COSTINA scrie:Seara Buna, Florina, Gabrielle! :-*
Buna seara fetelor! si ma scuzati de intarziere :-*
ofelia scrie:>:D< >:D< >:D< ....BUNA ZIUA BUCUROASELOR ....VREAU SA VA MULTUMESC CA NU M-ATI UITAT ZILELE-ACESTEA CAT AM LIPSIT ...MULTUMESC CLAUDIA ...MULTUMESC ADIEM ....MULTUMESC ADINA .....SA STITI CA MI-A PLACUT CUM MI-ATI CANTAT....DACA STAU BINE SI MA GANDESC ....O SA VA IAU IN GRUPUL MEU FOLCLORIC ... ,, MLADITE CAMPINENE ,,....DAR PT VOI TREBUIE SA GASESC O ALTA DENUMIRE LA ACEST NOU GRUP ......VA DAU TEMA DE GANDIRE .....ASTEPT .....! :-* :-* :-*
.....ok.....esti prima pe lista.....astept titlul grupului....!adiem scrie:ofelia scrie:>:D< >:D< >:D< ....BUNA ZIUA BUCUROASELOR ....VREAU SA VA MULTUMESC CA NU M-ATI UITAT ZILELE-ACESTEA CAT AM LIPSIT ...MULTUMESC CLAUDIA ...MULTUMESC ADIEM ....MULTUMESC ADINA .....SA STITI CA MI-A PLACUT CUM MI-ATI CANTAT....DACA STAU BINE SI MA GANDESC ....O SA VA IAU IN GRUPUL MEU FOLCLORIC ... ,, MLADITE CAMPINENE ,,....DAR PT VOI TREBUIE SA GASESC O ALTA DENUMIRE LA ACEST NOU GRUP ......VA DAU TEMA DE GANDIRE .....ASTEPT .....! :-* :-* :-*
ce mladite frate...trunchiuri !
Eu vreau in cor ! Vorbesc serios !
am voce si ureche perfecta testata
imi place sa cant !
ce mai vrei ?
......buna seara ,florina ......iti multumesc de felicitare ... :-*florina scrie:ofelia scrie:buna bucuroaselor....din momentul acesta am calculatorul meu ...
felicitari
COSTINA scrie:Buna Adiem, eu tot citesc din urma si vreau sa te felicitit pt copii asa destepti! Bravo!
Tuturor mamicilor bravo pentru reusitele copiilor!
....si eu am ratat...dar m-am ales cu calculatorul meu ....! :-*COSTINA scrie:Ce de aniversari si petreceri am ratat Si petrecerea pt 15000 de mesaje si pt pagina 600..of..cu 1 mai asta..am pierdut o gramada :(
adiem scrie:COSTINA scrie:Buna Adiem, eu tot citesc din urma si vreau sa te felicitit pt copii asa destepti! Bravo!
Tuturor mamicilor bravo pentru reusitele copiilor!
multumesc draga Costinus, stai ca zilele acestea cel mare mi-a anuntat inca doua mari bucurii o sa va spun la timpul potrivit cand se concretizeaza
....buna ,costina ....citeste mama ca si eu am citit de nu mai vedeam, :-* la un moment dat ,literele ....COSTINA scrie:ofelia scrie::( ....bucuroaselor ......pe unde v-ati ratacit ....tooooooooot ...va astept si voi ...pe nici unde ....
eu sunt la citit..am citit 50-60 de pagini, acum sunt la 613:)
florina scrie:COSTINA scrie:Seara Buna, Florina, Gabrielle! :-*
Buna seara fetelor! si ma scuzati de intarziere :-*
ofelia scrie::( ....bucuroaselor ......pe unde v-ati ratacit ....tooooooooot ...va astept si voi ...pe nici unde ....
...ok...facem ....cine se mai inscrie ....?adiem scrie:Ofelia fii atenta ca nu glumesc ! facem grup vocal de bucurosi !
O sa ma gandesc la denumire sa fie cat mai bucuroasa !
Tu faci la Campina cu copii un grup ?
Tu vei fi dirijor ?
ofelia scrie:>:D< >:D< >:D< ....BUNA ZIUA BUCUROASELOR ....VREAU SA VA MULTUMESC CA NU M-ATI UITAT ZILELE-ACESTEA CAT AM LIPSIT ...MULTUMESC CLAUDIA ...MULTUMESC ADIEM ....MULTUMESC ADINA .....SA STITI CA MI-A PLACUT CUM MI-ATI CANTAT....DACA STAU BINE SI MA GANDESC ....O SA VA IAU IN GRUPUL MEU FOLCLORIC ... ,, MLADITE CAMPINENE ,,....DAR PT VOI TREBUIE SA GASESC O ALTA DENUMIRE LA ACEST NOU GRUP ......VA DAU TEMA DE GANDIRE .....ASTEPT .....! :-* :-* :-*
ofelia scrie:...ok...facem ....cine se mai inscrie ....?adiem scrie:Ofelia fii atenta ca nu glumesc ! facem grup vocal de bucurosi !
O sa ma gandesc la denumire sa fie cat mai bucuroasa !
Tu faci la Campina cu copii un grup ?
Tu vei fi dirijor ?)
COSTINA scrie:ofelia scrie::( ....bucuroaselor ......pe unde v-ati ratacit ....tooooooooot ...va astept si voi ...pe nici unde ....
eu sunt la citit..am citit 50-60 de pagini, acum sunt la 613:)
...da ...am de toate ...numai ca eu nu stiu prea multe despre calculator ....asa ca daca ma ajuti cu o sampanie ....ti-as ramane idatorata ..... >:D<adiem scrie:ofelia scrie::( ....bucuroaselor ......pe unde v-ati ratacit ....tooooooooot ...va astept si voi ...pe nici unde ....
fata draga o sa plec sa caut o sampanie sa udam calculatorul ca tu vad ca nu ai nici un gand ...
Ai si microfon si boxe ?
Poti inregistra cu ajutorul lui !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori