Glume-am ! Va pup pe toti la noi e sfirsit de saptamina Asa ca ...poate o sa am timp mai mult ....pentru golf

Romy scrie:Buna dimineata si loati-va "adio" de la tot !!! Ma apuc si beau si pap tot singur , iau si la pachet Altfe iar ma cearta sau mai rau () Mi-se face asta !
Glume-am ! Va pup pe toti la noi e sfirsit de saptamina Asa ca ...poate o sa am timp mai mult ....pentru golf![]()
adi scrie:PFUAI ce bine ca a trecut aceasta sapatamana care pentru mine a fost foarte incarcata atat la scoala cat si in viata de zi cu zi.
Dar am avut parte si de evenimente minunate care m-au scos putin din nebunia cotidiana, precum un parteneriat oficial intre http://www.clubulbucuriei.ro si PR-UL ROMANTICA TV ( DELIA VINTAN ) care consta in primirea de comunicate de presa.
Sper ca in acest fel sa imi motivez absentele marcate in catalogul de prezenta a lui Carmen.
malimai scrie:Romy,se pare ca frica de soacre e mai mare dacat cea de neveste.Deci sunt bune si ele la ceva.Sa ma scuze soacrele,ca doar ne vine randul la toata lumea.
Buna seara,Carmen.Cam tarziu pe la noi.Acus vei zice ca ti-e somn.Pupici
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori