea e momentul in care crestinii inceteaza sa se mai salute cu Hristos a inviat si se saluta asa cum v-am salutat eu pe voi iubitii mei .
Imagine
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde Teofan » Joi Mai 17, 2007 7:54 am

Multumesc din suflet draga Carmen pentru articolul tau, si acum iti multumesc nu ca membru al Clubului Bucuriei ci ca om, mie personal mi-ai daruit ceva de sarbatoarea Inaltarii, sunt recunoscatoare pentru efortul tau de a scrie aceste randuri .
Tu ai grija sa aduci in atentie de fiecare data ceea ce este important.

Sa ai o zi senina, Dumnezeu sa te rasplateasca pentru ceea ce mi-ai daruit !
Imagine
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde Teofan » Joi Mai 17, 2007 8:03 am

Adina scrie:Stiam ca astazi ne asteapta ceva special si tare mult imi place mesajul lui Carmen (ca de fiecare data , de altfel) . Il citesc si il recitesc pentru ca imi aduce multa mangaiere si multa luare aminte .

carmen scrie:Sa ne gandim in aceasta mare sarbatoare, la cat de efemera, de scurta ne e trecerea prin lumea aceasta si la cat de gresit folosim cel mai pretios "capital" ce ne este dat - TIMPUL.

Ma bucur mult Adina ca asa stau lucrurile, macar atat putem sa facem, din cand in cand ne amintim unii altora lucruri esentiale, apoi traim ...la fel sau aproape la fel !
Imagine
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mai 17, 2007 8:04 am

adiem scrie:Hristos s-a inaltat !
Din cate stiu eu , as dori sa-mi spuneti daca stiti cu certitudine, Inaltarea e momentul in care crestinii inceteaza sa se mai salute cu Hristos a inviat si se saluta asa cum v-am salutat eu pe voi iubitii mei .

ADEVARAT S-A INALTAT !

Da, cu certitudine pot sa iti spun ca Inaltarea este momentul in care crestinii saluta astfel !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mai 17, 2007 8:09 am

aetheia scrie:
Adina scrie:ImagineBuna dimineata , mamica de ingeras ! Buna dimineata , bucurosilor !

Buna dimineatza, Adina! :-* :-*
Sa ai o zi minunata....miroase a sarbatoare!

Da, miroase a sarbatoare ! O zi minunata si tie , Mihaela ! Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde Teofan » Joi Mai 17, 2007 8:11 am

Cati dintre noi refuza " inregimentarea" ma refer la fuga dupa o pozitie materiala sau sociala ...cu adevarat o fac doar cei ce au ales viata monahala dar si acolo au ierarhii...adevaratii calugari sunt cei ce traiesc in grote, traiesc si gandesc , atat !
Din pacate a folosi timpul in mod inteligent inseamna sa ai rezolvata problema existentei de zi cu zi sau /si aspectele spirituale sa conteze , nu cele materiale
Imagine
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mai 17, 2007 8:18 am

adiem scrie:Ma bucur mult Adina ca asa stau lucrurile, macar atat putem sa facem, din cand in cand ne amintim unii altora lucruri esentiale, apoi traim ...la fel sau aproape la fel !

Buna, Marie ! Da , traim la fel sau aproape la fel , dar eu , cel putin , la sfarsitul fiecarei zile analizez tot ceea ce s-a intamplat peste zi , ce am mai invatat , unde am gresit , ce pot face ca sa fiu un om mai bun , cu ce pot sa ajut si sa ma ajut , ce trebuie sa corectez si , in mod frecvent , inchei prin a-mi spune "Doamne , cat de repede trece timpul ! " ...... Din pacate , nu reusesc sa fac tot ceea ce mi-as dori , nici nu am cum ....
Adina
membru
membru

Mesajde Teofan » Joi Mai 17, 2007 8:22 am

Cred ca e momentul sa va fac o marturisire : am descoperit pe propria piele ca nu ai nevoie de foarte mult pentru a fi fericit .
Marim "bugetul" la fericire taind din alte parti :)
Imagine
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde Teofan » Joi Mai 17, 2007 8:24 am

Adina scrie:
adiem scrie:Ma bucur mult Adina ca asa stau lucrurile, macar atat putem sa facem, din cand in cand ne amintim unii altora lucruri esentiale, apoi traim ...la fel sau aproape la fel !

Buna, Marie ! Da , traim la fel sau aproape la fel , dar eu , cel putin , la sfarsitul fiecarei zile analizez tot ceea ce s-a intamplat peste zi , ce am mai invatat , unde am gresit , ce pot face ca sa fiu un om mai bun , cu ce pot sa ajut si sa ma ajut , ce trebuie sa corectez si , in mod frecvent , inchei prin a-mi spune "Doamne , cat de repede trece timpul ! " ...... Din pacate , nu reusesc sa fac tot ceea ce mi-as dori , nici nu am cum ....

Nu pot spune decat atat : esti minunata !
Imagine
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde Teofan » Joi Mai 17, 2007 8:28 am

Adina scrie:
adiem scrie:Hristos s-a inaltat !

ADEVARAT S-A INALTAT !

Da, cu certitudine pot sa iti spun ca Inaltarea este momentul in care crestinii saluta astfel !

doar in ziua de Inaltare, cred ?!
sau pana la Rusalii? adica peste o saptamana ?
Imagine
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Joi Mai 17, 2007 8:35 am

....deabea reusesc sa manevrez mouse=ul asa de adormita ma simt!....mi-e sarac vocabularul acum dar mi-s putreda de bogata in simtiri!
Cate cuvinte, ganduri, randuri si trairi minunate pot citi asa de dimineatza!
La constanta soarele e ascuns undeva prin nori, nu ni se va arata astazi, dar nu`i bai, stralucesc toata, soarele e-n mine, e-n noi!
Ma-nalt toata de bucurie!
...nu va multzumesc voua pentru asta....ii multzumesc Celui de sus ca mi-a dat ocazia sa va intalnesc!
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mai 17, 2007 8:37 am

adiem scrie:Cati dintre noi refuza " inregimentarea" ma refer la fuga dupa o pozitie materiala sau sociala ...cu adevarat o fac doar cei ce au ales viata monahala dar si acolo au ierarhii...adevaratii calugari sunt cei ce traiesc in grote, traiesc si gandesc , atat !

Din pacate a folosi timpul in mod inteligent inseamna sa ai rezolvata problema existentei de zi cu zi sau /si aspectele spirituale sa conteze , nu cele materiale

Da, insa din pacate sunt foarte multi pentru care problema existentei de zi cu zi le ocupa tot timpul , si sunt intr-o continua lupta , asa ca acestia nu cred ca mai au timp sa fuga dupa o pozitie materiala sau sociala , ci mai degraba incerca sa supravietuiasca ! Multa mahnire si neputinta exista !
Adina
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Joi Mai 17, 2007 8:40 am

am o luna decand bantui pe aici...si parca va cunosc de-o viata!
Decate ori voi zambi, sa stiti ca asta e felul meu de a va multumi ca existati!
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mai 17, 2007 8:42 am

adiem scrie:Nu pot spune decat atat : esti minunata !

Nu stiu daca merit asta , dar iti multumesc din suflet !

Stiu insa ca tu si toti bucurosii sunteti minunati ! De-asta sunt fericita ca v-am intalnit !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mai 17, 2007 8:49 am

aetheia scrie:....deabea reusesc sa manevrez mouse=ul asa de adormita ma simt!....mi-e sarac vocabularul acum dar mi-s putreda de bogata in simtiri!
Cate cuvinte, ganduri, randuri si trairi minunate pot citi asa de dimineatza!
La constanta soarele e ascuns undeva prin nori, nu ni se va arata astazi, dar nu`i bai, stralucesc toata, soarele e-n mine, e-n noi!
Ma-nalt toata de bucurie!
...nu va multzumesc voua pentru asta....ii multzumesc Celui de sus ca mi-a dat ocazia sa va intalnesc!

Tare mult imi place ca esti "putreda de bogata in simtiri" :-* ! Asa sunt si eu . Nici nu avem cum altfel sa fim cand gasim aici atatea ganduri si sentimente frumoase !
Inaltatoare Bucurie !
Adina
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?