....GRUPUL VOCAL ,,BUCUROSII CANTARETI ,,....AVEM SI IMPRESAR ...SI SARITORI ....HAI SI TU ....CE STII SA FACI ? :)) :)) :))adi scrie:CLAUDIA scrie:APROPO DE TRUPA PE CARE VRETI SA O INFIINTATI,CAND E PRESELECTIA...???/ :)) :))
care trupa frate?
ati uitat ca eu sunt privighetoru' forumului ? :-/
Mergem la vot ?
eu de abia la anu' :))
COSTINA scrie:adiem scrie:COSTINA scrie:ce draguttttttttt!
Si tu, ne spui, acum seara,cand nu avem de unde cumpara, ai?
Eu..cam am pofte de vreo 2 zile :D
oups !
da..cam ..oups
stau cu inima cta un purice, vineri fac testu'
adiem scrie:CLAUDIA scrie:APROPO DE TRUPA PE CARE VRETI SA O INFIINTATI,CAND E PRESELECTIA...???/ :)) :))
e aici e o mica problema sa nu faceti fara mine ca e pacat de-asa talent , n-am incotro dar trebuie sa ma laud ca la scoala am fost solist m-au ales din muuuuulti !
asa ca sa nu va prind ca ma lasati pe-afara !
e drept ca din cauza lipsei de exercitiu glasul suna cam hodorogit , da mancam (bem) oualelelelele
ofelia scrie:DRAGELE MELE ....AM CAM OBOSIT DE ATATA JOC SI CANT....INIMA ZICE ...MAI STAI ....OCHII MI SE INCHID ....MAINE AM O ZI INCARCATA LA SERVICI .....ASA CA VA PUPICI MULTI , SA AVETI UN SOMN LINISTIT ....SI MAINE MAI ESTE O ZI IN CARE NE VOM INTALNI CU MARE DRAG SI BUCURIE ... >:D<x
noapte buna si somnic pufos :-*
...OUALE ....CUI ....? :)) :)) :))adiem scrie:CLAUDIA scrie:APROPO DE TRUPA PE CARE VRETI SA O INFIINTATI,CAND E PRESELECTIA...???/ :)) :))
e aici e o mica problema sa nu faceti fara mine ca e pacat de-asa talent , n-am incotro dar trebuie sa ma laud ca la scoala am fost solist m-au ales din muuuuulti !
e drept ca din cauza lipsei de exercitiu glasul suna cam hodorogit , da mancam (bem) oualelelelele
CLAUDIA scrie:ADI MI-AI ZIS ARADEANCA MEA DRAGA?
DOAMNE CE FERICITA SUNT ,CHIAR ITI SUNT DRAGA?
ofelia scrie:...OUALE ....CUI ....? :)) :)) :))adiem scrie:CLAUDIA scrie:APROPO DE TRUPA PE CARE VRETI SA O INFIINTATI,CAND E PRESELECTIA...???/ :)) :))
...SE POATE ...DRAGA MEA ....! ESTE BINEVENIT ORICE BUCUROS.....! :)) :)) :))CLAUDIA scrie:EU V-AM SPUS AS PUTEA SA FAC UN REMARCABIL PLAY -BACK,SE ACCEPTA?DOAR NU O SA MA LASATI PE DINAFARA?
COSTINA scrie:adiem scrie:COSTINA scrie:ce draguttttttttt!
oups !
da..cam ..oups
ofelia scrie:...OUALE ....CUI ....? :)) :)) :))adiem scrie:CLAUDIA scrie:APROPO DE TRUPA PE CARE VRETI SA O INFIINTATI,CAND E PRESELECTIA...???/ :)) :))
ofelia scrie:DRAGELE MELE ....AM CAM OBOSIT DE ATATA JOC SI CANT....INIMA ZICE ...MAI STAI ....OCHII MI SE INCHID ....MAINE AM O ZI INCARCATA LA SERVICI .....ASA CA VA PUPICI MULTI , SA AVETI UN SOMN LINISTIT ....SI MAINE MAI ESTE O ZI IN CARE NE VOM INTALNI CU MARE DRAG SI BUCURIE ... >:D< :-* :x :x :x
aetheia scrie:COSTINA scrie:adiem scrie:COSTINA scrie:ce draguttttttttt!
oups !
da..cam ..oups
ptiu cuscra!.....pai ce facem?....nunta sau botez? :))
itzi tzin pumnii! ai grija! :-* :-*
adiem scrie:ofelia scrie:...IUIUIUIUIUIUIUUUUUUUUUUUU....!ZII ASA ....TOT ASA ....CA MII DRAGA MULT VIATA .... :)) :)) :))florina scrie:adiem scrie:Ofelia hai ca-mi place !
noi ne distram aici nu gluma !
unii cu votarea altii cu jocul, ia sa ne unim :
Poetu' de curte bucuroasa va dedica poezia "cu pas voios spre votare !"
Cu totii dupa VOTARE
Vom face o hora mare !
hop, hop
mama, da ce avem in seara asta ?
haideeeeee!
...SI TU SA AI O NOAPTE LINISTITA ....!gabrielle scrie::-/ ce aiurea am scris mai sus noapte buna si somnic pufos ofelia :-*
COSTINA scrie:aetheia scrie:COSTINA scrie:adiem scrie:COSTINA scrie:ce draguttttttttt!
oups !
da..cam ..oups
ptiu cuscra!.....pai ce facem?....nunta sau botez? :))
itzi tzin pumnii! ai grija! :-* :-*
da..sa vedem, ca nu sunt deloc pregatita fizic, psihic....
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori